קו ירוק כתב:עדיין אין שינוי
ובכל כניסה מחדש כאילו התנתקתי.
אמרו שמחלון גלישה בסתר זה טוב. לא נסיתי. לאז מיך.. זה צריך לעבוד תקין כמו שהיה.
קוד: בחר הכל
https://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=17&t=58736&view=unread&sid=f5556d2efab93000c82ef696e02f086a#unread
קוד: בחר הכל
https://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=17&t=58736&view=unread#unread
קו ירוק כתב:עדיין דרוש תיקון.
אותה בעיה שהצבעתי עליה, שכשהחלון נסגר צריך להכנס מחדש עם הקשת סיסמה, והוא מפנה רק אל עמוד ראשי.
קו ירוק כתב:ממש לא...
יש לי לינק על לוח הכרום שמפנה לדף איקס בפורום.
הוא לא נותן מלבד כל פעם הקשת ניק וסיסמה מחדש, ולכן מפנה לעמוד ראשי.
וכל פעם שיוצאים הכל מחדש. לא עוזרת שמירת סיסמה כמובן.
קו ירוק כתב:הרב צופה ומביט - יישר כחך על ההבטה החודרת!
הועיל מיד!!
מחקתי הקישורית הישנה ונכנסתי לאתר מחדש, והצבתי קישורית חדשה. ווהאתר פועל כמימים ימימה!
בריושמא כתב:אני מודה להנהלת הפורום על שדרוגו, אבל אינני מצליח להיחלץ מהבור שלתוכו נפלתי:
א. האתר אינו שומר את הסיסמה שלי. בכל כניסה אני צריך להצהיר על שמי ועל סיסמתי.
ב. אינני מצליח להיכנס להודעה האחרונה והחדשה באשכול.
ג. החלפתי את הקישור הישן בקישור חדש - ומאומה לא הועיל.
אשמח לעזרה ולהקלה בקריאה ובכתיבה.
קו ירוק כתב:הרב צופה ומביט - יישר כחך על ההבטה החודרת!
הועיל מיד!!
מחקתי הקישורית הישנה ונכנסתי לאתר מחדש, והצבתי קישורית חדשה. ווהאתר פועל כמימים ימימה!
צופה_ומביט כתב:האם ניסה מעלתו את מה שכתבו כאן בזמנו, לפתוח את האתר בגלישה בסתר, ולסמן 'וי' בשתי המשבצות בזמן ההתחברות?
בריושמא כתב:צופה_ומביט כתב:האם ניסה מעלתו את מה שכתבו כאן בזמנו, לפתוח את האתר בגלישה בסתר, ולסמן 'וי' בשתי המשבצות בזמן ההתחברות?
ולמה אגלוש בסתר? וכי מעשה אסור אני עושה?
שמא יעבור מאן דהו מאחורי גבי ויראה מסך שחור של גלישה בסתר ויחשדני, ואני אנה אני בא?
ולמה אני צריך לבזבז זמני בפתיחת חלון של גלישה בסתר, לקרוא ולכתוב, ואז לסגור אותו? טרחה מיותרת לגמרי.
קו ירוק כתב:קו ירוק כתב:הרב צופה ומביט - יישר כחך על ההבטה החודרת!
הועיל מיד!!
וחוזר חלילה. לא מועיל....
צופה_ומביט כתב:קו ירוק כתב:קו ירוק כתב:הרב צופה ומביט - יישר כחך על ההבטה החודרת!
הועיל מיד!!
וחוזר חלילה. לא מועיל....
ינסה מעלתו לזנוח לע"ע את הקישוריות, ולהיכנס לפורום ידנית,
זו לא טרחה גדולה, בפרט שגוגל זוכר את ההיסטוריה ומציע אותה מיד בהקלדת האות הראשונה בתיבת החיפוש.
שתי הקלקות ואתה בפנים.
דוד קורצוג כתב:אני כבר מתחיל לחשוש שאולי יש תקלה בשרת הראשי של phpBB שזה מביא את התקלה בפורום שלנו, היתכן?
דוד קורצוג כתב:אז לא הבנתי נכון את זה שכתוב למטה בכל דף בפורום?
עזריאל ברגר כתב:דוד קורצוג כתב:אז לא הבנתי נכון את זה שכתוב למטה בכל דף בפורום?
אכן.
המערכת phpBB היא תוכנה (כמו "אפליקציה") שמותקנת על השרתים של אוצר-החכמה, ולחברת phpBB אין עוד שיג ושיח איתם.
(ליתר דיוק: מדובר בפרוייקט "קוד פתוח", והמבין יבין)
אליהו חיים כתב:עדיין צריך להתחבר כל פעם מחדש, ובכלל זה גם אחרי כחצי שעה שלא לחצתי על המקלדת בתוך ה'פורום' מבקש שוב להתחברות
עד שיש סלידה לכתוב תגובות [והגבלתי לעצמי לכתוב רק בדברי תורה ממש מחמת כן - אולי בין כך טוב כך], אחרי שהרבה פעמים זה להבל ולריק, היות שאם הפסקתי באמצע הכתיבה לפעמים רק לזמן קצר מתנתק החיבור
וכל העצות ללינק הזה וללינק אחרת לא עוזר, אולי עוזר ליום וליומיים ושוב חוזר חלילה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 84 אורחים