לאלו המתעניינים ברכישת 'מפרשי האוצר', שימו לב: מחיר תוכנת מפרשי האוצר הולך לעלות החל מיום שישי א' באלול 21.8 ומחירו יהיה 1830 ש"ח. תוכלו לרכוש זאת כאן.
אוי ואבוי. שוד ושבר. אין מילים שבכוחן לבטא צער שכזה. אין אישה אלא לבעלה. גא"מ ומביע את השתתפותי בצערו של ת''ח מובהק, איש האשכולות, ספרא וסייפא, מזכה הרבים ולוחם את מלחמת אמונת אבותינו. המקום ינחמו בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא יוסיף לדאבה. יחבוש לכאבו, יאמץ רוחו ויחזק ליבו, הוא וכל בני משפחתו.
אוי ואבוי שבר צער וכאב נוראים נוראים נוראים. בלתי נתפס. משתתף מעומק הלב בצער הגדול. שולח תנחומים. רק הקב"ה יכול לנחם. מי יודע מה שם הניק? מעוניין לנחם בפרטי
נערך לאחרונה על ידי בן אליהו ב ו' מאי 19, 2023 2:42 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבילי ציון וירושלים, ומעתה רק ששון ושמחה יהיה מנת חלקכם. ותזכו לנחת רב מכל יוצאי חלציכם. גם אני חייב הכרת הטוב גדולה להגאון המופלא שליט"א, בעיקר כי זה מעורר אצלי הרבה קנאת סופרים לראות את גודלו העצום בתורה, וזה גורם לי לרצות להתחזק גם במאמצים לזכות לעוד חלקים בתורתנו הקדושה.
המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבילי ציון וירושלים, ומעתה רק ששון ושמחה יהיה מנת חלקכם. ותזכו לנחת רב מכל יוצאי חלציכם. ולזכות להפיץ עוד ספרים וחיבורים טובים וכו'. גם אני חייב הכרת הטוב גדולה להגאון המופלא שליט"א, בעיקר כי זה מעורר אצלי הרבה קנאת סופרים לראות את גודלו העצום בתורה, וזה גורם לי לרצות להתחזק גם במאמצים לזכות לעוד חלקים בתורתנו הקדושה.
מלבד שיעור קומתו התורנית ומאמריו הרבים. הרב מקדיש מענה יום-יומי למען אחב"י הנבוכים בדרכי האמונה. גם בתקופה האחרונה הרב המשיך במענה (וי"ל מענה לקנטרנות) במתינות שאין כדוגמתה. יה"ר שלא ידעו עוד צער, ויזכה להמשיך להפיץ את מעיינותיו חוצה בעוד יתר שאת בסוּגָה ייחודית זאת, ובכל חלקי תוה"ק.