שומר כתב:דבריו של האפיקורס[ ככה כינה אותו הרב צבי יהודה בחוברת גדול שמושה ] בן גוריון שבעוד 30 שנה החרדים יהיו במוזיאונים היכן הוא כתב את דברי ההבל האלו, אני מקוה שבעוד 30 שנה מדינת ישראל לא תהיה במוזיאון
שומר כתב:אני מקוה שבעוד 30 שנה מדינת ישראל לא תהיה במוזיאון
לפי דבריך צריך למהר ולברוח או למות על קידוש השםמאירי כתב:שומר כתב:אני מקוה שבעוד 30 שנה מדינת ישראל לא תהיה במוזיאון
קשה לי אפילו 'לצטט' משפט כזה, אני כן מקוה שתיכף ומיד כבר לא יהיה פה שלטון הכופרים, ויתמו חטאים (ולא חוטאים), וגם אתה מתפלל ע"ז כל יום ובעיקר בימים הנוראים 'כי תעביר ממשלת זדון' וכולנו יודעים שאיזה ממשלה שלא תקום פה היא ממשלת זדון, ושלטון התורה שמור רק לביאת גו"צ.
אגב א"צ לאותו 'רב' שהזכרת כדי 'לחדש' שב.ג. אפיקורס, לא צריך 'הסכמות' וסימוכין לזה רק למי ש'אוחז' מעצם קיום המדינה וד"ל, וכמובן ש'אפיקורס' זו מילה קטנה מאד! ואכמ"ל.
בכלל המקום לא כאן ב'בית המדרש', שלא יאמרו שגם הוא זכה שיתבדרון מיליה בבי מדרשא.... ואפילו בוירטואלי.
אני חושב לתקן את כוונתך, שאכן נזכה שבקרוב מדינת ישראל לא תהיה 'אפילו במוזיאון', שלא ישאר זכר למדינה מרשעת זו, וכתקותינו "וכל הרשעה כולה כעשן תכלה", עשן נפוג ולא נשאר ממנו כלום! בשום מוזיאון א"א לשמור 'עשן'.
שומר כתב:דבריו של האפיקורס[ ככה כינה אותו הרב צבי יהודה בחוברת גדול שמושה ] בן גוריון שבעוד 30 שנה החרדים יהיו במוזיאונים היכן הוא כתב את דברי ההבל האלו, אני מקוה שבעוד 30 שנה מדינת ישראל לא תהיה במוזיאון
יפה כתבתישיבישקייט כתב:שומר כתב:דבריו של האפיקורס[ ככה כינה אותו הרב צבי יהודה בחוברת גדול שמושה ] בן גוריון שבעוד 30 שנה החרדים יהיו במוזיאונים היכן הוא כתב את דברי ההבל האלו, אני מקוה שבעוד 30 שנה מדינת ישראל לא תהיה במוזיאון
סליחה שאני הורס פה את החגיגה. מה בדיוק רצה פותח האשכול, אין נושא ואין ניסוח ואין שאלה, אם יש לו תקווה בבטן שישמור אותה אצלו. זה לא לענין לפתוח אשכול עם כלום, לא ברור אם הוא בא לשאול מקור לדבריו או סתם להביע את שאיפתו. שיפתח את הוורד ויכתוב שם כל מה שעולה לו בראש. ובמילים ברורות, תן לנו פינה נקיה של שכל.
רבינו הגודל כתב:לפי דבריך צריך למהר ולברוח או למות על קידוש השם
מאירי כתב: וגם אתה מתפלל ע"ז כל יום ובעיקר בימים הנוראים 'כי תעביר ממשלת זדון' וכולנו יודעים שאיזה ממשלה שלא תקום פה היא ממשלת זדון, ושלטון התורה שמור רק לביאת גו"צ..
בברכה המשולשת כתב:'ממשלת זדון, זה ממשלתו של הזדון- דהיינו של היצה"ר- ואת הצפני ארחיק מעליכם, ואינו נוגע כלל למה שנקרא היום ממשלה.
מאירי כתב:תגיד, סליחה על השאלה, אולי אתה נוהג לומר 'מי שבירך' בכל שבת ליועציה שריה וחכמיה... .
בברכה המשולשת כתב:מאירי כתב:תגיד, סליחה על השאלה, אולי אתה נוהג לומר 'מי שבירך' בכל שבת ליועציה שריה וחכמיה... .
מסיבות מובנות, אני בד"כ לא שליח ציבור
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 314 אורחים