בברכה המשולשת כתב:* באיזה כתב ניתנה התורה - הרב בנימין יצחק הלוי *
באר בשדה כתב:בברכה המשולשת כתב:* באיזה כתב ניתנה התורה - הרב בנימין יצחק הלוי *
כותרת מיתממת.
בברכה המשולשת כתב:* באיזה כתב ניתנה התורה - הרב בנימין יצחק הלוי *
רציתי להביע שוב את תודתי ותודת כולנו על ההשקעה הגדולה של הרב בוטון ואיתו חברי המערכת, שליט"א, בהכנת ירחון האוצר מדי חודש בחודשו, גדוש ומלא בדברי תורה נפלאים, ומסברא וידיעה יש בזה הרבה הרבה עמל, למען "יגדיל תורה ויאדיר", אשריכם אשריכם, וזכותכם רבה מאד, בהכרת הטוב ובהוקרה רבה, עמיחי כנרתי
אליסף כתב:יישר כוחכם.
עושה רושם מוזר שיש כותבים שבכל גליון כמעט בלי יוצא מן הכלל יש להם מאמר.
למה זה מפריע לי? לא ברור לי..
בברכה המשולשת כתב:בס"ד
ירחון האוצר גיליון ע"ט
כתב העת האלקטרוני לכל מקצועות התורה
= אוצר הגנזים =
תשובה בענין צלית כבד ובשר ע"ג התנור, ובענין מליחה בקרבן פסח (בדברי הצל"ח) - הגאון רבי צבי הירש וואלק זצ"ל
= מדור זיכרון - גרש ירחים =
חורבן המקדש - חסרון הקדושה * החילוק בין חיוב כופר לחטאת - מכתב כ - הגאון רבי גרשון אדלשטיין זצ"ל * עובדות והנהגות ממרן הגרי"ג אדלשטיין זיע"א - הרב מ. ש. עקיבא כהן * רשימת כתבי מרן ראש הישיבה הרב ירחמיאל גרשון אדלשטיין זצ"ל - הרב הראל דביר
= אוצר אורח חיים =
להתפלל בקרקע גזולה - הרב שמואל פנחסי * ברכת הדלקת נרות שבת בתוספת אורה - הרב רפאל ברוך טולידאנו
= אוצר יורה דעה =
מה אני בחינם אף אתם בחינם - בעניין נטילת שכר על מצוות - הרב אריה אידנסון
= אוצר חושן משפט =
בדיני פתיחת חנות ליד חנות קיימת - קפסקת לחיותיה - רבי יעקב דוד אילן * מבנהו של החוזה המצוי בזמנינו ותוקפו ההלכתי - הרב משה פלדמן * מכירה בתנאי שיוכל המוכר לחזור ולקנות ובדין שטר שיש בו ריבית ועוד - הרב יחזקאל צבי טאוב * קניין ומכירה בכלים - הרב ארז אדלר
= אוצר אבן העזר =
חיפוי רוב הרגל במנעל חליצה - הרב בנימין גרינבלט * בגדר היתר השקאת סוטה - הרב דוד לוי
= אוצר חקר ועיון =
כמה 'נתן דצוציתא' היו ולמה נקראו כך - הרב דוד אריה הילדסהיים * מדידת הטפח על פי אגודל במקום הפרק ברחבו - מאמר תגובה - הרב עידוא אלבה * בעניין מדידת הטפח והאצבע - מאמר תגובה - הרב מירון יוחאי * מנהג הספרדים במידות האורך - הערה - הרב יוסף חיים שהרבני
תאריך אחרון לשליחת מאמרים לגיליון מנחם-אב - י"ח תמוז
י
מערכת הא
מלא וגדוש! יש"כ.בברכה המשולשת כתב:בס"ד
ירחון האוצר גיליון פ"א
כתב העת האלקטרוני לכל מקצועות התורה
אליסף כתב:יפה מאד חילכם לאורייתא.
אני מאתגר את העורכים להוציא גליון שכולו אומר הבא מן החדש. כלומר כותבים שלא הופיעו כלל בירחון האוצר.
פלוריש כתב:אליסף כתב:יפה מאד חילכם לאורייתא.
אני מאתגר את העורכים להוציא גליון שכולו אומר הבא מן החדש. כלומר כותבים שלא הופיעו כלל בירחון האוצר.
למה צריך לעשות דבר כזה?
אליסף כתב:פלוריש כתב:אליסף כתב:יפה מאד חילכם לאורייתא.
למה צריך לעשות דבר כזה?
כשאני רואה את אותם שמות שוב ושוב, חשובים ואהובים ככל שיהיו, לא מעניין אותי לפתוח את הגליון
אליסף כתב:פלוריש כתב:אליסף כתב:יפה מאד חילכם לאורייתא.
למה צריך לעשות דבר כזה?
כשאני רואה את אותם שמות שוב ושוב, חשובים ואהובים ככל שיהיו, לא מעניין אותי לפתוח את הגליון
אליסף כתב:יפה מאד חילכם לאורייתא.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 283 אורחים