תיקו כתב:ראיתי בירושתנו האחרון מאמר של הרב המבורגר להצדיק את הסידור החדש.
האם מישהו ראה את הסידור ועד כמה הרחיקו לכת?
איש_ספר כתב:באשי. נגד הרב מאזוז אני יכול לספור לך חמשה קונטרסים ועוד מאמרים רבים, איזה ביקורת ראית על הרב המבורגר?
ובכן על איזה בסיס בדיוק אתה כותב את דבריך?
חכם באשי כתב:מה? אתה לא יודע?!
כשרב"ש המבורגר (וכל אחר המזוהה עמו) עושה משהו זה 'הרחיק לכת'
לאחרים (לדוגמא, ההו"ל של 'כסא רחמים' והסידורים שלהם) - מותר, וזה בסדר גמור...
חכם באשי כתב:איש_ספר כתב:באשי. נגד הרב מאזוז אני יכול לספור לך חמשה קונטרסים ועוד מאמרים רבים, איזה ביקורת ראית על הרב המבורגר? ובכן על איזה בסיס בדיוק אתה כותב את דבריך?
לא זכורה לך הפרשייה שלפני כעשור בענין 'חופת טלית'?! אבל באמת, אני מדבר יותר על ה'אווירה הציבורית'. בתוך עמי אני יושב, ויודע. ואולי אם הייתי מסתובב בקרב בני עדות המזרח ושומע את תערומותיהם (אכן יש?) על סידורי 'כסא רחמים' לא הייתי כותב את אשר כתבתי.
רב פעלים כתב:מה הייתה הביקורת כלפי מרן הגר"מ מזוז שליט"א לגבי הסידור שלו, ולמה "חכם באשי" מתכוון בדבריו לגבי הסידורים בהוצאת "כסא רחמים" שמשמע מהם שעשו שם דברים פסולים?
הרי מרן הרב מזוז נודע בדורנו כגאון גדול וכצדיק גדול שיש לו את הדעות שלו וההבנות שלו והוא סמכות תורנית משכמה ומעלה ובוודאי שכל דבריו מבוססים היטב. ועל כך נאמר: "כשם שפרצופיהם שונים גם דעותיהן שונות", אך אין זה הופך דעות אחרות לדברים ולביקורת שנשמעים כאן על מרן הגר"מ מאזוז שליט"א.
לבב כתב:רב פעלים כתב:מה הייתה הביקורת כלפי מרן הגר"מ מזוז שליט"א לגבי הסידור שלו, ולמה "חכם באשי" מתכוון בדבריו לגבי הסידורים בהוצאת "כסא רחמים" שמשמע מהם שעשו שם דברים פסולים?
הרי מרן הרב מזוז נודע בדורנו כגאון גדול וכצדיק גדול שיש לו את הדעות שלו וההבנות שלו והוא סמכות תורנית משכמה ומעלה ובוודאי שכל דבריו מבוססים היטב. ועל כך נאמר: "כשם שפרצופיהם שונים גם דעותיהן שונות", אך אין זה הופך דעות אחרות לדברים ולביקורת שנשמעים כאן על מרן הגר"מ מאזוז שליט"א.
שאל נא את ידידו הטוב הרב דוד יצחקי....
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 353 אורחים