פולסברג כתב:ב. כל הקישורים למקראות ולדפים מוציאים אותי מדעתי. היש דרך לעצור בעד המשחית?
היכן מגדירים זאת?aharoni111 כתב:כעת אנחנו נותנים את האפשרות למוסד שאתה מחובר אליו להחליט אחרי כמה דקות / שעות / ימים של חוסר שימוש באתר המערכת תתנתק באופן אוטומטי, המוסד יכול להחליט אם זה יהיה אחרי 10 דקות שימוש או אחרי 3 ימי שימוש או כל זמן שימוש שהוא כפוף להחלטת המוסד.
בגולה כתב:פולסברג כתב:ב. כל הקישורים למקראות ולדפים מוציאים אותי מדעתי. היש דרך לעצור בעד המשחית?
ברור, 3 נקודות בצד שמאל למעלה / הגדרות / הגדרות מראי מקומות - ותמצא נחת ומרגוע לנפשך.
לבי במערב כתב:היכן מגדירים זאת?aharoni111 כתב:כעת אנחנו נותנים את האפשרות למוסד שאתה מחובר אליו להחליט אחרי כמה דקות / שעות / ימים של חוסר שימוש באתר המערכת תתנתק באופן אוטומטי, המוסד יכול להחליט אם זה יהיה אחרי 10 דקות שימוש או אחרי 3 ימי שימוש או כל זמן שימוש שהוא כפוף להחלטת המוסד.
ייש"כ.aharoni111 כתב:בתפריט הראשי - דף ניהול, רק למורשים מטעם המוסד המנוי יש גישה לדף זה
לבי במערב כתב:ייש"כ.aharoni111 כתב:בתפריט הראשי - דף ניהול, רק למורשים מטעם המוסד המנוי יש גישה לדף זה
במנוי הפרטי אין אפשרות להגדיר זאת באופן אישי?
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:האיך משנים את המיקום?
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:עכשיו עלי לחפש עוד פעם את מה שהיה לי, ואין זמני פנוי לזה.
חזור אל “אוצר החכמה ברשת - האתר”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים