מלבב כתב:נראה שבגל השני אין כמעט חולים קשים חרדים, זה באמת ככה?
מלבב כתב:זה נושא אחר מה הגיל של הנפטרים, אני מדבר על זה שאחוז גבוה מהם היו חרדים, ורובם שנפטרו היה כתוב בעיתונים החרדיים, בגל השני עוד לא ראיתי ולא שמעתי על חרדי אחד שנפטר, איך זה יכול להיות?
יושב הארץ כתב:מלבב כתב:זה נושא אחר מה הגיל של הנפטרים, אני מדבר על זה שאחוז גבוה מהם היו חרדים, ורובם שנפטרו היה כתוב בעיתונים החרדיים, בגל השני עוד לא ראיתי ולא שמעתי על חרדי אחד שנפטר, איך זה יכול להיות?
הרב החסיד רבי בן ציון ויכלדר ז"ל היה מזקני וחשובי חסידי סטריקוב בעיר בני ברק, זכה המנוח והיה מוותיקי השוחטים בכשרותו המהודרת של הגרמי"ל לנדא זצ"ל. בתקופה האחרונה נדבק בנגיף הקורונה ומצבו היתדרדר עד שהשיב הוא את נשמתו ליוצרו לדאבון לב.
צביב כתב:( הרב שמידל) דוד מיכאל בן מרים
איש גבעות כתב:יושב הארץ כתב:מלבב כתב:זה נושא אחר מה הגיל של הנפטרים, אני מדבר על זה שאחוז גבוה מהם היו חרדים, ורובם שנפטרו היה כתוב בעיתונים החרדיים, בגל השני עוד לא ראיתי ולא שמעתי על חרדי אחד שנפטר, איך זה יכול להיות?
הרב החסיד רבי בן ציון ויכלדר ז"ל היה מזקני וחשובי חסידי סטריקוב בעיר בני ברק, זכה המנוח והיה מוותיקי השוחטים בכשרותו המהודרת של הגרמי"ל לנדא זצ"ל. בתקופה האחרונה נדבק בנגיף הקורונה ומצבו היתדרדר עד שהשיב הוא את נשמתו ליוצרו לדאבון לב.
גם הרב ברוורמן זצ"ל סבל מקורונה.
ולפי המתפרסם גם לרב כרמל זצ"ל היה את הנגיף.
נוטר הכרמים כתב:נכון מאוד,
אבל זוהי עוולה לא קטנה לצרף אותו ועוד רבים רבים לרשימת הנפטרים כדבר ברור.
איש גבעות כתב:עוולה למי??
לאלו שמקפידים ללכת ללא מסיכה??
אום אני חומה כתב:הגה"צ ר' אברהם יצחק כרמל זצ"ל לקה בקוצר נשימה חריף ואחרי כחצי שעה נפטר.
נלקחו ממנו בדיקות קורונה (בשביל לדעת אם בני משפחתו חייבים בבידוד) ונמצא חיובי.
.השוחט כתב:ריכוז שמות מהגל השני
בתקוה שהרשימה הזו תישאר קצרה מאד.
הוה אמינא כתב:נפתלי בן דבורה לרפו"ש בתושח"י
נטיעות כתב:הוה אמינא כתב:נפתלי בן דבורה לרפו"ש בתושח"י
דבורה בלבד? או עם שם נוסף?
הוה אמינא כתב:נטיעות כתב:הוה אמינא כתב:נפתלי בן דבורה לרפו"ש בתושח"י
דבורה בלבד? או עם שם נוסף?
בלבד.
.השוחט כתב:שמואל בן אסתר רחל (הרב אשכנזי).
הוה אמינא כתב:נפתלי בן דבורה לרפו"ש בתושח"י
סדנא דארעא כתב:האם מותר לומר תהלים לרפואת החולים בתשעה באב?
חרסון כתב:סדנא דארעא כתב:האם מותר לומר תהלים לרפואת החולים בתשעה באב?
כן.
סדנא דארעא כתב:חרסון כתב:סדנא דארעא כתב:האם מותר לומר תהלים לרפואת החולים בתשעה באב?
כן.
על סמך מה \ מקור?
חרסון כתב:סדנא דארעא כתב:חרסון כתב:סדנא דארעא כתב:האם מותר לומר תהלים לרפואת החולים בתשעה באב?
כן.
על סמך מה \ מקור?
ראה בקובץ 'מבית לוי' (פסקי הרב וואזנר) לביהמ"צ ות"ב.
וכן שגור בפי המו"צים.
קרית מלך כתב:צבי בן אסתר גיטל לרפו"ש במהרה (מורדם ומונשם)
סדנא דארעא כתב:קרית מלך כתב:צבי בן אסתר גיטל לרפו"ש במהרה (מורדם ומונשם)
נלב"ע הבוקר ל"ע, יהא זכרו ברוך.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: גבול ים ו־ 253 אורחים