ביבליאטעק כתב:מחפש:
מכתב של ר' יחזקיהו פיש הי"ד מהאדאס נדפס מכ"י בתוך: ר' יחיאל גולדהבר ור' חנני' לייכטאג (עורכים), גנזי יהודה, ב, חמ"ד תשע"ה, עמ' רנח
למישהו יש הספר?
עדיין נצרך?
ביבליאטעק כתב:מחפש:
מכתב של ר' יחזקיהו פיש הי"ד מהאדאס נדפס מכ"י בתוך: ר' יחיאל גולדהבר ור' חנני' לייכטאג (עורכים), גנזי יהודה, ב, חמ"ד תשע"ה, עמ' רנח
למישהו יש הספר?
חיים סופר כתב:גליון "המליץ שנה כז, גליון 115"
אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:מחפש:
למישהו יש הספר?
עדיין נצרך?
ביבליאטעק כתב:אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:מחפש:
למישהו יש הספר?
עדיין נצרך?
כן. ותודה רבה להממציא.
מעמד העולם לפני התהוות עם ישראל : בין הרמח"ל לר' יצחק אייזיק חבר.
קבלה
כתב עת לחקר כתבי המיסטיקה היהודית. לוס אנג'לס
קבלה 37 (תשעז) 251-270
אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:מחפש:
למישהו יש הספר?
עדיין נצרך?
כן. ותודה רבה להממציא.
בבקשה
הוד_והדר כתב:מתוך ישורון מה
אני צריך מאמרו של הרב יעקב פויכטוונגר אודות הר"י יעבץ
תודה
לבי במערב כתב:נתבקשתי לבקש:מעמד העולם לפני התהוות עם ישראל : בין הרמח"ל לר' יצחק אייזיק חבר.
קבלה
קבלה 37 (תשעז) 251-270
בתודה רבה מראש!
אלון בן שמרי כתב:האם אפשר להעלות פירוש המשנה של הרמב"ם בכת"י (האוטוגרף) על שבת פרק ט"ו?
יש מהדו' של פיה"מ שבת הנשענת על טיוטות בכת"י הרמב"ם שנמצאו בגניזת קהיר, י"ל ע"י סימון הופקינס בהו' יד בן צבי.אלון בן שמרי כתב:תודה רבה!
לשון ערב.אלון בן שמרי כתב:והאם ידוע מהו פיענוח הר"ת ל"ע?
אלון בן שמרי כתב:טרם יקראו...
כי ברמב"ם פרנקל (שבת פ"י ה"א) כתבו "וכ"ה בפיה"מ ל"ע כת"י רבנו" האם הכוונה לכת"י הנ"ל?
והאם ידוע מהו פיענוח הר"ת ל"ע?
והאם אוכל לבקש להעלות הדפים על פרק ט"ו דשבת ממהדורה הנ"ל?
פי האתון כתב:ירושתנו כרך יא עמודים שטז-שלב.
קאצ'קלה כתב:מחפש:
בוצינא קדישא של ר' סענדער דייטש על האדמ"ר מסאטמאר.
אני זקוק לחלק א עמ' רכב (מש"כ שם בענין ספר מאור עינים).
נים ולא נים כתב:קאצ'קלה כתב:מחפש:
כתוב שם שבויואל משה מובא רש''ש בשם ספר מ''ע. ורבי סנדר שאל למחבר ויואל משה קודם ההדפסה למה כתב בראשי תיבות, האם מישום ביקורת שיש על מאור עינים, על זה השיב המחבר שכן כתב ברש''ש ולא ידע כלל שהמקור ממאור עינים הידוע. או שלא ידע כלל מהספר ושיש שאלה אודותיו. בערך כזהו. ראיתי בחנות בשעתו ברגל אחת
תלמיד-חכמים כתב:אלון בן שמרי כתב:טרם יקראו...
כי ברמב"ם פרנקל (שבת פ"י ה"א) כתבו "וכ"ה בפיה"מ ל"ע כת"י רבנו" האם הכוונה לכת"י הנ"ל?
ישנו באתר על התורה מתוך מהדורת הרב יצחק שילת
אלון בן שמרי כתב:תלמיד-חכמים כתב:אלון בן שמרי כתב:טרם יקראו...
ישנו באתר על התורה מתוך מהדורת הרב יצחק שילת
תודה רבה מאוד!
(אני יודע שזה לא האשכון הנכון, אבל אני לא יודע האשכול הנכון לזה אז אני מעלה השאלה כאן)
לשון הרמב"ם: והי מת׳ל אלעקד אלתי תעקד לתת׳בת מדה מא מן אלזמאן ויכון אלגרץ׳ פיהא מת׳ל מן יעקד עקדה פי אללג׳אם ליקוד בה אלפרס
תרגום שילת: והם כגון הקשרים שקושרים אותם להתקיים זמן מה ויש כוונה בהם, כגון מי שקושר קשר ברסן להנהיג בו את הסוס ואחרי כן מתירו.
והמילים שהדגשתי אינם מובנים, האם ידוע לאחד מחכמי הפורום עוד דרך לתרגם מילים אלו?
לבי במערב כתב:לבי במערב כתב:נתבקשתי לבקש:מעמד העולם לפני התהוות עם ישראל : בין הרמח"ל לר' יצחק אייזיק חבר.
קבלה
קבלה 37 (תשעז) 251-270
בתודה רבה מראש!
הוד_והדר כתב:הוד_והדר כתב:מתוך ישורון מה
אני צריך מאמרו של הרב יעקב פויכטוונגר אודות הר"י יעבץ
תודה
בקשה חוזרת?
קאצ'קלה כתב:נים ולא נים כתב:קאצ'קלה כתב:מחפש:
כתוב שם שבויואל משה מובא רש''ש בשם ספר מ''ע. ורבי סנדר שאל למחבר ויואל משה קודם ההדפסה למה כתב בראשי תיבות, האם מישום ביקורת שיש על מאור עינים, על זה השיב המחבר שכן כתב ברש''ש ולא ידע כלל שהמקור ממאור עינים הידוע. או שלא ידע כלל מהספר ושיש שאלה אודותיו. בערך כזהו. ראיתי בחנות בשעתו ברגל אחת
ייש"כ. מעניין מאד.
בכל זאת אולי יש למישהו את הספר ויואיל להמציא לי את צילומו של העמ' המבוקש?
ביבליאטעק כתב:אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:אברהם שרייבר כתב:ביבליאטעק כתב:מחפש:
למישהו יש הספר?
עדיין נצרך?
כן. ותודה רבה להממציא.
בבקשה
תודה רבה!
אפשר להעתיק גם עמוד/עמודים שלפניו כדי לבין על מה הדברים סובבים?
מה שנכון נכון כתב:אודה למי שיוכל להעלות את עב' הד"ר של ע' ערן "מקורותיו הפילוסופיים של אברהם אבן דאוד בספרו אלעקידה אל-רפיעה".
חד ברנש כתב:מה שנכון נכון כתב:אודה למי שיוכל להעלות את עב' הד"ר של ע' ערן "מקורותיו הפילוסופיים של אברהם אבן דאוד בספרו אלעקידה אל-רפיעה".
שלחתי באישי.
בשער המלך כתב:אני מחפש ספר שנקרא ליקוטי תורה מהר"י
מאת בנו של מהרי"א מזידיטשוב
אברהם שרייבר כתב:בשער המלך כתב:אני מחפש ספר שנקרא ליקוטי תורה מהר"י
מאת בנו של מהרי"א מזידיטשוב
רבי ישכר בעריש מדאליני [דאלינא] זי"ע
הספר נמכר במכירות יודאיקה, כנראה שזה יקר המציאות.
לא נמצא באוצר ובה"ב
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 300 אורחים