סדנא דארעא כתב:כה לחי!
ישר כח עצום למנהלים.
עזריאל ברגר כתב:ו' בתשרי: בזכות התורה ינצל העולם. בעקבות הסגר ומתוך הערכה ללומדי התורה , נתקבלה החלטה בהנהלת 'אוצר החכמה', לפתוח את 'אוצר החכמה המקוון ואת 'מפרשי האוצר' לרשות הציבור - חינם אין כסף. השירות החינמי ינתן בעז"ה עד ראש חודש חשון תשפ"א 19/10/20. אנא הפיצו בשורה זו לזיכוי הציבור.
נהר שלום כתב:עזריאל ברגר כתב:ו' בתשרי: בזכות התורה ינצל העולם. בעקבות הסגר ומתוך הערכה ללומדי התורה , נתקבלה החלטה בהנהלת 'אוצר החכמה', לפתוח את 'אוצר החכמה המקוון ואת 'מפרשי האוצר' לרשות הציבור - חינם אין כסף. השירות החינמי ינתן בעז"ה עד ראש חודש חשון תשפ"א 19/10/20. אנא הפיצו בשורה זו לזיכוי הציבור.
אם רוצים אני בטוח שיהיה אפשרי להגיש איזה תורם גדול שירצה להקדיש את זה "מהדורת ..."
מן הדרום כתב:ישר כח
אבל בפועל הרבה ספרים לא נפתחים אלא לפי הצורה שבה היו עד היום הגבלת עמודים וכו'
באר בשדה כתב:התודה והברכה להנהלת אוצר החכמה.
האם הטבת 150 עמודים הראשונים תקבע אף בהמשך על־עמדה?
יבנה כתב:באר בשדה כתב:התודה והברכה להנהלת אוצר החכמה.
האוצר כרגע סגור לציבור, אך 150 העמודים הראשונים פתוחים.
יישר חילם, וגדול זכותם!סופר-סתם כתב:גירסה 'בטא' (נסיון) של הממשק החדש עדכון 19.0 של אוצר החכמה, פתוח לרווחת הציבור בקישור: https://beta.otzar.org/.
'מפרשי האוצר' מבית 'אוצר החכמה' פתוח אף הוא בקישור: https://mefo.otzar.org/
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:כבר הרבה פעמים הרגשתי, שכאשר מעדכנים תוכנית רגילה, למשל מיקראסאפט וואורד, החידושים שנתחדשו כמעט ואינם עוזרים לי, ולא תיקנו את אשר הייתי צריך לה, וכמעט כל העידכון הוא בעלעגאן אחד גדול ללא תועלת. נראה שהם לא מדברים עם משתמשים לפני שמעדכנים, והכל קורה מאחורי דלתות המשרד שלהם, ללא נסיון חיים אמיתיים.
אוצר החכמה, מאז התחלתה, אינו כן. כל עדכון מתקנת בעיא שהיה מקודם, ונראה שהם מדברים עם משתמשים רגילים כמוני ואחרים, ושואלים אותם מה לעשות ומה חסר להם. כל עידכון מתקנת מה שרציתי, לפעמים ידעתי שרציתי ולפעמים לא ידעתי שרציתי, אבל ברגע שאני רואה אותם, אני מבין את התועלת.
לבי במערב כתב:יישר חילם, וגדול זכותם!
הבאר ההיא כתב:כעת סגור, האם נמלכו וסגרו לפני ר"ח אייר או שזה זמני ועתיד להפתח לימים הקרובים?
תלמוד_ישן כתב:סגור שוב
מקוה כתב:האם ייפתח שוב? לאור בין הזמנים
מקוה כתב:האם ייפתח שוב? לאור בין הזמנים
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 381 אורחים