שמואל דוד כתב:מי יכול לזהות?
מודה ומהלל כתב:השלישי מימין בשורה הראשונה הוא: הרה"ח ר' שלמה שטרן ע"ה שו"ב בריסל מחשובי חסידי ויזניץ באנטווערפן.
צופה_ומביט כתב:להבנתי לא, אלא לזה:
https://www.kedem-auctions.com/he/node/19757
פרנקל תאומים כתב:מיללער כתב:מ.ד.יארמיש כתב:כשתילי זיתים כתב:זה שבצד ימין אולי הרב יעקב ניימן משיקגו, שנסתלק לפני כמה שנים קרוב למאה שנים? בזמן התמונה היה צריך להיות קרוב ל50, הוא נראה אבל מבוגר מזה (זה נראה בערך שנת תש"ך)
2nd from right is R Pesach Levovitz from Lakewood
הנקרא Paul Z. יישר כח, בנו של ר' ראובן ליבוביץ
אביו של יבל''ח הג''ר יעקב אפרים ליוואוויץ (שערי בינה ז''ל, גבעת שאול [ג''כ ז''ל?] )?
מיללער כתב:מתפעל כתב:חחח
שיהיה להם לבריאות, זה היה ארוע של היונגע, יש לי עוד תמונה מהארוע, אבל אין לי כח לחפש כרגע
ולמי שהתעניין, אבהיר הבהרה,
כפשוט, הרבי מטאלנא זצ"ל, לא התנגד אישית לאף יהודי ולהיפך, כל יהודי נחשב בעיניו טוב ממנו,
רק שהתנגד שיעזבו את הרבי שליט"א מקרלין, נכדו של רבי יוחנן מקרלין זצ"ל, והחשיב עצמו כחסיד של רבי יוחנן מקרלין, וגם היה לו אצלו מופת,
ולא הבין איך עוזבים את הנכד. זה ציער אותו מאד.
הרבי מפינסק קרלין שליט"א, שהיה אז בן האדמו"ר מפינסק זצ"ל, היה מסתופף הרבה אצל הרבי מטאלנא וקירבו מאד.
אודה לכם אם תעלו את.התמונה הנוספת מהאירוע
תודה על ההבהרה
מיללער כתב:שמואל דוד כתב:מי יכול לזהות?
נראה לי כהאדמו"ר רבי איתמר'ל מנאדבורנא עם רבי משה - בתמונה הראשונה משמאל הוא ר' חיים הלוי טברסקי ז"ל מטשרנוביל לויאב
הוה אמינא כתב:מישהו מזהה?
יציב פתגם כתב:מי יכול לזהות את הרב? (צולמה בירושלים תשל"ה)
יציב פתגם כתב:הוה אמינא כתב:מישהו מזהה?
הגר"י קמנצקי כמובן, ורבי יצחק אשכנזי מאלעסק-פלעטבוש משמאל
ארופאי כתב:לא התכוונתי שר"י אשכני לא היה באותו אירוע. לא הייתי שם ואינני יודע...
התכוונתי שבתמונה המובאת לעיל, נראית דמותו של הנ"ל כתמונה אחרת גזורה שמודבקת ליד הגרי"ק.
ארופאי כתב:הוה אמינא כתב:ארופאי כתב:נראה 2 תמונות מודבקות יחד. ר"י אשכנזי אינו נמצא בתמונה המקורית עם הגרי"ק.
הוא כן, וראיתי עוד תמונות מאותו אירוע.
לא התכוונתי שר"י אשכני לא היה באותו אירוע. לא הייתי שם ואינני יודע...
התכוונתי שבתמונה המובאת לעיל, נראית דמותו של הנ"ל כתמונה אחרת גזורה שמודבקת ליד הגרי"ק.
כשתילי זיתים כתב:הג"ר יצחק הוטנר עם הג"ר ליב מאלין
אליסף כתב:כשתילי זיתים כתב:הג"ר יצחק הוטנר עם הג"ר ליב מאלין
נהדר!
ר' לייב משמאל, אמת?
ומי מימין?
איש_ספר כתב:אני זוכר את התמונה הזו (חשבתי שהיא מופיעה בספר על רמ"מ, אבל ל"מ שם), זכור לי קצת שגם ר"י טרגר מופיע בה.
חמרא טבא כתב:מונח בזכרוני שליד ימינו צועד רבי מרדכי וויליגער
חמרא טבא כתב:מונח בזכרוני שליד ימינו צועד רבי מרדכי וויליגער
כשתילי זיתים כתב:הג"ר יצחק הוטנר עם הג"ר ליב מאלין
יציב פתגם כתב:מי יכול לזהות את הרב? (צולמה בירושלים תשל"ה)
כשתילי זיתים כתב:מי כאן? שני משמאל נראה קצת כמו הרב בצלאל שטרן בעהמח"ס בצל החכמה
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 276 אורחים