יוסף אומץ1 כתב:אשמח לקבל זוהר שלח לך עמ' קס"ג:
צורב מתחיל כתב:אם אוכל לקבל תשובת רבינו תם בספר הישר מהדור' ר"ד דבילצקי, תשו' פ' אות א'. (לפי מפתח הספר מדובר בעמודה שנ"ג ואילך).
גבאי האוצר כתב:צורב מתחיל כתב:אם אוכל לקבל תשובת רבינו תם בספר הישר מהדור' ר"ד דבילצקי, תשו' פ' אות א'. (לפי מפתח הספר מדובר בעמודה שנ"ג ואילך).
ב. סיד כתב:בבקשה, לקט שיחות מוסר (שר, מהדורה חדשה) עמ' קמז-קנז.
מה שנכון נכון כתב:ב. סיד כתב:בבקשה, לקט שיחות מוסר (שר, מהדורה חדשה) עמ' קמז-קנז.
חלק א?
ענפי_ארז כתב:האם יש למישהו ספר מכתבי תורה אוסף מכתבים להגר"ח מבריסק זצ"ל
ספר זה מובא ברמב"ם שבתי פרנקל וזכור לי הספר מלפני עשרים שנה בכריכה רכה
אויבער חכמניק כתב:אפרים בנימין כספי, גווילים נשרפים בשבת ראש חדש פרשת החדש, ירושתנו ז
וונדרבר כתב:ענפי_ארז כתב:האם יש למישהו ספר מכתבי תורה אוסף מכתבים להגר"ח מבריסק זצ"ל
https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALE ... 205171/NLI
אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל מספר 'חשבונות של מצוה' להאדר"ת (מצוה לג) - מכון ירושלים, יישר כח!
גבאי האוצר כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל מספר 'חשבונות של מצוה' להאדר"ת (מצוה לג) - מכון ירושלים, יישר כח!
גלרשטיין כתב:קובץ מסורה חלק ח מעמ׳ עה עד עמ׳ עח.
בספר זה א"א להוריד בדרך הרגילהדב בער כתב:בחידושי ושיעורי ר' ברוך בער (כתובות סי' כה
תורת המן כתב:גידולי תרומה שער לג מכון י"ם בבקשה
ענפי_ארז כתב:וונדרבר כתב:ענפי_ארז כתב:האם יש למישהו ספר מכתבי תורה אוסף מכתבים להגר"ח מבריסק זצ"ל
https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALE ... 205171/NLI
האם יש למישהו העתק מהקובץ הזה אני לא יכול למצוא אותו בשום מקום
גבאי האוצר כתב:תורת המן כתב:גידולי תרומה שער לג מכון י"ם בבקשה
שערי הנהרות. כתב:אני זקוק לפירוש הר''ן על פרשת וירא. רוב תודות
שערי הנהרות. כתב:שערי הנהרות. כתב:אני זקוק לפירוש הר''ן על פרשת וירא. רוב תודות
עכ''פ פרק יט-כ
יהודה בן יעקב כתב:שערי הנהרות. כתב:שערי הנהרות. כתב:אני זקוק לפירוש הר''ן על פרשת וירא. רוב תודות
עכ''פ פרק יט-כ
ענפי_ארז כתב:בבקשה האם אפשר בpdf קובץ שפתי צדיקים (י"ב תשס"א,)
עמ' 56 מדפי האוצר עד עמוד 65
לא ידעתי כתב:קובץ ישורון חלק מ' דף א'סה "יחס גדולי ישראל לר' שלמה באבער"
גבאי האוצר כתב:לא ידעתי כתב:קובץ ישורון חלק מ' דף א'סה "יחס גדולי ישראל לר' שלמה באבער"
ספרים וועלט כתב:שרשי מנהגי אשכנז חלק ב' עמ' 338-358, ואם אפשר אז גם ע' 436, 500 ו531.
גבאי האוצר כתב:ספרים וועלט כתב:שרשי מנהגי אשכנז חלק ב' עמ' 338-358, ואם אפשר אז גם ע' 436, 500 ו531.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 287 אורחים