סעיף כתב:כלי גמא על פרשת וישלח וישב מקץ
סעיף כתב:כלי גמא על פרשת וישלח וישב מקץ
בגולה כתב:סעיף כתב:כלי גמא על פרשת וישלח וישב מקץ
שחר כתב:אני זקוק דחוף לפסקי הרי"ד על ברכות על דפים כ"ג ב' עד כ"ו א'
ייש"כ גדול מראש
סעיף כתב:מישהו יכול להוריד לי את ספר עטרת יהושע על הפני יהושע, בחלק שכותב את בניו ונכדיו של הפנ"י, זה דחוף לי מאד
בתודה מראש
חיס כתב:ב"ה
אבקש מהחברים שליט"א את צילום מהספר "אישים בתשובת החתם סופר" עמוד 237 מדפי אוצר.
מאירי כתב:אני זקוק דחוף לספק מרגליות הים להגר"ר מרגליות סנהדרין על דף מ"ב א', וכן לספרו "ניצוצי אור" דף ל"א טור ג' כמדומני, על הגמ' "אמר אביי הלכך" וכו'.
בתודה מראש
מיללער כתב:אבקש ממי שיש בידו להוריד לי דף אחד מספר 'ים של שמואל' (קרמר, יעקב משה תשמ"ח)
http://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?10090&
דף 49 מדפי אוצה"ח
תודה רבה
יעקב דוב
שחר כתב:מיללער כתב:אבקש ממי שיש בידו להוריד לי דף אחד מספר 'ים של שמואל' (קרמר, יעקב משה תשמ"ח)
http://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?10090&
דף 49 מדפי אוצה"ח
תודה רבה
יעקב דוב
חיס כתב:וצילום מהספר "חכמי פולין" - מ330 עד 333
ביקוש האמת כתב:ציטוט מאשכול בעניין שבירת הלוחות
אגרת כתב:מאמר נפלא בעניין נושא האשכול בשפתי חיים אמונה ובחירה ח"ב עמוד 305 בדפי האוצר.
נשמח אם יעלה אחד הפתוחים - ויקחיה לנו וישמענו אותה ונהנה
מבקש חכמה כתב:אודה מאד למי שיוכל להעלות לכאן שו"ת בית מאיר (פוזנר) סי' נב
יישר כח!
חכם באשי כתב:בסוף 'פירושים ופסקים לרבינו אביגדור הצרפתי' מופיעים אסופת עניינים מר' דוסא היווני,
אני זקוק לכל אסופת העניינים הזו. מדובר בכמה עמודים.
תודה רבה מראש!
[אגב, 'פירושים ופסקים לרא"צ' הנ"ל מצוי באמת רק מגירסה 10 בלבד?]
שלום כתב:אני זקוק לצילום הקטע המדובר על ר' צבי אלימלך שפירא. להלן הציטוט מקטלוג "קדם" לרבות ההפניה לוונדר אותה אני מחפש :
==============
חתימה וחותמת של רבי "צבי אלימלך שפירא בהגאבד"ק בערטש שליט"א - ראש הישיבה מונקאטש". ועשרות רבות של הגהות בכת"י בכל ארבעת הספרים.
רבי צבי אלימלך בלנדווין-שפירא (תרס"ו-תש"ב, אוצר הרבנים 17480), נכד ה"בני יששכר" וה"נעם אלימלך". בעת מגוריו בקרעניץ ערך והוציא לאור קובץ חידושי תורה "תצא תורה" (בילגוריי, לובלין, לאדז). כיהן כראש ישיבה במונקאטש. נהרג בשואה הי"ד. ראה אודותיו מ' וונדר, אנצי' גליציה ה' עמ'
חיס כתב:האם אפשר לקבל עותק מהספר "אנציקלופדיה של הציונות הדתית" - ד / רפאל, יצחק (עורך)
עמוד 152 153 מדפי אוצר.
תודה רבה.
י.ש. ב כתב:נחל קדומים להחיד"א בהוצאה החדשה יותר
פרשת ויגש ויחי
חקר כתב:נחוץ לי קטע מהעמק דבר בראשית ז, כג.
בתודה מראש
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 194 אורחים