סופר-סתם כתב:אני זקוק לפירושו של הרש"ר הירש לברכת "שעשני כרצונו". סידור תפילות ישראל, הוצאת מוסד הרב קוק.
גבאי האוצר כתב:סופר-סתם כתב:אני זקוק לפירושו של הרש"ר הירש לברכת "שעשני כרצונו". סידור תפילות ישראל, הוצאת מוסד הרב קוק.
זה מה שיש שם
הצעיר באלפי כתב:ספר ברית עולם (מנצור, ירושלים תשכ’’ח)
מעמוד קי’’ג עד סוף התפילה הנמצא שם מרבי חיים פלאגי זצ’’ל
אשרי יושבי ביתך כתב:יש לי ב"ה אוצה"ח, אך לא עם כל המכונים, ואני נצרך לספר 'חכמת התורה' למהר"ש קלוגר זצ"ל (כל פרשת וארא), בהוצאת מכון 'חכמת שלמה', אשמח מאד אם מי מהחברים יוכל להעלות לכאן, ייש"כ מראש!
תלמיד-חכמים כתב:האם יוכל מישהו להעלות 2 דפים מהקדמת רס"ג לתורה (בתוך ספר: פירוש רס"ג לבראשית, של משה צוקר):
עמ' 175, ועמ' 196
תודה רבה!
מה שנכון נכון כתב:תלמיד-חכמים כתב:האם יוכל מישהו להעלות 2 דפים מהקדמת רס"ג לתורה (בתוך ספר: פירוש רס"ג לבראשית, של משה צוקר):
עמ' 175, ועמ' 196
תודה רבה!
תלמיד-חכמים כתב:אודה למי שיוכל להעלות מתוך 'פירושי רס"ג על התורה' של הרב קאפח (הוצאת מוה"ק) את הפירוש שהעתיק הרב קאפח מ'צדה לדרך' בנספחות, מעמ' קצ"א עד קצ"ו.
אדיר במרום כתב:אני צריך תשובת רדב"ז ח"ג סי' תעב, וקשה לי מאד לקרוא במהדורה הישנה בכתב רש"י, האם יש באוצר או למישהו כאן שו"ת רדב"ז מהדורה חדשה ומאירת עיניים שקל יותר לקרוא בה?
מה שנכון נכון כתב:אדיר במרום כתב:אני צריך תשובת רדב"ז ח"ג סי' תעב, וקשה לי מאד לקרוא במהדורה הישנה בכתב רש"י, האם יש באוצר או למישהו כאן שו"ת רדב"ז מהדורה חדשה ומאירת עיניים שקל יותר לקרוא בה?
Chortkov כתב:בבקשה לקוטי שיחות כרך כא פרשת בשלח שיחה ב
Chortkov כתב:בבקשה קונטרס חנוכה ומגילה - טורצ'ין, מגילה סי' ד' עמ' יג-יד (באוצה"ח עמ' 103-104)
בקרו טלה כתב:Chortkov כתב:בבקשה קונטרס חנוכה ומגילה - טורצ'ין, מגילה סי' ד' עמ' יג-יד (באוצה"ח עמ' 103-104)
תלישא קטנה כתב:אודה למי שיוכל להמציא לי את הסימן על דיני רפואה בשבת מספר וזאת ליהודה של רש"ש שרייבער
בקרו טלה כתב:תלישא קטנה כתב:אודה למי שיוכל להמציא לי את הסימן על דיני רפואה בשבת מספר וזאת ליהודה של רש"ש שרייבער
חיימקה כתב:בבקשה חידושי מהר"ם בנעט שבת כג. [חבילת מ"י]
מה שנכון נכון כתב:חיימקה כתב:בבקשה חידושי מהר"ם בנעט שבת כג. [חבילת מ"י]
ש. ספראי כתב:אשמח לקבל את המפתחות שבריש שות מערכי לב לריל צירלסון
גלרשטיין כתב:ממש יעזור לי ספר פסקים וכתבים לרי״א הרצוג חלק ג סימן נ...
רציני כתב:גלרשטיין כתב:ממש יעזור לי ספר פסקים וכתבים לרי״א הרצוג חלק ג סימן נ...
רציני כתב:גלרשטיין כתב:ממש יעזור לי ספר פסקים וכתבים לרי״א הרצוג חלק ג סימן נ...
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 435 אורחים