בדרך כלל איני מתעסק עם 'מפתחות' לספרים, מסיבה מסויימת אני כן צריך לערוך מפתח לחיבור מסויים.
ברצוני לשאול את החכמים והסופרים, האם יש כלי עזר ממוחשבים לענין זה? איזה קובץ מסודר עם טבלאות וכדומה שמיקל על כתיבת המפתח?
דרומי כתב:בדרך כלל איני מתעסק עם 'מפתחות' לספרים, מסיבה מסויימת אני כן צריך לערוך מפתח לחיבור מסויים.
ברצוני לשאול את החכמים והסופרים, האם יש כלי עזר ממוחשבים לענין זה? איזה קובץ מסודר עם טבלאות וכדומה שמיקל על כתיבת המפתח?
דרומי כתב:בדרך כלל איני מתעסק עם 'מפתחות' לספרים, מסיבה מסויימת אני כן צריך לערוך מפתח לחיבור מסויים.
בשער המלך כתב:האם יש מעלה עודפת ליקח מי שעבד גם על תוכן הספר [לכתוב ולהעיר ולשפר הספר] לעשות המפתח, או לא משנה ומומחה על מפתח יותר טוב
אראל כתב:בשער המלך כתב:האם יש מעלה עודפת ליקח מי שעבד גם על תוכן הספר [לכתוב ולהעיר ולשפר הספר] לעשות המפתח, או לא משנה ומומחה על מפתח יותר טוב
כמובן שכן
שהרי אתה משלם לו על השעה, והרי יצטרך לחשב גם השעות שלומד התוכן, לא כן במי שכבר יודע את תוכן הספר
תבא כתב:לכאורה הוא שואל מה עדיף- המומחה היותר מקצועי או זה המכיר את הספר ופחות מקצועי.
ואם כן התשובה אינה חד משמעית
בשער המלך כתב:תבא כתב:לכאורה הוא שואל מה עדיף- המומחה היותר מקצועי או זה המכיר את הספר ופחות מקצועי.
ואם כן התשובה אינה חד משמעית
נכון, כי כבר גמר העבודה לעבור על ספר, עכשיו אני רוצה לעשות מפתח ופשוט שואל איזה עדיף מומחה על מפתח או איש שבעבר עבר על הספר היטב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים