איש-קראקא כתב:בע"ה
אפשר לבדוק דרך נדרים פלוס
מרבה_שלום כתב:אני מחפש ספר 'פירוש הר"ש השלם' על מסכת כלים, שיצא לאור ע"י הרב יצחק אליעזר וואלדמאן.
אודה מאוד למי שיודיעני על בית מדרש כלשהו בבני ברק בו הספר נמצא.
איש-קראקא כתב:בע"ה
אפשר לבדוק דרך נדרים פלוס
אראל כתב:מרבה_שלום כתב:אני מחפש ספר 'פירוש הר"ש השלם' על מסכת כלים, שיצא לאור ע"י הרב יצחק אליעזר וואלדמאן.
אודה מאוד למי שיודיעני על בית מדרש כלשהו בבני ברק בו הספר נמצא.
אאל"ט, פי' הר"ש מהדורת הרב וואלדמאן, הוכנס בש"ס עוז והדר
מרבה_שלום כתב:אכן, הוכנס שם. אך רק הטקסט המוגה עצמו, ללא המבוא, הערות השוליים ושינויי הנוסחאות להם ציין הרב וואלדמאן.
בשל כך אני זקוק דווקא למהדורתו של הרב וואלדמן, ולצערי טרם נושעתי.
כפי שציינו לעיל, מצויים רק כרכי מסכתות אחרות, אבל מסכת כלים טרם נמצאה.
אחזור ואשנה בקשתי לכל היודע.
אראל כתב:למה שלא תתקשר להרב וואלדמאן עצמו?
הבטחתי כתב:כפי שכתב כאן מישהו, לא נדפסו אלא ג"כ בלבד, ומסכת כלים אינה ביניהם.
זכיתי... להוציא לאור עולם... פירוש רבינו שמשון משאנץ ז"ל על מסכתות פרה וידיים, יו"ל לראשונה בהשוואת כתבי יד ודפוסים ישנים, עם השלמות רבות מכתב יד יחיד בעולם אשר עדיין לא נדפס עד היום [ראה מכל זה בהרחבה במבוא למסכת כלים]...
מלבד שניתוספו כאן קטעים חדשים... פנים חדשות באו לכאן, באותיות חדשות מאירות עיניים, בפיסוק קטעים, בדיבורי מתחיל בולטים, במראי מקומות ועוד ועוד [הכל כמפורט במבוא הנ"ל].
גולת הכותרת בין שלל המעלות שנתברך בו פירוש הר"ש במהדורתנו הוא שילוב הגהות והוספות רבות שנוספו מגליון פירוש הר"ש דפוס יושטיניאן. הוספות אלו מיוחסות לרבינו בצלאל אשכנזי בעל ה'שיטה מקובצת' [במבוא ל'פירוש הר"ש השלם' כרך מסכת כלים האריך בזה].
613מצו כתב:משיהו יודע איפה ניתן לקנות את הסט "שבט מיהודה" מאת ר' יהודה בן-דוד? יש לי את טלפון שלו אבל לא רוצה להפריע לו בלי צורך.
י. אברהם כתב:היכן אפשר לקנות מכילתא עם ברכת הנצי"ב?
י. אברהם כתב:היכן אפשר לקנות מכילתא עם ברכת הנצי"ב?
ברנרכרמיאל1 כתב:כמדומני, משווק על ידי ספרי אור החיים.
י. אברהם כתב:ברנרכרמיאל1 כתב:כמדומני, משווק על ידי ספרי אור החיים.
משווק על ידם ומופיע באתר שלהם אבל אין להם
איבן עזרא כתב:היכן ניתן להשיג מורה נבוכים בתרגום מיכאל שוורץ (עדיף הוצאת אוני' ת"א שנת 1996) חלק ב' בלבד? (ח"א יש לי)
חיימקה כתב:כיוון שהוזכר: viewtopic.php?f=7&t=43776&start=2880
לא מצאתי במאגרים משניות טהרות תפארת ישראל וארשא תרכ"ד.
בהברו מצאתי: זרעים, נשים, נזיקין. באוצר לא מצאתי כלל שנת תרכ"ד.
י. אברהם כתב:ליקוטי שיר השירים האדמו"ר הזקן בעל התניא בהוצאת שניאור זלמן פרקש
י. אברהם כתב:לא פרטתי. השאלה היתה היכן ניתן לקנות הספר.
חיים ל. כתב:האם ואיפה אפשר לראות PDF מדפו"ר של משפט צדק ח"ב (תע"ו [?]) [דפוס שני (תקנ"ט) מצוי על האוצר, אני מחפש דפו"ר דוקא].
אברהם שרייבר כתב:ניתן להורדה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 323 אורחים