יוסף אזולאי כתב:נא אם אפשר להעלות את מאמר גרשון כהן, "לתולדות הפולמוס על סתם יינם באיטליה ומקורותיו," סיני עז (תשל"ה) עמ' סב-צ.
תודה!
מחולת המחנים כתב:אם אפשר "נתיבות רבותינו - בריסק" פרשת האזינו על הפסוק (לב, מח-מט) "בעצם היום הזה - עלה אל הר העברים".
בתודה מראש.
אחד מהעם כתב:אודה מאוד למי שיכול לעלות כאן שוטנשטיין, מס' ר"ה דף ט"ז ע"ב עם ההערות (בעיקר הערה 24)
ייש"כ.
כוח"ט.
שבתי כתב:אשמח לקבלת את "היחס בין תשובה לבחירה חופשית" להגרי"ד סולובייצ'יק, מתוך 'על התשובה'.
בתודה מראש
הילל שמעון כתב:אחד מהעם כתב:אודה מאוד למי שיכול לעלות כאן שוטנשטיין, מס' ר"ה דף ט"ז ע"ב עם ההערות (בעיקר הערה 24)
ייש"כ.
כוח"ט.
שלחתי באישי
שיג ושיח כתב:בבקשה,
מאמרו של אלי גורפינקל, האם רבי יצחק אברבנאל היה פלגיאטור.
המאמר לא עלה לאקדמיה (אין לי פרימיום).
במכילתא ב (כסלו תשפא) ציין ר"י זייבלד, שהמאמר נמצא ב'היצירה בספרד בהיבט הרב תחומי' [בדפוס]. ידוע האם כבר י"ל?
תודה רבה
באמונתו כתב:כאן התיאור:
613מצו כתב:בבקשה מאמר של יואל אליצור "אמירת קדיש בעברית" מתחומין ל"ח.
תודה!
איתן נוי כתב:אני מחפש סידור הרש"ש תפילות שמיני עצרת-שמחת תורה.
נחל נובע כתב:אודה מאוד למי שיש לו את הספר 'גנזי יהודה' יצאו עד היום, כ5 כרכים
כמדומה היה הרב יחיאל גולדהבר מהעורכים הראשיים שם
אשי ישראל כתב:1. ראיתי מביאים שכתב הרב גניחובסקי בספר בירורי הלכות סימן ו אות ב שאין דין 'חביב' בדבר שקיבל מרבו הצדיק, ושם ב'בירורי הלכות' דן בזה. אשמח מאוד לקבל צילום של הקטע בספר זה. (אני יודע שדברי הרב גניחובסקי מובאים גם בספר נוסף אך אני זקוק דווקא לספר בירורי הלכות). לפי בדיקתי ספר זה אינו אחד מהספרים בעלי השם הזהה שקיימים באוצר.
מה שנכון נכון כתב:אשי ישראל כתב:1. ראיתי מביאים שכתב הרב גניחובסקי בספר בירורי הלכות סימן ו אות ב שאין דין 'חביב' בדבר שקיבל מרבו הצדיק, ושם ב'בירורי הלכות' דן בזה. אשמח מאוד לקבל צילום של הקטע בספר זה. (אני יודע שדברי הרב גניחובסקי מובאים גם בספר נוסף אך אני זקוק דווקא לספר בירורי הלכות). לפי בדיקתי ספר זה אינו אחד מהספרים בעלי השם הזהה שקיימים באוצר.
צ"ל בירורי ברכות, עמ' תרנט. באוצר.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 459 אורחים