פייביש אופטובסקי כתב:חיפשתי את העיתונים המוקפים בצבע אדום בתמונה המצורפת, ולא מצאתי, לא בספרייה הלאומית (באתר ובקטלוג), כמו כן אינם בקישור שצורף לעיל אודות כל מאגרי העיתונות.
היודע מאן דהו למצוא מי מהם?
דאס אידישע ווארט קיים בהיברו בוקס.
פייביש אופטובסקי כתב:חיפשתי את העיתונים המוקפים בצבע אדום בתמונה המצורפת, ולא מצאתי, לא בספרייה הלאומית (באתר ובקטלוג), כמו כן אינם בקישור שצורף לעיל אודות כל מאגרי העיתונות.
היודע מאן דהו למצוא מי מהם?
שייף נפיק כתב:מחפש מישהו שיחפש לי בדיסק הנ''ל בתשלום.
לפנות באישי
איש_ספר כתב:זכור לי שראיתי כאן או באשכול אחר, טבלה המדגימה את העיתונים שיש במאגר של אוצרות מול מה שיש בספה"ל. כעת איני מוצא. אשמח לעזרתכם.
איש_ספר כתב:זכור לי שראיתי כאן או באשכול אחר, טבלה המדגימה את העיתונים שיש במאגר של אוצרות מול מה שיש בספה"ל. כעת איני מוצא. אשמח לעזרתכם.
אראל כתב:אני זקוק למאמרים ממוסף 'קהילות' שע"י 'המבשר', של חודש שבט תשע"ו,
האם יש כאן מישהו שברשותו המאגר, וירצה לשלוח לי?
ייש"כ
איש_ספר כתב:עיתון מוריה שי"ל בפרנקפורט (באוצר גליון אחד) קיים ברשת?
ניסתי לחפש בספריה בפרנקפורט ולא הצלחתי.
תודה למסייעים
===========
הנאמן, שי"ל בטעלז יש ברשת?
קלונימוס הזקן כתב:חסרים שם גליונות.
גליון כא (חשון תר"ץ)
גליון כה
גליון כו
גליון כז
אז אולי מה שברשותך יוכל לעזור להשלים?
לבי במערב כתב:אודה מאד אם א' מהמחזיקים במאגר יואיל נא להעלות את מאמר ר"י גרין, תוספת תורנית ל'המודיע' פ' דברים ה'תשע''ג.
תודה מראש!
ייש"כ רב!אראל כתב:
מן הדרום כתב:אני מחפש את הנאמן מטלז ט"ז-י"ז - גליון כפול על הרב אברהם אליהו קפלן
באוצר יש את שלפניו ואחריו וזה חסר
איך משיגים זאת?
חבצלת כתב:אם יש למישהו מאגר "הארכיון היהודי" אבקש לשלוח אלי את עיתון המודיע של יום שישי פ' תצא י' אלול תשס"ד.
חבצלת כתב:אראל כתב:חבצלת כתב:אם יש למישהו מאגר "הארכיון היהודי" אבקש לשלוח אלי את עיתון המודיע של יום שישי פ' תצא י' אלול תשס"ד.
ייש״כ גדול, אני צריך את העמודים של המאמר על גאבד שטרסבורג האמור להיות בגליון זה. אודה לך מאוד אם תוכל להעלותם או לשלחם לי באישי.
פייביש אופטובסקי כתב:ניודי מי מן החברים דכאן האם העיתון האמריקני 'ג'ואיש פרס' (jewish press) נמצא באיזה מאגר ממוחשב?
פייביש אופטובסקי כתב:למאגרי העיתונות ניתן לצרף עכשיו גם מאגר זה.
https://www.agudaharchive.org/
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 450 אורחים