בגולה כתב:אוקיי, אני מעביר בקשתך להוסיף אופציה שבקליק ימיני יתן אפשרות בחירת 'העתק'
אמרתי אחכמה כתב:בגירסאות הקודמות היה קיים אפשרות של "התחל הדפסה בעמוד זה" או "סיים הדפסה בעמוד זה".
למה לא קיים ברירה זו בגירסה הנוכחית?
בגולה כתב:אמרתי אחכמה כתב:בגירסאות הקודמות היה קיים אפשרות של "התחל הדפסה בעמוד זה" או "סיים הדפסה בעמוד זה".
למה לא קיים ברירה זו בגירסה הנוכחית?
קיים גם עכשיו - לא היה בהתחלה אבל חזר בתת עדכון.
מקש ימיני על הדף ותקבל:
עובדיה חן כתב:בגרסאות הקודמות היה אופציה של אופטימליות ברירות בטקסט כעת אני לא רואה את זה
בגולה כתב:עובדיה חן כתב:בגרסאות הקודמות היה אופציה של אופטימליות ברירות בטקסט כעת אני לא רואה את זה
לא הבנתי למה הנך מתכוון
רציני כתב:א. כשרוצים לשנות פרטי ספר. אי אפשר לשנות את החלק של שם הספר שהוא בסוגריים או אחרי מקף. לדוגמא ספר אוסף מפרשי הרמב"ם - בית ידיד. זה טעות בשם וצ"ל בן ידיד. ניסיתי לשנות אבל איך שזה אחרי המקף אז הוא לא נמצא באפשרות.
רציני כתב:ב. בכפתורים המהירים את הרמב"ם מדע קשה לפתוח כי זה הולך לתחתיו שמנסה להגדיל את הטאב. [קשה להסביר בעיה זאת. פשוט צריך לנסות לפתוח רמב"ם מדע בכפתור המהיר].
רציני כתב:ג. במאגרים אם פתחתי מאגר ומנסה לכתוב שם ספר הוא הולך למאגר של כל הספרים. לדוגמא אתה רוצה לחפש את ספרי השו"ת רק של הראשונים אז את פותח מאגר ראשונים ואז אני כותב שו"ת ונסגר המאגר של הראשונים והוא מביא לי את כל השו"תים גם של האחרונים.
רציני כתב:ד. בכפתור המהיר של השולחן ערוך חסר הרבה חלקים וחבל. וגם אין אפשרות להוסיף לשם.
רציני כתב:הרמב"ם מדע כן נפתח אבל אם אני שם את העכבר באמצע איפה שמתחת מסתיים הטאב אז הוא עושה לי סימן להגדיל אותו
רציני כתב:בשולחן ערוך שבכפתורים מהירים לי יש רק 30 כרכים אז מסתמא זו בעיה פרטית.
רציני כתב:בשולחן ערוך שבכפתורים מהירים לי יש רק 30 כרכים אז מסתמא זו בעיה פרטית.
אברך כתב:שבוע טוב
בחיפוש הרגיל והמקדם לא מופיעה כל תוצאה, ונפתח ריבוע 'תקלה בחיפוש נא נסה במועד מאוחר יותר'.
יש לציין שרק עתה קיבלתי את המשודרג.
יש איזה פעולה שצריך לעשות כדי שהחיפוש יעבוד?
עובדיה חן כתב:איך חוזרים לחיפושים קודמים ותוצאות קודמות
ORI929 כתב:יש הרבה בעיות חדשות
רציני כתב:א. כשאני פותח את הספר במסך מלא ואני לוחץ להעביר דף אחד. אם אני לוחץ עליו כמה פעמים [אני עושה את זה כדי לעבור 2 או 3 דפים] אז המסך נעשה קטן כאילו לחצתי פעמיים בתוך הספר.
רציני כתב:רציני כתב:א. כשאני פותח את הספר במסך מלא ואני לוחץ להעביר דף אחד. אם אני לוחץ עליו כמה פעמים [אני עושה את זה כדי לעבור 2 או 3 דפים] אז המסך נעשה קטן כאילו לחצתי פעמיים בתוך הספר.
זה לא רק על המקש של לעבור 2 או 3 דפים אלא כל מקום בכל המסך מקטין אותו ועדיף שיהיה רק בתוך הספר.
בגולה כתב:רציני כתב:רציני כתב:א. כשאני פותח את הספר במסך מלא ואני לוחץ להעביר דף אחד. אם אני לוחץ עליו כמה פעמים [אני עושה את זה כדי לעבור 2 או 3 דפים] אז המסך נעשה קטן כאילו לחצתי פעמיים בתוך הספר.
זה לא רק על המקש של לעבור 2 או 3 דפים אלא כל מקום בכל המסך מקטין אותו ועדיף שיהיה רק בתוך הספר.
מתוקן בעדכון הקרוב.
מראה כהנים כתב:אנסה שוב לדבר על לב 'אוצר החכמה' כלקוח וותיק שעד היום השקיע בתוכנה מעל 15,000₪
אם בעבר, עם קבלת תוצאות החיפוש, ניתן היה לסנן את התוצאות לפי פילוח קטגורי שכלל: הלכה / תלמוד/ קבצים וכתבי עת/ תולדות ישראל / מחשבה ומוסר / וכו' (כעת לאחר העדכון כבר אינני זוכר את מלוא הרשימה. אבל היא הייתה ארוכה אף יותר ממה שפורט כאן) וכך ניתן היה לחסוך זמן חיפוש יקר. הואיל וישנה אינטואיציה המתפתחת אצל המחפש עם הזמן, היכן יש יותר סיכוי שימצא את מבוקשו ומשאלת ליבו ובהתאם לצרכיו.
כעת, בעדכון 19 לאחר שכלל התוצאות מופיעות ניתן לסנן לאחת משלושת הקטגוריות הבאות בלבד: מקרא וחז"ל / ראשונים וקדמונים / אחרונים. בשאר אלפי התוצאות, הרי שעל המחפש מוטל לדפדף תוצאה אחר תוצאה בבזבוז זמן שאין כדוגמתו (מלבד העובדה שסינון לקטגוריה מסויימת, לא מעלה את תוצאותיה ראשונות. כי אם 'מעלים' את שאר הקטגוריות. בניגוד לעבר שבF7 סימון קטגוריה מסויימת רק היה מקדם את תוצאותיה בראש התוצאות ולאחר מכן תוצאות שאר הקטגוריות).
אברך כתב:בהחלט הדפדפוף בספרים יותר איטי בגירסא האחרונה, לפעמים לוקח כמה שברירי שניות עד שהעמוד מופיע, ובנתים לפעמים מופיע עמוד לבן.
בגירסאות הקודמות הדפדפוף יותר רץ.
והמחשב שלי מאד מתקדם, עם זכרון גדול, ועדיין יש בו משהו יותר איטי יחסית.
בגולה כתב:יש לכאורה כאן שאלה יסודית, איך צריך להגדיר שיתחלף מספר העמוד, מיד כשנכנסו קצת לעמוד החדש? כשכבר לא רואים את העמוד הקודם?
כל עוד שרואים 2 עמודים בתצוגה, מה הוא אמור לרשום?
לפי מה שאני רואה, מוגדר שמתחלף המספר רק אחרי שנעלם העמוד הקודם.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 201 אורחים