זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:אני שואל את אראל בפעם המי יודע כמה: האם אתה יכול להראות שאם לא מקבלים כסף מהממשלה עדיין צריכים לעמוד בדרישות ללמד לימודי חול כפי שהחוק החדש דורש. אם תראה לי זאת אחדל מהעלאת הפשטלעך שלי באשכול. אל תלך סחור סחור כהרגלך להתעלם ממה שאני כותב ולשים בפי דברים שאיני אומר.
בלינק הנ"ל כתוב הכל מפורש כל פרטי דיני TRUANT, הרכב המשקפיים וקרוא
ואגב, זה לא החוו"ד שלי כלל
אני משער שכבודו אינו עו"ד כלל, ואינו מתמחה אלא בהתוצאות שגוגל מעלה לו
אבל אלו היודעים החוקים הם לצד שלי
הלא חצי העולם משתייכים לחוג הידידים והחבירים שלך, ומסתמא יש ביניהם איזה עו"ד מדופלמים, אולי שתתקשר עם אלו היודעים
אענה כאן להודעה זו ולהודעה הבאה (הראשונה בעמ' 7). בתי הספר שלנו הם לא truant! אלא בתי ספר פרטיים הרשומים בממשלה ומקבלים ממנה תמיכה תמורת לימודי חול! אולי תוכל להראות אחרת. ואם זו לא חוות דעת שלך אז חוות דעת של מי? גם אתה אינך עו"ד אז מנין לך כל הידיעות שלך? ומכל הלינקים שאתה מצרף ללא הרף נראה שאתה חסיד גוגל יותר ממני. אני לא הבאתי מראי מקום לגוגל אלא רק ציטוטים שהעתקתי מבלוגים וכדומה. אז אל נא תאשים אותי בגלישה בגוגל. ושוב, מי הם אלו היודעים את החוקים שהם לצד שלך? בקשתי כמה פעמים: תראה לי אם מחוייבים ללמד לימודי חול אם לא מקבלים כסף מהממשלה. המראה מקום שהבאת בהודעה הבאה אומרת במפורש שבין היוצאים מהכלל לחוק הם מוסדות פרטיים. כתוב שם שיש חיוב שילדים ילכו לבית ספר אך לא כתוב שיש חיוב ללמד אותם לימודי חול. הקנסות שאתה כותב זה להורים שלא שולחים את ילדיהם לבית ספר כלל. עכשיו אם אני טועה, אולי תעשה העתק הדבק למה שאתה אומר שכתוב שם ותבקש מרבינו גוגל שיתרגם זאת עבור אלו שלא למדו אנגלית (ומן הסתם לא יוכלו להיות בסנהדרין).
ומה שכתוב בציטוט שהבאת שבתי ספר שלא יעמדו בתנאים יאבדו את מעמדם של בתי ספר המלמדים לימוד חובה, ומחוזות בתי הספר האלו יאבדו את
תמיכתם מהממשלה.
אז שוב, לפי הבנתי הפשוטה כל מה שמדובר כאן זה כסף. אז שיאבדו את התמיכה... אם לא מקבלים כסף מהממשלה זה נקרא גזירה נוראה ושמד?
בקיצור אתה מערבב דברים ומבלבל את היוצרות. ואכן דברתי עם אנשים שמתמצאים בנושא ואמרו שעד כמה שידוע להם אם לא מקבלים תמיכה כספית לא מחויבים ללמד לפי דרישות הממשלה.
עם כל האריכות
אתה לא קראת מה שציטטתי והקישורים שהבאתי מהLAW
זאב ערבות כתב:ועוד הערה, באותו פשקוויל שהבאת לעיל נזכרים רק סאטמאר, פאפא, וויזניץ, וויען וצעהלים, מה עם שאר כל החסידויות כבובוב, סקוור, סקאליא ועוד ועוד וכן המוסדות הליטאים, צמדוע לא נזכרים? האם הם אינם כלולים בגזירה או שמא בגלל איזו סיבה אחרת.
למה 'פשקוויל'???
קריאה המעורר בסוף חודש אלול להרבות בתפלה להקב"ה גם כן פשקוויל?? למה?? וכי מה עוד צריך יהודי לעשות [אף לשיטתך שאין כאן אלא הפסד ממון, וכי מי שקורא להתפלל להקב"ה על הפסד ממון הרי הוא 'פשקוויל'???...]
בקיצור, הוא הדבר שכתבתי, חבל להתפלמס אתך, כל מה שסאטמאר יעשה או יפעול, לא ימצא חן בעיניך, וחבל על הזמן ועל הרוק להשיב לך
לידיעתך, לתרץ את הקלאץ קשיות שלך...
באותיות בולטות מתנוססת על הקריאה 'הוחלט על ידי מנהיגי הקהילות בעירינו וויליאמסבורג'
לבובוב אין להם מוסדות בוויליאמסבורג, אלא שני בתי מדרגות קטנים לשני הפלגים של בובוב,
'מוסדות ליטאים'?? השתגעת?? מוסד ליטאי בוויליאמסבורג????.....
סקאליא?? מישהו יודע אודות ביהמ"ד סקאליא בוויליאמסבורג??
נשאר קושיא רק מסקווירא, באמת צריך עיון גדול, ולכשיבא אליהו אולי יתרץ לך