עט סופר כתב:מסיבה זו אני עדיין נוטה יותר לערוך חיפוש בסיסי בבר אילן שממקד כ1000 ספרי איכות בסיסים, מבאוצר.
אוצר החכמה כתב:כבר הרבה זמן אני חושב על אפשרות של שילוב חיפוש בפורום, העניין הוא שהפורום כולל גם שיחות מסוגים שונים וצריך לחשוב איך לעשות את העניין כראוי.
אוצר החכמה כתב:כבר הרבה זמן אני חושב על אפשרות של שילוב חיפוש בפורום, העניין הוא שהפורום כולל גם שיחות מסוגים שונים וצריך לחשוב איך לעשות את העניין כראוי.
חכם באשי כתב:מחילה, פשוט לא הבנתי
ואם מדובר במאמרים שלא נדפסו, לא הבנתי מדוע כותב רציני יסכים 'לשלח' את עמל רוחו על פני המים?
נויירא,
אתה ממש ממש לא צודק. הרבה מאמרים מוצלחים מחזיקים פחות מארבעה עמודים!
אוצר החכמה כתב:מטרות העלאת השאלה שלי היו שתים.
א. לשמוע הערות ובנושא.
ב. לראות האם יש עניין בדבר כזה והאם הציבור יהיה מעוניין להעלות מאמרים באופן כזה,
האם חוסר התגובות מעיד שאין עניין בדבר?
אוצר החכמה כתב:העניין הטכני עדיין בבדיקה, אבל מדובר באפשרות של העלאת החומר במצב טקסט כך שאין בעייה לשלחו גם במייל למי שיש לו רק מייל.
אוצר החכמה כתב:מטרות העלאת השאלה שלי היו שתים.
א. לשמוע הערות ובנושא.
ב. לראות האם יש עניין בדבר כזה והאם הציבור יהיה מעוניין להעלות מאמרים באופן כזה,
האם חוסר התגובות מעיד שאין עניין בדבר?
מאיר חכמים כתב:הצעה: אולי תתחילו עם המאמרים שזמינים כבר וחופשיים, ברמבי"ש?
יש שם קרוב ל 3500 מאמרים נגישים באינטרנט, ומן הסתם ללא בעיה של זכויות.
אוצר החכמה כתב:אני חושב ע"ז כבר מזה זמן רב. אבל יש מספר בעיות עקרוניות בנושא.
אוצר החכמה כתב:צצות התכנה שלנו כבר עובד על הנושא, כך שאני מקווה שבקרוב נוכל להתחיל עניין זה.
ידידיה כתב:לאסוף מהרשת על עיור בעייתי מאד בנוסף לבעיות שהועלו לעיל, בקהילות שונות מקובלים נוסחים שונים, למשל: מה שאצל אחד לגיטימי ופשוט, אצל האחר הוא זלזול בחז"ל. ועוד ועוד
מורה צדק כתב:אין צורך לקבץ מהרשת, מהר מאוד יהיו הרבה מאמרים של כאלה שעד היום לא היו מעלים לרשת. והניחו האתרים מקום לאוצר החכמה להתגדר בו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 68 אורחים