בני ברקי כתב:בבקשה אם יוכלו לשלוח לי מהספר מהספר "ברכת יצחק" (פאלער בנימין) עמודים 151-160
לא ידעתי כתב:אסופות - כרך ב' עמודים ר"א - רכ"ו (לתולדות השירים 'אחד מי יודע' ו'חד גדיא' בישראל ובעמים - מנחם צבי פוקס)
היושב בגנים כתב:האם יוכל אחד מהחו"ר להעלות את מאמרו של הגר"י הוטנר בפחד יצחק על מעשה בר"ע וכו' שהיו מסובין כל אותו הלילה
ובמהדורה האחרונה שיצאה ה"ה מאמר א'
גבאי האוצר כתב:לא ידעתי כתב:אסופות - כרך ב' עמודים ר"א - רכ"ו (לתולדות השירים 'אחד מי יודע' ו'חד גדיא' בישראל ובעמים - מנחם צבי פוקס)
היושב בגנים כתב:א.את מאמרו של הבן מלך על חג המצות מאמר יח עמוד קפג
ג.ספר אור גדליהו על פסח
היושב בגנים כתב:אם יתיר הזמן אבקש להוריד לי
א.את מאמרו של הבן מלך על חג המצות מאמר יח עמוד קפג
ב.את מאמרו של הגר"ד כהן מזמן חירותינו מאמר כ-כג
ג.ספר אור גדליהו על פסח
עזריאל ברגר כתב:מספר המצוות להרמב"ם בתרגום הרב קפאח - מצוות איסור אכילת שרץ המים (לא תעשה קעט אם אינני טועה)
גבאי האוצר כתב:עזריאל ברגר כתב:מספר המצוות להרמב"ם בתרגום הרב קפאח - מצוות איסור אכילת שרץ המים (לא תעשה קעט אם אינני טועה)
מרא דאתרא כתב:זקוק בדחיפות לצילום מספר הליכות מעד להרב אופיר מלכא על פסח, במקום שדן בנושא מי שטעה ובירך על נטילת ידים בורחץ. אין לי מראה מקום מדויק. אשמח מאד אם מישהו יכול להעלות. תודה רבה מאד.
גלרשטיין כתב:ספר מצות ספירת העומר פרק ח סימן כו.
איש בן פרצי כתב:אשמח אם משיהו יכול להעלות לי המאמר מהרב יוסף שלמה מאיר, מצבות עתיקות בבתי הקברות של וורמיישא ומגנצא' - תבונות ב'. בתודה מראש.
הבטחתי כתב:האם נמצא באוצר נוסח החרם או האיסור על ספרי ר"ע מן האדומים, כפי שהעידו בשם הב"י.
הצעיר באלפי כתב:ספר שבת כהלכה של הרב פרקש
חלק א' פרק שלישי -מעמוד קל"ה עד סוף הפרק כולל הביאורים.
גבאי האוצר כתב:הצעיר באלפי כתב:ספר שבת כהלכה של הרב פרקש
חלק א' פרק שלישי -מעמוד קל"ה עד סוף הפרק כולל הביאורים.
הצעיר באלפי כתב:שבת כהלכה מהרב פרקש
מה שנכון נכון כתב:הצעיר באלפי כתב:שבת כהלכה מהרב פרקש
גנזאי כתב:אשמח מאד אם יוכל מי ממצדיקי הרבים דהכא להעלות עבורי את המאמר "שובי השולמית" על שיר השירים מהספר שבעת עמודי התנ"ך, מאת אברהם קריב (עמ' 186-170).
תודה רבה!
גיורא בשמי שמיא כתב:נתיבי המנהגים - כתיבת והכנסת ספר תורה מעמוד 73 עד 85 מדפי האוצר,
שמר כתב:אגרות סופרים עמ' 280 מעמודי האוצר - מכתב הכת"ס להרי"ק רייך אב"ד בודפשט.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 65 אורחים