ישראליק כתב:הוד_והדר כתב:אראל כתב:ישראליק כתב:אראל כתב: וספר 'ויואל משה' מהדורת מוסד הרב קוק
...היום קיבלתי מידיד שבקרוב יצא לאור תולדות (ביוגרפיה) על האדמו"ר מסאטמאר זצ"ל בעל ויואל משה ע"י מרכז זלמן שזר
נעה, זה לא אותו דבר...
אגב, יודע אני מקרוב, שבנימין בראון אוסף חומר, [ואף היה על שבת בווילאמסבורג [נאמר לי מפי מארחו] (להכיר מקרוב חסידי סאטמאר)], לכתוב ספר ביוגראפיא על האדמו"ר מסאטמאר
זה לא מבני בראון, זה מני קרן-קרץ, שכתב בזמנו דוקטורט על האדמו"ר וכעת כנראה עיבד אותו לספר.
נכון, הספר הוא מקרן-קרץ
גביר כתב:ישראליק כתב:הוד_והדר כתב:אראל כתב:ישראליק כתב:אראל כתב: וספר 'ויואל משה' מהדורת מוסד הרב קוק
...היום קיבלתי מידיד שבקרוב יצא לאור תולדות (ביוגרפיה) על האדמו"ר מסאטמאר זצ"ל בעל ויואל משה ע"י מרכז זלמן שזר
נעה, זה לא אותו דבר...
אגב, יודע אני מקרוב, שבנימין בראון אוסף חומר, [ואף היה על שבת בווילאמסבורג [נאמר לי מפי מארחו] (להכיר מקרוב חסידי סאטמאר)], לכתוב ספר ביוגראפיא על האדמו"ר מסאטמאר
זה לא מבני בראון, זה מני קרן-קרץ, שכתב בזמנו דוקטורט על האדמו"ר וכעת כנראה עיבד אותו לספר.
נכון, הספר הוא מקרן-קרץ
יצא כספר בשם - הקנאי: הרבי מסטמר - ר' יואל טייטלבוים, מכון זלמן שז"ר, ירושלים תש"ף
מאתר ההוצאה - הקנאי: הרבי מסאטמר - רבי יואל טייטלבוים סוקר את חייו של הרבי מסאטמר מילדות לבגרות. סיפור חייו משובץ בהצלחות פוליטיות לצד טרגדיות אישיות, עליות ומורדות, מאבקים כוחניים וחסרי מעצורים והחלטות שנויות במחלוקת. זהו סיפורו של מי שהיה פעיל בפוליטיקה הפנים-יהודית במזרח אירופה לפני השואה, ברח ממנה כאדם חסר כול, ובאחרית ימיו הפך לאדמו"ר של החצר החסידית הגדולה והעשירה ביותר בעולם. בצד סיפור חייו של ר' יואל, חושף הקנאי את הקוראים אל נפתולי הפוליטיקה והתככים של החברה החרדית והחסידית בעבר ובהווה.
ezranuriel כתב:חוק לישראל עוז והדר מבואר 10 כרכים לחלוקה חינם לבתי כנסיות וישיבות(יש לשלם עלות משלוח בלבד) ההזמנה והתשלום רק ע"י עמדות נדרים פלוס בבתי הכנסת.
(הפרסום מתוך גליון אוהב ספרים - אני מצרף גם אותו)
מפעל חק לישראל העולמי
אישצפת כתב:ezranuriel כתב:חוק לישראל עוז והדר מבואר 10 כרכים לחלוקה חינם לבתי כנסיות וישיבות(יש לשלם עלות משלוח בלבד) ההזמנה והתשלום רק ע"י עמדות נדרים פלוס בבתי הכנסת.
(הפרסום מתוך גליון אוהב ספרים - אני מצרף גם אותו)
רק להעיר שאינו מופיע בנדרים פלוס בשמו המלאמפעל חק לישראל העולמי
אלא
ספרומט
ושם תחת קטגוריה הזמנת טפסים זה מופיע.
נוריאל עזרא כתב:כרם שלמה - דרשות - ר' סלמאן אליהו
תולדות חיים. קונטרס שבעת הימים, דרשות עם ביאור "מעיין שלמה".
אור השבת - מנהגים - ר' בניהו שמואלי
הלכות, מנהגים ומאמרים על קדושת השבת. סדר והכנות ליום השבת מליל שישי.
פתח עינים ספרא דצניעותא א' - ר' דב טורק
עם ביאור הגר"א
יוסף חיים אוהב ציון כתב:נוריאל עזרא כתב:כרם שלמה - דרשות - ר' סלמאן אליהו
תולדות חיים. קונטרס שבעת הימים, דרשות עם ביאור "מעיין שלמה".
אור השבת - מנהגים - ר' בניהו שמואלי
הלכות, מנהגים ומאמרים על קדושת השבת. סדר והכנות ליום השבת מליל שישי.
פתח עינים ספרא דצניעותא א' - ר' דב טורק
עם ביאור הגר"א
מי הוציא את הכרם שלמה?
אשרי יושבי ביתך כתב:יוצא פוניבז' כתב:חיים שאול כתב:דעת נוטה מתשובות מרן הגרח"ק שליט"א פרשיות בראשית נח לך לך
גמרו עם ההלכה?
או שזה תשובות בהלכה שמסודרות על סדר התורה?
מישהו יודע במה המדובר באמת?
איך הצליחו להוציא ספר מכובד כ"כ רק על ג' פרשיות ראשונות שבתורה?
חיים שאול כתב:לכשיבקע כתב:ספר 'שבילי דחזון איש' מפתחות לספרי חזו''א.
אפשר קצת פרטים? מי הוציא, דוגמא מבפנים
חיים שאול כתב:מה ההמשך? רשב"א? רע"א?
נוריאל עזרא כתב:תהלים המבואר מתיבתא ב' כרכים.
דרופתקי דאורייתא כתב:נוריאל עזרא כתב:תהלים המבואר מתיבתא ב' כרכים.
היכן ראית / פורסם?
זה הוא?חיים שאול כתב:שבוע שעבר ראיתי שיצא ב(סוף?)שנה שעברה ספר על גבולות הארץ מהגר"א בוקוולד שליט"א, איני זוכר את שמו (שם ארוך יחסית), וכמדומני שלא נזכר כאן באשכול
לבי במערב כתב:זה הוא?חיים שאול כתב:שבוע שעבר ראיתי שיצא ב(סוף?)שנה שעברה ספר על גבולות הארץ מהגר"א בוקוולד שליט"א, איני זוכר את שמו (שם ארוך יחסית), וכמדומני שלא נזכר כאן באשכול
נוריאל עזרא כתב:דרופתקי דאורייתא כתב:נוריאל עזרא כתב:תהלים המבואר מתיבתא ב' כרכים.
היכן ראית / פורסם?
http://www.oz-vehadar.com/he/%D7%9E%D7% ... 7%99%D7%9D
חיים שאול כתב:לבי במערב כתב:זה הוא?חיים שאול כתב:שבוע שעבר ראיתי שיצא ב(סוף?)שנה שעברה ספר על גבולות הארץ מהגר"א בוקוולד שליט"א, איני זוכר את שמו (שם ארוך יחסית), וכמדומני שלא נזכר כאן באשכול
אכן, (לפי זכרוני הוא לא בא לבאר דוקא את דעת הגר"א)
דרופתקי דאורייתא כתב:נוריאל עזרא כתב:דרופתקי דאורייתא כתב:נוריאל עזרא כתב:תהלים המבואר מתיבתא ב' כרכים.
היכן ראית / פורסם?
http://www.oz-vehadar.com/he/%D7%9E%D7% ... 7%99%D7%9D
יש"כ.
מוזר, כי התמונה המוצגת שם, היא תמונה של תהלים שהופיע כבר לפני כמה חודשים, כרך אחד. וצ"ע.
פלוריש כתב:אני ה' שוכן בתוכה יצא כבר לפני כמה שנים.
זו הוצאה חדשה?
חיים שאול כתב:חיים שאול כתב:מה ההמשך? רשב"א? רע"א?
הנה זה בא...
׳לכבוד׳ (כך בשער הספר) יומא דהילולא דמרן החזו"א זללה"ה יצא לאור
מתיבתא חזון איש - קונטרס המוקצה המבואר
כדוגמת מתיבתא/שוטנשטיין ממש, בצד ימין החזו"א ובצד שמאל ביאור מילולי על דבריו תיבה אחר תיבה ובתחתית הדף הערות
למעונינים נמכר השבוע אצל בלוי בבתי כנסיות ב60 ש"ח
אני מתחיל לספור תוך כמה חודשים נראה בחנויות הספרים את הסט הפופולרי - קומיקס לקט קטעים נבחרים מספרי השו"ת
חיים שאול כתב:׳לכבוד׳ (כך בשער הספר) יומא דהילולא דמרן החזו"א זללה"ה יצא לאור
מתיבתא חזון איש - קונטרס המוקצה המבואר
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 104 אורחים