זאב ערבות כתב:ועוד אני אומר שזה דבר מקובל שמי שמתנגד לך יסלף את דבריך כאשר זה משמש את המטרה שלו, והדרך היחידה היא לעיין אצל שני הצדדים ואז לקבוע עובדות, במקרה שלי לא עשיתי זאת אך הסתמכתי על ת"ח שכן עשו זאת והגיעו למסקנה שיש צדק בדבריו ולמתנגדים שלו יש אגנדה. כעת, איני מכיר אותך ואיני יודע מה הידע שלך בנושאים שסליפקין דן בהם, כך שלא אוכל לקבל את דעתך מכיוון שיש הרבה שקבלו את דעתו של ר' מייזלמן למרות שהוא מסלף הרבה דברים. אם תרצה אוכל לברר ולהביא לך דוגמאות, אבל אז תאמר לי שהכל דברי הבל ושטות מכיוון שכבר מוחלט אצלך שסליפקין טועה ואין לו תקנה. ונתתי לך דוגמא מהתקופה הפרסית (ואתה מתעלם ממנה) שלא משנה כמה הוכחות וראיות תביא, המתנגדים לא יקבלו את דבריך ויאמרו לך שאתה אומר דברי הבל ושטות ויש דוגמאות נוספות כמו הפאות מהודו וכו' וכו' ואיני נוקט בכל הויכוח הזה עמדה משלי מכיוון שדעתי דעת הדיוט אלא רק מנסה להסביר לפי עניות דעתי.
אשמח לשמוע דעתך על הדוגמאות שאספו פה, ואנא יועיל נא מר לגלות דעתך אם סילפו דבריו או שיש בעיות חמורות בדבריו. (אולי הוכיח סופו על תחילתו?)
האמת אדרוש כתב:לא קראתי ספריו אבל הוא כותב דברי כפירה לכל הגיעות בבלוג שלו וחלק מן הדברים החמורים הובאו פה:
https://irrationalistmodoxism.substack. ... anon-natan