צורב מתחיל כתב:גם אני מצטרף למודים, יישר כח גדול.
אם כבר הוזכר, יש נקודה נוספת במחשבים הניידים, חוזק הצירים. ושמעתי שיש בזה הבדלים בין החברות, אולי יש מי שידע להוסיף מידע גם בזה?
דרומי כתב:לפני שאני עושה את פעולת הקנייה, אשמח לשמוע עוד המלצות וטיפים...
יישר כח
דרומי כתב:מה אומרים לגבי מסך, האם מבריק או מט או איך שקוראים לזה?
בתי תי' רוצה שיהיה מבריק כדי שיראו תמונות בבהירות
אך יש אומרים שאינו מומלץ לעיניים
זאב ערבות כתב:בן מיכאל כתב:שלום רב.
בשעה טובה אני צריך לקנות מחשב, רציתי לשאול בשביל הגירסא האחרונה של האוצר, צריך מעבד אי5, או שאי3 דור 12 יעבוד מספיק טוב (והאם יש הבדל ביניהם)? - יש הבדל של כמה מאות שקלים ביניהם.
הרב זאב ערבות, אלו מחשבים של לג יש להם בטריה של חמש עשרה שעות? זה משהו במחיר שפוי?
כמו כן, אשמח לטיפים והמלצות נוספות.
בקשר לשאלה הראשונה איני מתמצא, בקשר לניידים של lgת הם נקראים gram וכל אלה בעלי אותו שם כמדומני מחזיקים 15 שעות או יותר, אך רצוי לבדוק כל אחד ואחד לפני שקונים. בקשר למחיר, בארה"ב הם לא מהזולים אך אני קניתי יד שניה באמזון מכשיר חדש שהוחזר ע"י הלקוח ללא שהשתמש בו שלפי החוק כאן אסור למכור כחדש ומחירו חצי מחיר מחדש.
גיזונטע קאפ כתב:זאב ערבות כתב:בן מיכאל כתב:שלום רב.
בשעה טובה אני צריך לקנות מחשב, רציתי לשאול בשביל הגירסא האחרונה של האוצר, צריך מעבד אי5, או שאי3 דור 12 יעבוד מספיק טוב (והאם יש הבדל ביניהם)? - יש הבדל של כמה מאות שקלים ביניהם.
הרב זאב ערבות, אלו מחשבים של לג יש להם בטריה של חמש עשרה שעות? זה משהו במחיר שפוי?
כמו כן, אשמח לטיפים והמלצות נוספות.
בקשר לשאלה הראשונה איני מתמצא, בקשר לניידים של lgת הם נקראים gram וכל אלה בעלי אותו שם כמדומני מחזיקים 15 שעות או יותר, אך רצוי לבדוק כל אחד ואחד לפני שקונים. בקשר למחיר, בארה"ב הם לא מהזולים אך אני קניתי יד שניה באמזון מכשיר חדש שהוחזר ע"י הלקוח ללא שהשתמש בו שלפי החוק כאן אסור למכור כחדש ומחירו חצי מחיר מחדש.
איך מוצאים שם כאלו מחשבים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 83 אורחים