אוצר החכמה כתב:ואם תסדר זאת, אולי כבר תסדר ה"צור קישור" אם שייך לתקן, אצלי לא מופיע, אולי קשור למהירות גלישה.
תודה על הכל.
זה אמור להפיע בכל ספר למטה באותו גובה של של הזכויות שמורות שם חפשת את זה?
תודה, כרגע זה הסתדר.
וגם רשימת הספרים הסתדרה.
אוצר החכמה כתב:ואם תסדר זאת, אולי כבר תסדר ה"צור קישור" אם שייך לתקן, אצלי לא מופיע, אולי קשור למהירות גלישה.
תודה על הכל.
זה אמור להפיע בכל ספר למטה באותו גובה של של הזכויות שמורות שם חפשת את זה?
יאיר כתב:בקיצור תתחבר לאוצר המקוון באתר..(לחץ על "כניסת מנויים") ותשים קוד זמני אותו מספק הצוות בבקשה הודעה פרטית..
בית ישי כתב:שלום ברצוני לקבל סיסמא לשימוש באתר כפי שפרסמתם הענין חשוב לי בעיקר לגירסא 9 היות וגרסא שמונה קניתי בסיון האחרון ובמיוחד אני מתענין בקשר לספר שהגעתי אליו בעקבות שמוש בפורום והוא רבני פרנקפורט היות שאשתי צאצאיתשל אחד בשם הרב ברוך פראנקפורטר ולא ידוע לע עליו כלום רק ראיתי שמישהו העיר על הספר וחיפשתי ב40 דפים ראשונים ולא מצאתי עליו כלום תודה המיל שלי הוא [email protected] זהאותו מייל שנתתי לכם רק נתתי ברשת וואלה ועשיו עברתי לגימל תודה
בית ישי כתב:שלום ברצוני לקבל סיסמא לשימוש באתר כפי שפרסמתם הענין חשוב לי בעיקר לגירסא 9 היות וגרסא שמונה קניתי בסיון האחרון ובמיוחד אני מתענין בקשר לספר שהגעתי אליו בעקבות שמוש בפורום והוא רבני פרנקפורט היות שאשתי צאצאיתשל אחד בשם הרב ברוך פראנקפורטר ולא ידוע לע עליו כלום רק ראיתי שמישהו העיר על הספר וחיפשתי ב40 דפים ראשונים ולא מצאתי עליו כלום תודה המיל שלי הוא [email protected] זהאותו מייל שנתתי לכם רק נתתי ברשת וואלה ועשיו עברתי לגימל תודה
בן ציון כתב:שלום רב וברכות עד בלי די יחולו על ראשכם. דא עקא, שאני שכניסתי היא בפיירפוקס, קופץ לי כל פעם חלון הודעה של אקספלור המודיע כי ארע שגיאת script ותוקע את ההמשך. אודה לכם מאד אם תסייעוני.
בן ציון כתב:שלום רב וברכות עד בלי די יחולו על ראשכם. דא עקא, שאני שכניסתי היא בפיירפוקס, קופץ לי כל פעם חלון הודעה של אקספלור המודיע כי ארע שגיאת script ותוקע את ההמשך. אודה לכם מאד אם תסייעוני.
נהנה מהאוצר כתב:מאידך חסר את האופציה להעתיק קטע מעמוד כדי להדביקו בתוך מסמך וורד שאני עובד עליו
ואף שאין לי את הקישורים למראי מקומות, בלאו הכי אינני משתמש בהם לגודל סרבולם, ואטיותם
אוצר החכמה כתב:ואף שאין לי את הקישורים למראי מקומות, בלאו הכי אינני משתמש בהם לגודל סרבולם, ואטיותם
זה חידוש בשבילי
ככנתך לאיטיות בפתיחת המ"מ או לאיטיות שיש בדפדוף בספר בגלל שהאופציה הזו פתוחה?
אוצר החכמה כתב:הבהרה:
אני מקווה שזה היה ברור אבל ליתר בטחון אדגיש
כשפתחנו את האתר למשתמשי הפורום הכוונה היתה לפרק זמן מסויים של מספר שבועות עבור כולם ובתאריך הסגירה האתר ייסגר שוב לכולם.
ואין הכוונה שכל משתמש יקבל כמה שבועות שימוש מיום הרשמו.
אוצר החכמה כתב:תודה על ההערה שזה להרגשתך איטי
ננסה לשלב בגירסה 9 מנגנון מהיר
זה קורה לי רק כשאני נכנס לאתר דרך התכנה,
אוצר החכמה כתב:עלה בדעתי רעיון למה לגולשי רימון יש בעיה אני אבדוק את זה איתם
מצטער בדקתי אתם וזו לא הסיבה
אני רוצה לוודא האם יש כאן משתמשים שמשתמשים ברימון?
האם גם להם יש בעיה עם החיפוש או להיפך שאין להם בעיה?
חזור אל “אוצר החכמה - הצעות לספרים חדשים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים