אראל כתב:מי תקף אותך, ועוד בשיטתיות????
ואם אתה סובר באמת שלא באתי כאן כי אם לתקוף אותך, מדוע בכלל אתה קורא התגובות שלי??
סגנון הכתיבה שלך תוקפני. ולגופו של הצעתך הנפלאה לגשת לנהג ולשאול אותו מדוע הוא נוהג בפראות, אכן עשיתי כך כמה וכמה פעמים שנזדמן לידי ובמקרה הטוב הביטו עלי כמשוגע, ובמקרה הלא טוב אמרו לי ללכת לחפש את החברים שלי (אולי התכונו ליושבי הפורום הנכבד הזה).
כבר סיפרתי פעם בראה ויספרה כאן סיפור, אז אספר כאן עוד אחד או שניים.
נסעתי לאטי ברחוב מקומי שיש בו פס צהוב, כלומר יש איסור אכיפה, ומולי לא היה אף רכב למרחק הנראה לעין ועמדו שתי ילדות כבנות עשר בצד הכביש והיה נראהשהן רוצות לחצות אותו. עצרתי להם והם התחילו לעבור והנה ממש באותו רגע שהם כבר כמה פסיעות עלן הכביש אני מביט במראה האחורית ומחסיר פעימה כאשר רכב הנוסע במהירות גבוהה ועובר לנתיב הנגדי בכדי לאכוף אותי אולי בחשבו שאני סתם עומד באמצע הנתיב. צפצפתי בכל החוזק וצעקתי לבחורות שיעצרו והן אכן עצרו ממש ברגע האחרון כשהיה כפסע בינן לבין... ובינתיים אותו רכב עקף והמשיך בדרכו כנראה בלי שאפילו לא שם לב למה שהיה עלול לקרות. הילדות עברו כעת בשלום והתחלתי לרדוף אחר הנהג... והנה הוא נוסע הישר לאחד מבתי הכנסת באזור. הוא יוצא מרכבו כמובן בלבוש חרדי למהדרין ואני יוצא מרכבי ושואל אותו מדוע עקפת אותי? והוא עונה כיוון שעמדת סתם כך באמצע הרחוב, עניתי לו שאם עומדים סתם כך באמצע הרחוב מן הסתם יש סיבה, אחרת עומדים בצד הרחוב ויש להאט ולראות מה הסיבה עבורה עמדתי באמצע הרחוב, ואז סיפרתי לו על שתי הילדות שהוא כמעט דרס, הוא הסתכל עלי כאילו ממש לא מטריד אותו וענה: לא ראיתי! והוסיף להאשים אותי מדוע עצרתי לילדות שיעברו? הסתכלתי עליו בתמהון ומחוסר מלים נסעתי לדרכי.
אראל, ידידי, אלו מעשים שבכל יום ותשאל כל מי שגר בלירוואד עיר התורה ויאמר לך שהמצב בכבישים שם זה ממש המערב הפרוע.