יהודה בן יעקב כתב:אשמח לקבל:
ספר מרגליות, מוסד הרב קוק, עמ' רנה-רעח
גבאי האוצר כתב:מחולת המחנים כתב:נא אם אפשר להביא מספר 'האבא מסלבודקה' (מאת הרבנית רמה פינקל שתחי') עמודים 583-602.
גבאי האוצר כתב:יהודה בן יעקב כתב:אשמח לקבל:
עושה חדשות כתב:ספר מלוה ה' (הרב משה לוי זצ"ל) חלק ב, פרק יד, הלכה יח והסביבה.
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
איני מבין מה זה ס' הקושיות סי' יז
גלרשטיין כתב:אשמח שיעלו משו״ת רבי יוסף מסולצק סימן ח, זה ממש יעזור, תודה.
נוריאל עזרא כתב:גלרשטיין כתב:ezranuriel כתב:גלרשטיין כתב:אשמח אם יוכלו להעלות משו״ת אוצרות יוסף שבסו״ס הלכה ברורה לרב דוד יוסף, על חלק של סימן שיח, סי׳ י. תודה רבה, זה ממש עוזר.
אשמח לקבל את המשך הסימן
בבקשה.
ומחילה צילמתי את הכל ולא שמתי לב כשאיחדתי את הכל לקובץ נשמט המשך הסימן.(אם לא שמתי לב וחסר עוד איזה עמוד תגיד לי)
גלרשטיין כתב:אפשרי לקבל שו״ת אוצרות יוסף (שבסוף החלק הנ״ל בהלכה ברורה סי׳ שיח) סימן ז, זה ממש יעזור לי...
ממש תודה רבה, ומחילה על הטירחא.
יוסף אומץ1 כתב:אנא,
אשמח שתחפש בשבילי בחיפוש הכללי "בר סימכאי", ותצלם לי מה נותן.
ינש כתב:אנא האם אפשר לקבל את עמודים 213-214 (219-220) מספר גניוושוב, באוצר החכמה שרכשנו ועדכנו בקיץ האחרון הספר עדיין לא נמצא אלא באתר, האם מישהו מתנדב להעלות את הדפים האמורים? הם דחופים לי מאוד.
גבאי האוצר כתב:ינש כתב:אנא האם אפשר לקבל את עמודים 213-214 (219-220) מספר גניוושוב, באוצר החכמה שרכשנו ועדכנו בקיץ האחרון הספר עדיין לא נמצא אלא באתר, האם מישהו מתנדב להעלות את הדפים האמורים? הם דחופים לי מאוד.
ינש כתב:אפשר אולי עוד עמוד שניים עד סיום המאמר? ייש"כ גדול
איקטורין כתב:בבקשה מסידור כוונת השם: ערבית ליום חול - מוהוא רחום עד לאחר השכיבנו בלבד. כמו"כ שם בסדר מוצ"ש [ע' תק"כ לערך] בתחילתו שני המזמורים שאומרים קודם התפילה.
מאור אקאלר כתב:אם אפשר להעלות כאן בבקשה את המאמר של יעקב שמואל שפיגל, "תשובה בעניין שמן שומשומין בפסח לר' רפאל ישראל קמחי", מוריה, שד - שו (תשס"ד) עמ' כב - לב.
תודה רבה
גבאי האוצר כתב:ינש כתב:אפשר אולי עוד עמוד שניים עד סיום המאמר? ייש"כ גדול
גבאי האוצר כתב:איקטורין כתב:בבקשה מסידור כוונת השם: ערבית ליום חול - מוהוא רחום עד לאחר השכיבנו בלבד. כמו"כ שם בסדר מוצ"ש [ע' תק"כ לערך] בתחילתו שני המזמורים שאומרים קודם התפילה.
לגבי מוצ"ש נא לציין בדיוק
אבני שהם, פנירי, ח"א עמ' 491-510
תודה רבה
מדבר קדש כתב:אשמח בבקשה לקבל מסידור האר"י - ר' שבתי, https://tablet.otzar.org/#/book/180196/ ... /0/end/0/c
את עמודים 13-32
עושה חדשות כתב:בבקשה; ספר פחד יצחק (הוטנר) אגרות וכתבים, מכתב קעג, (סביבות עמוד 273 בדפי האוצר). תומ"ר.
שמר כתב:אינני זוכר מיקום מדוייק, אבל אני זקוק לספר כלי חמדה סוף פרשת בשלח, אשר כותב שם מעניין "והגבלת את העם סביב" ומביא ד"ת מהרי"ם מגור.
תודה רבה
דב בער כתב:אם אפשר הערות להגרי"ש אלישיב גיטין נג
אויבער חכמניק כתב:כתבי רבינו משה בן נחמן (רמב"ן) - ב <מוה"ק>
עמ' 455-460 מדפי האוצר
דב בער כתב:אם אפשר משנה ברורה הלכות חנוכה מנוקד של עוז והדר.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 663 אורחים