בן מיכאל כתב:אני מארגן כעת קבוצה של קונים את הארכיון היהודי בהנחה משמעותית, המעוניינים נא ליצור איתי קשר.
אפשר לקבל פרטים נוספים?
בן מיכאל כתב:אני מארגן כעת קבוצה של קונים את הארכיון היהודי בהנחה משמעותית, המעוניינים נא ליצור איתי קשר.
עתניאל בן קנז כתב:אולי תוכל לפרט יותר. מהו המחיר ה'רגיל', ועד כמה הצפי ל'הנחה' שנבין במה מדובר?
שאלה נוספת כללית, יש קושי רב להסחב עם דיסקים רבים. האם יש אפשרות לצרף את אוצר החכמה והמאגר לדיסק חיצוני אחד?
הוד_והדר כתב:לי יש דיסק קשיח א'
ויש לי שם
אוצר החכמה
אוצרות התורה
מאגר עיתונות
יהושפט כתב:אפשר איזה פרוספקט או משהו כזה שמפרט מה המאגר מכיל?
תודה
אראל כתב:מן אז שקניתי את המאגר מלפני כמה שנים [השקעה של 3000 דאלאר!], עדיין לא עודכנו ולא שודרגו כלום, אף לא הוסיפו את הגליונות האחרונים שנתוספו להעיתונות מן היום שהפיקו את המאגר....
עוד מעט, ואוצר החכמה, ההולך ומתגדל ומוסיף יותר ויותר מדי שנה בשנה, [או שאר מאגרי הרשת, כגון אוסף העיתונות שבאתר ספה"ל] כבר יכלול כל [או רוב] החומר של המאגר הזה
בן מיכאל כתב:המחיר הרגיל בסביבות אחת עשרה אלף, מדובר בהנחה משמעותית..
אראל כתב:איפה ראית ששדרגו?, מתי זה היה?
אני קניתי זאת בקיץ תשפ"א, כפי ידיעתי, מן אז לא שודרגו כלום, ולעומתם 'אוצר החכמה' הוסיפו מן אז כמה אלפי גליוני עיתונות וכתבי עת..... ועוד ידם נטויה ....
האם מאפשרים לקונים לעדכן בזול, כמו אוצר החכמה? או שצריכים לקנות מחדש?
אראל כתב:כבודו כותב:בן מיכאל כתב:המחיר הרגיל בסביבות אחת עשרה אלף, מדובר בהנחה משמעותית..
זאת אומרת שהמחיר הרגיל היא 2,941.92 דאלאר
ממש כמו שכתבתי
בן מיכאל כתב:אלף ש"ח. אם יהיו כמה שירצו שדרוג, אנסה לבדוק מולם אם יסכימו לתת הנחה קבוצתית גם על שדרוג.
אראל כתב:תברר, אם אשדרג בחו"ל אצל רבינוביץ, האם אוכל גם אנכי ליהנות מן ההנחה שע"י הקבוצה?
הוד_והדר כתב:לי יש דיסק קשיח א'
ויש לי שם
אוצר החכמה
אוצרות התורה
מאגר עיתונות
בן מיכאל כתב:אראל כתב:כבודו כותב:בן מיכאל כתב:המחיר הרגיל בסביבות אחת עשרה אלף, מדובר בהנחה משמעותית..
זאת אומרת שהמחיר הרגיל היא 2,941.92 דאלאר
ממש כמו שכתבתי
אכן זה המחיר הרגיל, כתבתי שבקבוצת רכישה שאני מארגן נקבל הנחה משמעותית שתרד הרבה מהמחיר הזה.
עניו כמשה כתב:הוד_והדר כתב:לי יש דיסק קשיח א'
ויש לי שם
אוצר החכמה
אוצרות התורה
מאגר עיתונות
איך עשית את זה?
דרך אוצר החכמה?
אראל כתב:מן אז שקניתי את המאגר מלפני כמה שנים [השקעה של 3000 דאלאר!], עדיין לא עודכנו ולא שודרגו כלום, אף לא הוסיפו את הגליונות האחרונים שנתוספו להעיתונות מן היום שהפיקו את המאגר....
עוד מעט, ואוצר החכמה, ההולך ומתגדל ומוסיף יותר ויותר מדי שנה בשנה, [או שאר מאגרי הרשת, כגון אוסף העיתונות שבאתר ספה"ל] כבר יכלול כל [או רוב] החומר של המאגר הזה
יעל כתב:איש-קראקא כתב:אראל כתב:מן אז שקניתי את המאגר מלפני כמה שנים [השקעה של 3000 דאלאר!], עדיין לא עודכנו ולא שודרגו כלום, אף לא הוסיפו את הגליונות האחרונים שנתוספו להעיתונות מן היום שהפיקו את המאגר....
בע"ה
יש להם דברים שאין גם לספרייה הלאומי, ולא חושב שיש אותם למישהו אחר!
סתם חבל שבספרייה הלאומי יש להם עוד הרבה להוסיף והם ממש לא מוסיפים כמעט כלום בשלוש שנים האחרונים!
היה עדכון בקיץ שעבר של שלוש השנים הקודמות.
איש-קראקא כתב:בע"ה
הספרייה הלאומי?
יעל כתב:לא. אראל דיבר על המאגר התורני ההיסטורי. לא המאגר של הס"ל. ראה לעיל.
בן מיכאל כתב:אראל כתב:תברר, אם אשדרג בחו"ל אצל רבינוביץ, האם אוכל גם אנכי ליהנות מן ההנחה שע"י הקבוצה?
לא הסכימו.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 417 אורחים