טור תלגא כתב:בבקשה שיעורי רבינו משולם דוד הלוי על התורה חלק ב פרשת בלק על הפסוק את שבעת המזבחות ערכתי.
תודה!
טור תלגא כתב:בבקשה שיעורי רבינו משולם דוד הלוי על התורה חלק ב פרשת בלק על הפסוק את שבעת המזבחות ערכתי.
תודה!
בקרו טלה כתב:טור תלגא כתב:בבקשה שיעורי רבינו משולם דוד הלוי על התורה חלק ב פרשת בלק על הפסוק את שבעת המזבחות ערכתי.
תודה!
בני ברקי כתב:בבקשה מהספר שיעורים דאוריתא (לגר"א אוסטרן) ח"ב סימן מג
בני ברקי כתב:בבקשה מהספר שיעורים דאוריתא (לגר"א אוסטרן) ח"ב סימן מג
בקרו טלה כתב:בני ברקי כתב:בבקשה מהספר שיעורים דאוריתא (לגר"א אוסטרן) ח"ב סימן מג
שמואל דוד כתב:בבקשה, משמר הלוי עמ״ס יבמות עמוד 284-286 מדפי האוצר
מי אנוכי כתב:שמואל דוד כתב:בבקשה, משמר הלוי עמ״ס יבמות עמוד 284-286 מדפי האוצר
מצ"ב
בני ברקי כתב:בבקשה מהספר משנת המועדים (לגר"א גרבוז שליט"א) פסח וספירת העומר סימן מ"ב
בקרו טלה כתב:בני ברקי כתב:בבקשה מהספר משנת המועדים (לגר"א גרבוז שליט"א) פסח וספירת העומר סימן מ"ב
בני ברקי כתב:בבקשה מהספר משנת המועדים (לגר"א גרבוז שליט"א) פסח ספירת העומר סימן לח
תודה מראש!
בקרו טלה כתב:בני ברקי כתב:בבקשה מהספר משנת המועדים (לגר"א גרבוז שליט"א) פסח ספירת העומר סימן לח
תודה מראש!
שמואל דוד כתב:בבקשה, הגהות מהרש״ם יבמות לז:
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:במטותא: אוצר הגאונים ח (כתובות) סי' תשכא
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:במטותא: אוצר הגאונים ח (כתובות) סי' תשכא
מי אנוכי כתב:שמואל דוד כתב:בבקשה, הגהות מהרש״ם יבמות לז:
בהגהות מהרש"ם שבאוצה"ח נגמר בחגיגה ואין שם יבמות
שמואל דוד כתב:מי אנוכי כתב:שמואל דוד כתב:בבקשה, הגהות מהרש״ם יבמות לז:
בהגהות מהרש"ם שבאוצה"ח נגמר בחגיגה ואין שם יבמות
יישר כח, מה עם מהרשם על הש״ס?
גלרשטיין כתב:קובץ גינת ורדים חלק טו מעמוד קמד עד עמוד קמו, תודה רבה.
דמשק כתב:אני צריך מתוך ספר ארץ צבי [פרומר] על מועדים קטע המתחיל 'בשביעי של פסח היתה הברית של יצחק'.
בקרו טלה כתב:דמשק כתב:אני צריך מתוך ספר ארץ צבי [פרומר] על מועדים קטע המתחיל 'בשביעי של פסח היתה הברית של יצחק'.
מי אנוכי כתב:גלרשטיין כתב:קובץ גינת ורדים חלק טו מעמוד קמד עד עמוד קמו, תודה רבה.
מצ"ב
גלרשטיין כתב:מי אנוכי כתב:גלרשטיין כתב:קובץ גינת ורדים חלק טו מעמוד קמד עד עמוד קמו, תודה רבה.
מצ"ב
אני צריך גם את עמוד קמג, אם אפשר, תודה.
רציני כתב:גלרשטיין כתב:מי אנוכי כתב:גלרשטיין כתב:קובץ גינת ורדים חלק טו מעמוד קמד עד עמוד קמו, תודה רבה.
מצ"ב
אני צריך גם את עמוד קמג, אם אפשר, תודה.
ש. ספראי כתב:אשמח לשו"ת נאות דשא (אבהע"ז?) סימן ח. בענין שינוי שם חולה בגט, שהוא השם העיקרי לענין גיטין.
תודה רבה
עושה חדשות כתב:בבקשה, מתוך הספר נחלת יעקב את תשובת הגרז"ן המופיעה בעמ' 245-249. תומ"ר.
גלרשטיין כתב:מספר כאיל תערוג - עובדות על גדולי ישראל (הרב שטיינמן) מעמוד תריז עד עמוד תריט.
תודה רבה רבה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 432 אורחים