בתוך הגולה כתב:
איש_ספר כתב:
תודה גדולה מאוד!!
בתוך הגולה כתב:
איש_ספר כתב:
פלוני אלמוני כתב:אני מחפש ש' רגב, 'תיאולוגיה ומיסטיציזם רציונאליסטי בכתבי ר' יוסף אבן שם טוב', עבודת דוקטור, האוניברסיטה העברית בירושלים, תשמ"ג
פלוני אלמוני כתב:אני מחפש ש' רגב, 'תיאולוגיה ומיסטיציזם רציונאליסטי בכתבי ר' יוסף אבן שם טוב', עבודת דוקטור, האוניברסיטה העברית בירושלים, תשמ"ג
פלוני אלמוני כתב:גם אם יש לאחד צילום של הכת"י או טקסט של הכת"י של הספר 'עין הקורא' לרבי יוסף אבן שם טוב, אהיה אסיר תודה.
באר בשדה כתב:שפעת ברכה לממציא הכא משו"ת יבי"א חי"א סי' עח.
אשרי יושבי ביתך כתב:ספר 'שיחות חפץ חיים' - יש למישהו?
באוצה"ח לא ראיתיו, ואני נצרך לסריקה של עמוד אחד מתוך הספר (עמ' צט).
כמו"כ ספר 'חפץ חיים ופועלו' - יש למישהו, גם משם אני נצרך לסריקת עמוד אחד (ח"ג עמ' תתרעג).
בתודה מראש!
עניו כמשה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:ספר 'שיחות חפץ חיים' - יש למישהו?
באוצה"ח לא ראיתיו, ואני נצרך לסריקה של עמוד אחד מתוך הספר (עמ' צט).
כמו"כ ספר 'חפץ חיים ופועלו' - יש למישהו, גם משם אני נצרך לסריקת עמוד אחד (ח"ג עמ' תתרעג).
בתודה מראש!
חפץ חיים ופעלו יש באוצר
צירפתי לך
פולסברג כתב:אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי ספר 'משנתו של ר' זרחיה בן יצחק בן שאלתיאל חן'.
תודה רבה!
יאיר אתמר כתב:פולסברג כתב:אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי ספר 'משנתו של ר' זרחיה בן יצחק בן שאלתיאל חן'.
תודה רבה!
שלחתי
פולסברג כתב:יאיר אתמר כתב:פולסברג כתב:אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי ספר 'משנתו של ר' זרחיה בן יצחק בן שאלתיאל חן'.
תודה רבה!
שלחתי
אנצל את ההזדמנות להודות לרבינו יאיר, על שמראה לנו את בית נכתה[ו] ואת כל אשר נמצא באוצרותיו ובכל ממשלתו, בעין יפה ובנפש חפצה.
וטרם אכלה - עוד דבר אחד. בעיניהם של הציבור פה, מסתמא פני ר' יאיר כפני החוקר. אך חדשות אגיד - מדובר בת''ח נפלא ולמדן מופלג ממשפחת רם, ועמודא דצלותהון דישראל.
כה לחי!
פולסברג כתב:א' סולוביציק, מה לתבן את הבר בספרות הגאונים.
ייש''כ!
חד ברנש כתב:פולסברג כתב:א' סולוביציק, מה לתבן את הבר בספרות הגאונים.
ייש''כ!
זה נמצא ב'מוריה', תשסו. היינו, מצוי באוצרנו.
ולהבא עדיף לציין את מקום הפרסום.
א איד כתב:אם אפשר:
"ירושלים תתן קולה" : השתקפות קולה של היהדות החרדית במלחמת העצמאות: "היומן" של מרכז אגודת ישראל / מאת: אלדד נאור.
נמצא כאן למורשים.
יאיר אתמר כתב:א איד כתב:אם אפשר:
"ירושלים תתן קולה" : השתקפות קולה של היהדות החרדית במלחמת העצמאות: "היומן" של מרכז אגודת ישראל / מאת: אלדד נאור.
נמצא כאן למורשים.
באישי
הבאר ההיא כתב:אשמח מאוד לקבל 'בחסות ממלכת אוסטריה' עמודים 70-75
ייש"כ.
הבאר ההיא כתב:הבאר ההיא כתב:אשמח מאוד לקבל 'בחסות ממלכת אוסטריה' עמודים 70-75
ייש"כ.
מבקש שוב, אולי הפעם ימצא.
י. אברהם כתב:"עוג מלך הבשן" באתר אידישע וועלט מחפש הסכמת רבי ראובן מקונסנטין ישן על תלמוד בבלי סלאוויטא תקצ"ה-תקצ"ו
עקבי כתב:אשמח לקבל עמודים של שמו"ע לימי חול מתוך תפילת חיים מאת ר' דניאל רימר
תודה מראש.
וונדרבר כתב:כל העמודים האלו מצולמים בתוך אשכול "נוסח ספרד - מרפ"ד ועד היום" (בית המדרש)
viewtopic.php?f=17&t=60208&p=768326#p767926
עושה חדשות כתב:תודה למסייעים!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 454 אורחים