בית הגנזים כתב:ר' זאב אולי יש לך את הספר איש האמונה - סירקיס?
בית הגנזים כתב:ר' זאב אולי יש לך את הספר איש האמונה - סירקיס?
זאב ערבות כתב:יקוב הדין את ההר - תשובה של היהודים החרדים הדתיים הלאומיים למכתבו של הרבי מגור מכ"ה אייר תש"ג על דבר חבלי המשיח....
אברהם בן אביגדור גרין - בן גריון
זאב ערבות כתב:ספר העיקרים - ר' שלמה איגר
אראל כתב:זאב ערבות כתב:יקוב הדין את ההר - תשובה של היהודים החרדים הדתיים הלאומיים למכתבו של הרבי מגור מכ"ה אייר תש"ג על דבר חבלי המשיח....
זה אחיו של הראה"מ שר"י?
מקומו כאן??...
אראל כתב:זאב ערבות כתב:ספר העיקרים - ר' שלמה איגר
יש באוצר
זאב ערבות כתב:האם כל בן גריון הוא אחיו של ראש הממשלה? לא ידעתי שלבן גוריון יש אח מזרחוניק... אבל זה בן גריון ולא גוריון.
דרך אגב כתבתי כבר כמה פעמים שאיני חבר האקדמיה לצנזורה, ופרט למקרים שבהם ברור שהספר פסול איני שר ושופט ואם אכן לא ראוי נא להודיע ואמחק ועשיתי זאת כבר פעמים רבות. והרבה פעמים מחקתי ובאו בטענות מדוע מחקתי ומה פסול יש בספר.
אראל כתב:זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:יקוב הדין את ההר - תשובה של היהודים החרדים הדתיים הלאומיים למכתבו של הרבי מגור מכ"ה אייר תש"ג על דבר חבלי המשיח....
זה אחיו של הראה"מ שר"י?
מקומו כאן??...
האם כל בן גריון הוא אחיו של ראש הממשלה? לא ידעתי שלבן גוריון יש אח מזרחוניק... אבל זה בן גריון ולא גוריון.
דרך אגב כתבתי כבר כמה פעמים שאיני חבר האקדמיה לצנזורה, ופרט למקרים שבהם ברור שהספר פסול איני שר ושופט ואם אכן לא ראוי נא להודיע ואמחק ועשיתי זאת כבר פעמים רבות. והרבה פעמים מחקתי ובאו בטענות מדוע מחקתי ומה פסול יש בספר.
תנוח דעתך, שום אחד לא בא ב'טענות'
זה 'הערה' לא 'טענה'!
ואכן, הוא היה אחיו של הראה"מ!, יתכן שהיה ערליכער, אני לא יודע, ואני שואל אם הוא היה כאחיו או לא
ואם למחוק? ההחלטה בידך, תוכל לעשות כפי שהשכל שלך מכריע, אני לא הבעלים כאן
והיה בזה שלום ושלוה
כאן כתוב עליו ועל החוברת שהעלית:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%99%D7%9F
זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:יקוב הדין את ההר - תשובה של היהודים החרדים הדתיים הלאומיים למכתבו של הרבי מגור מכ"ה אייר תש"ג על דבר חבלי המשיח....
זה אחיו של הראה"מ שר"י?
מקומו כאן??...
האם כל בן גריון הוא אחיו של ראש הממשלה? לא ידעתי שלבן גוריון יש אח מזרחוניק... אבל זה בן גריון ולא גוריון.
תנוח דעתך, שום אחד לא בא ב'טענות'
זה 'הערה' לא 'טענה'!
ואכן, הוא היה אחיו של הראה"מ!, יתכן שהיה ערליכער, אני לא יודע, ואני שואל אם הוא היה כאחיו או לא
ואם למחוק? ההחלטה בידך, תוכל לעשות כפי שהשכל שלך מכריע, אני לא הבעלים כאן
והיה בזה שלום ושלוה
כאן כתוב עליו ועל החוברת שהעלית:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%99%D7%9F
אל דאגה , דעתי נחה, כנראה לא הסתגלת לסגנון כתיבתי. לא טענתי שיש טענות, רק הסברתי שאני לא הצנזור של הפורום, ואם יש משהו לא בסדר אין לי בעיה למחוק או שההנהלה תמחוק, ואכן הרבה פעמים באו בטענות כפי שאתה יכול לראות באשכול ארוך זה ועניתי שלדידם היה עדיף שלא אעלה שום דבר וכך לא יהיו להם טענות. אך מה שאתה כתבת זה הערה ולא טענה.
וסתם הערה כללית, האם מפני שבן גוריון היה מי שהיה זה פוסל את בני משפחתו? והאם משום שלת"ח יש איזה אפיקורס במשפחה זה פוסל את ספריו? אך כאן כנראה הרגישות היא מפני שהוא מזרחניק ויש חוגים הפוסלים אותם באופן כולל ללא הבחנה
זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:יקוב הדין את ההר - תשובה של היהודים החרדים הדתיים הלאומיים למכתבו של הרבי מגור מכ"ה אייר תש"ג על דבר חבלי המשיח....
זה אחיו של הראה"מ שר"י?
מקומו כאן??...
אראל כתב:ווייטער באותו נוסח
שום אחד לא 'פסל'!!
שאלתי שאלה, אם אינך יודע, או שאתה יודע בהחלט שהיה יותר צדיק מאחיו, אזי הכל מסודר...
אחיו דוד בן גוריון היה אפיקורוס יוצא דופן ומפורסם, לא סתם אפיקורוס'ל מן השוק.....
ועי' בסוף מסכת סוכה, הסיפור עם בילגה
ואגב אם תרשה לי להתבדח, בקישור שציינתי כתוב שהגוראים זעמו מאוד על הקונטרס הזה...., אם כן אולי מקומו באשכול 'אז הוחל לקרוא בשם ה'....
זאב ערבות כתב:כתבי רבי סעדיה גאון
זאב ערבות כתב:אראל כתב:ווייטער באותו נוסח
שום אחד לא 'פסל'!!
שאלתי שאלה, אם אינך יודע, או שאתה יודע בהחלט שהיה יותר צדיק מאחיו, אזי הכל מסודר...
אחיו דוד בן גוריון היה אפיקורוס יוצא דופן ומפורסם, לא סתם אפיקורוס'ל מן השוק.....
ועי' בסוף מסכת סוכה, הסיפור עם בילגה
ואגב אם תרשה לי להתבדח, בקישור שציינתי כתוב שהגוראים זעמו מאוד על הקונטרס הזה...., אם כן אולי מקומו באשכול 'אז הוחל לקרוא בשם ה'....
ר' אראל היקר, כל דבריך חביבין בעיני אך כנראה עדיין לא הסתגלת לסגנון הכתיבה המחוספס שלי. שאלת שאלה ועניתי תשובה בסגנון שבו אני עונה! זה הכל.
אינך צריך לספר לי מי היה בן גוריון, אני עוד זוכר כשהיה ר"מ, ואיני יודע אם נכון לומר עליו אפיקורס "יוצא דופן"! לשיטתכם כל מי שקשור למדינה ולממשלה הוא אפיקורס....
צופה_ומביט כתב:זאב ערבות כתב:כתבי רבי סעדיה גאון
תודה רבה!
יש עוד חלקים?
זאב ערבות כתב:ברכת מאיר - מאמרי הדרכה לחתנים
אראל כתב:בית הגנזים כתב:ר' זאב אולי יש לך את הספר איש האמונה - סירקיס?
יש באוצרות התורה
אם אתה רוצה אוכל לשלוח לך [גם את הספר שביקשת ממני באישי]
אי"ה ביום הבעל"ט בלי"נ
עניו כמשה כתב:זאב ערבות כתב:ברכת מאיר - מאמרי הדרכה לחתנים
מי זה המחבר היקר והנפלא הזה?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 536 אורחים