מה שנכון נכון כתב:אני חוזר ומבקש להעלות קובץ מתוקן של הספר הנ"ל (מס' 174507), וכן של הספר אבי הישיבות ׁ(190041ּׂׂׂ) שבגירסה הנ"ל חסרים כמאה עמודים בסופו.
17 (כאמור).צוות האוצר כתב:מה שנכון נכון כתב:אני חוזר ומבקש להעלות קובץ מתוקן של הספר הנ"ל (מס' 174507), וכן של הספר אבי הישיבות ׁ(190041ּׂׂׂ) שבגירסה הנ"ל חסרים כמאה עמודים בסופו.
איזו גי' יש לכב'?
מה שנכון נכון כתב:עמאר משה.
בגירסא 17 חסר רוב הספר. במקוון מתוקן.
האם אפשר להעלות כאן קובץ מתוקן של הספר?
מה שנכון נכון כתב:תודה רבה. לצערי לא הועיל.
לגבי קו לקו - אינני יודע. זה משפט שכתבתי לפני למעלה משלוש שנים... בדקתי בזמנו.
צוות האוצר כתב:מה שנכון נכון כתב:עמאר משה.
א. קו לקו - גם במקוון אינו תקין [איך ראית שזה תקין??], אנו צריכים להשיג עותק חדש.
ב. מצ"ב קובץ של אבי הישיבות. יש להוריד, לשנות סיומת לOCD ולשים בתיקית ZIP ולעשות רענון.
בתקוה שבע"ה זה יעזור. זה המקס' שאנו יכולים לעשות. בעקבות הגי' החדשה מ19 - אזי המערכת עובדת בצורה קצת שונה. כאמור, נקוה שזה יעזור לך.
צופה_ומביט כתב:צוות האוצר כתב:מה שנכון נכון כתב:עמאר משה.
א. קו לקו - גם במקוון אינו תקין [איך ראית שזה תקין??], אנו צריכים להשיג עותק חדש.
ב. מצ"ב קובץ של אבי הישיבות. יש להוריד, לשנות סיומת לOCD ולשים בתיקית ZIP ולעשות רענון.
בתקוה שבע"ה זה יעזור. זה המקס' שאנו יכולים לעשות. בעקבות הגי' החדשה מ19 - אזי המערכת עובדת בצורה קצת שונה. כאמור, נקוה שזה יעזור לך.
1. לא הבנתי. מישהו יכול להסביר יותר מפורט?
2. ההוראות הנ"ל גם לבעלי גרסאות 19 ומעלה?
צוות האוצר כתב:צופה_ומביט כתב:צוות האוצר כתב:ב. מצ"ב קובץ של אבי הישיבות. יש להוריד, לשנות סיומת לOCD ולשים בתיקית ZIP ולעשות רענון.
1. זה כבר הבנה מינמלית בהפעלת המחשב, ללא קשר לנושא כלל
צופה_ומביט כתב:צוות האוצר כתב:צופה_ומביט כתב:צוות האוצר כתב:ב. מצ"ב קובץ של אבי הישיבות. יש להוריד, לשנות סיומת לOCD ולשים בתיקית ZIP ולעשות רענון.
1. זה כבר הבנה מינמלית בהפעלת המחשב, ללא קשר לנושא כלל
א. נניח, ומה אכפת לכם לעזור בזה? הרי בלי זה איני יכול ליהנות מהספר.
ב. לא כן, ויש לי "הבנה מינימלית" בהפעלת המחשב ב"ה, אלא שאלתי היא בעיקר מהי אותה תיקיה [ZIP] שכתבתם לשים בה את הקובץ אחרי שינוי הסיומת. היכן היא נמצאת? חיפשתי בכונן התוכנה וגם בתיקיית התוכנה בפרוגרם פיילס ולא מצאתי.
הקובץ עצמו כעת הסיומת שלו היא של קובץ דחוס, והמושג ZIP שאני מכיר היינו תיקיית קבצים דחוסים. אז אני מבין שיש קשר בין הדברים, אבל קיצרתם כ"כ [וחבל] שאיני מבין את ההוראה.
גם לגבי ה"רענון" היה קשה להבין מה הכוונה לולא שמישהו הסביר.
כל זה קשור להכרת התוכנה ולהסברה מינימלית של ההוראות, ולא להבנה בהפעלת המחשב.
חזור אל “אוצר החכמה - תיקונים והערות”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים