חכם באשי כתב:הא, אם הספר מדובר על 'לחשוב', זה כבר מתחיל להיות מעניין!
אולי מישהו יתכבד ויעלה לכאן כמה עמודים, כדוגמא?
אוצר החכמה כתב:חכם באשי כתב:הא, אם הספר מדובר על 'לחשוב', זה כבר מתחיל להיות מעניין!
!!!!
חכם באשי כתב:הא, אם הספר מדובר על 'לחשוב', זה כבר מתחיל להיות מעניין!
עשוי לנחת כתב:אך בהחלט אפשר ללמוד ממנו איך לחשוב. ובכלל ללמוד שמותר לנו לחשוב. וזה כבר חשוב מאוד.
אוהב אוצר כתב:הספר הזה מיוחד במינו! לא קם עדיין אחד כמוהו שהעיז להרים את הכפפה ולמר את מה שהרבה חושבים בליבם, ויש כאלו שאף אינם מעיזים לחשוב על הדברים מחמת החברה שלנו היום על כל מוסכמותיה לצערינו הרב.
מי שמסוגל לבוא ולהעיז ולהיות ברמה כזו בכדי לתת ביקורת על הספר הזה, הוא צריך להיות כזה אברך ות"ח ששקוע ראשו ורובו, בצורה כזו, שלהשתתף בפורום, [גם נכבד כזה כמו שלנו] זה הדבר האחרון שהוא יעשה בתוך כל סדר יומו העמוס להתעלות בתורה ויר"ש, ודי לחכימא ברמיזא.
וניסיתי להתנסח בצורה עדינה ככל האפשר. (לע"ע..)
נוטר הכרמים כתב:ובשם 'גדולי תורה ויראה' נוספים'
אוהב אוצר כתב:נוטר הכרמים כתב:ובשם 'גדולי תורה ויראה' נוספים'
על משפט כזה, אף פעם איני סומך ללא פירוט ותיעוד מי הם אותם 'גדולי'. אם יתד מפרסמים שקרים ומזייפים חתימות של ת"ח, אז ק"ו שמילים כאלו לא שוות בעיני.
אוהב אוצר כתב:אתה יודע כמה סרטים, הצגות, עיתונים ועוד ועוד מפרסמים: 'באישור גדולי תורה, בפיקוח נשות חינוך, בפיקוח ועדת רבנים' וכשאתה מנסה לברר על מי מדובר, הכל חסוי חסוי.
בדבר ההסכמה שנדפסה ממני אודות הספר 'בעצתך תנחני', ולאחר מכן נודע לי שגדולי תורה ויראה שליט"א מערערים על חלק מהדברים הנדפסים בספר, על כן אין להסתמך על הסכמתי כלל.
נוטר הכרמים כתב:אני מוכרח לגחך מעט על הקשר הדברים. כאן מדובר בלשונו של הגר"ד יפה, ואני מצטטו:בדבר ההסכמה שנדפסה ממני אודות הספר 'בעצתך תנחני', ולאחר מכן נודע לי שגדולי תורה ויראה שליט"א מערערים על חלק מהדברים הנדפסים בספר, על כן אין להסתמך על הסכמתי כלל.
נוטר הכרמים כתב:במטותא, לא הבנתי את כל הפולמוס. הגר"ד יפה שליט"א אינו חבר בכל מערכת פוליטית או מפלגתית, ואף הנושא אינו מתקשר לכך. המשגיח שליט"א מסיבות השמורות עמו לא ראה צורך לפרט בפני איזה 'גדולי תורה ויראה' הוא מבטל את הסכמתו? ובכן, אחר דבריו הברורים, מיהו שיהין לחלוק על גדולתם? וכי זו כתבה ב'יתד'?
עשוי לנחת כתב:אני מצרף כאן מסמך אחד ישן, שהוא כתב הרבה לפני שיצא הספר [אולי כפרסום מקדים], נראה לי שנכתב בספר, אך ודאי עבר שינויים ותיקונים רבים.
ואולי זה חבל שהמאמר הזה דווקא הוא שיעזור לכולם לשפוט את הספר.
אך פטור בלא כלום אי אפשר.
ואולי בהמשך אמצא עוד, או שאשיג את הספר ואסרוק.
ואגב, סליחה על האיכות, אני לוקה בקשיי טכנולוגיה...
היא שיחתי כתב:על אף שאני לא קראתי בכל אופן אגיב
הספר הזה הוא פשוט מדהים!
מוצלח ביותר!
עשה דבר שרבים לא הצליחו לעשות!
הוא עורר דיון על דרך העליה של האדם ועצם זה יהיה שכרו אף מבלי קרוא אותו
ישראל הר כסף כתב:כי אין לי סורק...
מישהו מוכן לדבר איתו ולשאול אם הוא מוכן לשלוח עותק של PDF להעלאה כאן?
בעלזער כתב:ר ישראל חלילה לא התכוונתי לפגוע באף אחד, רצוני לומר שהסגנון הזה שאברכים צעירים מוציאים ספרים על מהלכים בעבודת השם כמו בלבבי, אני ממש לא מתחבר לזה.
ואני מניח שהמחבר הנזכר ביקש לחקות את הבלבבי... שגם הוא מברכפלד,,, כי למה לא לחקות הצלחות.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 569 אורחים