חרט כתב:מאכזב ביותר! התוכנה המקורית של מפעל הביבליוגרפיה, הרבה יותר ידידותית ובעל פונקציות ללא מספר לעומת ההנגשה באתר ביהסה"ל.
והיכן הביוגרפיות של מחברי הספרים?
חרט כתב:והיכן הביוגרפיות של מחברי הספרים?
איש_ספר כתב:זה נכון שאין שם בנתיים ביוגרפיות על מחברים, אבל יש שם פרטים רבים שנוספו בין בתוך רשומות הספרים, ובין ספרים חדשים לגמרי, שאינם מצוים בגירסת הדיסק.
אגב, הגי' המלאה מצויה גם היא ברשת למנוים בלבד, אך גם מי שאינו מנוי (אחר שירשם) יכול לצפות 2 - 3 שניות בכל כרטיס (וללכוד את התמונה כהרף עין...).
חכם באשי כתב:כבר חשבתי למחוק את התוכנה המצויה עמי בדיסקשיח...
קלונימוס הזקן כתב:איש_ספר כתב:זה נכון שאין שם בנתיים ביוגרפיות על מחברים, אבל יש שם פרטים רבים שנוספו בין בתוך רשומות הספרים, ובין ספרים חדשים לגמרי, שאינם מצוים בגירסת הדיסק.
אגב, הגי' המלאה מצויה גם היא ברשת למנוים בלבד, אך גם מי שאינו מנוי (אחר שירשם) יכול לצפות 2 - 3 שניות בכל כרטיס (וללכוד את התמונה כהרף עין...).
אנא, העלה את הקישור.
בענין הרף עין... ישנן תוכנות ללכידת תמונת מסך ברצף, אפשר לכוונן לתדירות של שניה, וכך לעיין בדפים גם אחר - כך. ויש לעשות שאלת חכםחכם באשי כתב:כבר חשבתי למחוק את התוכנה המצויה עמי בדיסקשיח...
זכור שהבטחת למישהו לתת לו את ההעתק... ואל תמחק
איש_ספר כתב:אני מבין שעל ההעתק התכנה כבר שאלת חכם, ומה היה מענהו?
קלונימוס הזקן כתב:וכמדומני שהר"ר ישעי' וינוגרד שיחי' השקיע הון רב בשעתו במפעל הביבליוגרפיה ואולי אני טועה.
איש_ספר כתב:לא התכוונתי לפתוח כאן דיון תורני אלא הצבעתי על האירוניה שבדבריך...
אין שום קשר בין ישעיהו וינוגרד לבין מפעל הביביליוגרפיה. אתה מחליף עם התקליטור הפרויקט שלו עם רוזנפלד, שקשור למחירי ספרים וכו'. משהו אחר לחלוטין.
קלונימוס הזקן כתב:אין כל אירוניה, ביני ל'חכם באשי' קיימת תעבורה נאה של חומרים שונים, ובכ"ז עד הנה לא לקחתי את הביבליו', ואין סתירה בין הצורך לשאלת חכם לבין בקשה לא לשפוך את המים עם התינוק, טרם יהא סיפק לבדוק את הענין
קלונימוס הזקן כתב:בקשר לישעיהו וינוגרד מן הסתם אתה צודק, אך הלה הוא ביבליוגרף מובהק (הוציא כמדומה ביבליוגרפיה של הגדות של פסח וכן התעסק בביבליוגרפיה של כתבי הגר"א ותלמידיו), ולא סתם פרוייקטור של מחירונים...
קלונימוס הזקן כתב:בקשר לישעיהו וינוגרד מן הסתם אתה צודק, אך הלה הוא ביבליוגרף מובהק (הוציא כמדומה ביבליוגרפיה של הגדות של פסח וכן התעסק בביבליוגרפיה של כתבי הגר"א ותלמידיו), ולא סתם פרוייקטור של מחירונים...
אנטיק סוחר כתב:כל קישור מגיע ל"מרחב" ולא למפעל.
אולי יש איזה פתרון,
גביר כתב:גם ULI אינו עובד, הבוקר נשלחה לספריות הודעה רשמית על כך, כנראה זה קשור.
פרנצויז כתב:גביר כתב:גם ULI אינו עובד, הבוקר נשלחה לספריות הודעה רשמית על כך, כנראה זה קשור.
הקישור הזה עובד (היום)
http://uli.nli.org.il/F?func=find-b-0&l ... g=heb&_gl=
אנטיק סוחר כתב:עוד לא עובד
א איד כתב:אנטיק סוחר כתב:עוד לא עובד
מן הסתם כוונתך: שוב לא עובד.
אנטיק סוחר כתב:א איד כתב:אנטיק סוחר כתב:עוד לא עובד
נכון
היש פתרון ? אני משתמש אם זה יום יום
א איד כתב:אנטיק סוחר כתב:א איד כתב:אנטיק סוחר כתב:עוד לא עובד
נכון
היש פתרון ? אני משתמש אם זה יום יום
מחיפוש עולה שהם עברו לממשק חדש.
האתר (כנראה) עדיין בבניה, לכן יש שם כמה באגים. מהחסרונות הבולטים: שמות המחברים לא מופיעים בתצוגת הרשומה (למרות שהם עולים בחיפוש) והושמטה רשימת ההסכמות.
הממשק הישן, בו אני מעדיף להשתמש, זמין (בינתיים?) כאן.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 223 אורחים