לבי במערב כתב:בן מיכאל כתב:יש למישהו את הדוקטורט של פנחס רוט? תודה רבה.
https://www.jstor.org/stable/43298711
פולסברג כתב:אברהם גרוסמן, שקיעת בבל ועליית המרכזים היהודים החדשים באירופה במאה הי"א: אגדה ומציאות; בתוך "דברי האקדמיה הלאומית הישראלית", כרך ח', ירושלים תשנ"ט
יאיר אתמר כתב:פולסברג כתב:אברהם גרוסמן, שקיעת בבל ועליית המרכזים היהודים החדשים באירופה במאה הי"א: אגדה ומציאות; בתוך "דברי האקדמיה הלאומית הישראלית", כרך ח', ירושלים תשנ"ט
שלחתי במייל
סיסטעם כתב:אבקש לקבל גליוני נחלתינו מגליון קכ"ד - קכ"ט. יישר כח
הוד_והדר כתב:אני מחפש מאמרו של הרב שלמה זלמן הבלין הנדפס בראש דפוס צילום של הרמב"ם קושטא רס"ט בהוצאת מקור ירושלים תשל"ג
נדפס גם כתדפיס בפני עצמה
תודה
גל של אגוזים כתב:תוספות רי"ד פסחים דף ז' ע"ב - נחוץ לי מאד
[לא פסקי הרי"ד]
גבאי האוצר כתב:גל של אגוזים כתב:תוספות רי"ד פסחים דף ז' ע"ב - נחוץ לי מאד
[לא פסקי הרי"ד]
מישהו ציין לזה?
ליתא קמן
גל של אגוזים כתב:תשוח"ח על הטירחא. צויין בתשו' רעק"א מהד' תנינא סי' י"ג הערה י' ומצו"ב
אשי ישראל כתב:אודה מאוד למי שיעזרני למצוא את מאמרו של ר' שניאור זלמן ליימן (פרופ'), בנושא האגדה על ציור פניו של משה רבנו, שפורסם [לפי מה שראיתי] ב -
Tradition 24.4 עמ' 91
[יתכן שקל למצוא את המאמר , ורק בורותי באנגלית גורמת לי להתקשות במציאתו]
מה שנכון נכון כתב:אשי ישראל כתב:אודה מאוד למי שיעזרני למצוא את מאמרו של ר' שניאור זלמן ליימן (פרופ'), בנושא האגדה על ציור פניו של משה רבנו, שפורסם [לפי מה שראיתי] ב -
Tradition 24.4 עמ' 91
[יתכן שקל למצוא את המאמר , ורק בורותי באנגלית גורמת לי להתקשות במציאתו]
אליהו חיים כתב:אודה מאוד למי שיכול להוריד לי מקובץ 'סיני' כרך ס"ט (ניסן-אלול תשל"א) עמוד רנח-רעא
אליהו חיים כתב:אודה מאוד למי שיכול להוריד לי מקובץ 'סיני' כרך ס"ט (ניסן-אלול תשל"א) עמוד רנח-רעא
מה שנכון נכון כתב:אליהו חיים כתב:אודה מאוד למי שיכול להוריד לי מקובץ 'סיני' כרך ס"ט (ניסן-אלול תשל"א) עמוד רנח-רעא
ישנו באוצר.
אליהו חיים כתב:יש לי אוצה"ח מהדורת בני תורה ולא נמצא כל הסדרה שם.
עקבי כתב:בבקשה, מספר "המאור הגדול" מאת הרב יששכר דב קרויזר, תורה, עמ' קיא
תודה מראש.
חד ברנש כתב:עקבי כתב:בבקשה, מספר "המאור הגדול" מאת הרב יששכר דב קרויזר, תורה, עמ' קיא
תודה מראש.
הנבואה כתופעה אנושית כללית, יעקב לוינגר, הרמב"ם כפילוסוף וכפוסק, ירושלים תש"נ, עמוד 21-28
תא חזי כתב:האם מישהו יכול להעלות PDF של תנ"ך פיזארו רע"א-רע"ז
(אני יודע שיש את הקובץ הזה בספריה הלאומית, אבל אני צריך זאת בשביל מאן דהוא שאין לו גישה לרשת)
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 442 אורחים