לכשיבקע כתב:גא''מ. כל הרואהו אומר ברקאי. ייש''כ עצום לאחראים ולמפתחים!
אשמח לחלות פניהם, האם יוכלו להחזיר את אופציית פתיחת כמה ספרים במקביל שיהיה ניתן לגרור אותם מחוץ לתכנה. אם רוצים לראות למשל את לשון הגמ' ובד בבד את דברי הרשב''א - זהו דבר שלא מתאפשר בתכנה החדשה, ומציק מאוד!.
aharoni111 כתב:לכשיבקע כתב:גא''מ. כל הרואהו אומר ברקאי. ייש''כ עצום לאחראים ולמפתחים!
אשמח לחלות פניהם, האם יוכלו להחזיר את אופציית פתיחת כמה ספרים במקביל שיהיה ניתן לגרור אותם מחוץ לתכנה. אם רוצים לראות למשל את לשון הגמ' ובד בבד את דברי הרשב''א - זהו דבר שלא מתאפשר בתכנה החדשה, ומציק מאוד!.
אופציה זו קיימת, תפתח ספר במקביל ללחיצה על קונטרול
לכשיבקע כתב:aharoni111 כתב:לכשיבקע כתב:גא''מ. כל הרואהו אומר ברקאי. ייש''כ עצום לאחראים ולמפתחים!
ייש''כ!
קיימת אפשרות להגדיר זאת כברירת מחדל?
בגולה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
משהו כן התעדכן בעניין, אולי לא כפי שאתה (ואני) רוצים שיהיה. ראה בהסרטה המצורפת.
זכור דבר לעבדך כתב:בגולה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
תודה רבה
לא התכוונתי לזה בדיוק,
אין לי מסך מגע.
בכל שאר התכנות, כגון וורד, pdf, אני מגדיל את התצוגה באמצעות צביטה על משטח העכבר (לוח העקיבה) שיש בכל מחשב נייד.
האם יצירת אפשרות זו בתכנת אוצר החכמה היא כל כך מורכבת???
עניו כמשה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:בגולה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
תודה רבה
לא התכוונתי לזה בדיוק,
אין לי מסך מגע.
בכל שאר התכנות, כגון וורד, pdf, אני מגדיל את התצוגה באמצעות צביטה על משטח העכבר (לוח העקיבה) שיש בכל מחשב נייד.
האם יצירת אפשרות זו בתכנת אוצר החכמה היא כל כך מורכבת???
כמובן שזה מורכב כמו כל תוכנה חדשה שבונים אותה
אמורים לסדר את זה כמו כן להתאים את התוכנה למסכי מגע וטבלטים וכו
אבל שוב לוקח זמן קצת
אולי לקראת הגרסא החדשה ישיקו גם את האפשרות הזאת (לא מתחייב על זה אבל)
חוות דעת כתב:בגירסאות הקודמות אם הייתי מנתק את הדיסק ושוב מחברו, היה עובד מצויין, בגירסא הנוכחית צריכים לסגור את התוכנה ולפותחה מחדש, שאם לא פותחים מחדש , לא עובד החיפוש בספרים.
בגולה כתב:באג שקרה אצל חלק מהמשתמשים
הפתרון פשוט, לחץ על שלשת הנקודות בצד שמאל למעלה, ובסוף הרשימה לחץ על 'רענן רשימה',
תראה בצד שמאל למטה הודעה 'התוכנה מכינה את רשימת הספרים', כשיהיה לך שם לחצן 'רענן' לחץ עליו, ואז ייפתר לך בע"ה.
זכור דבר לעבדך כתב:א. בהרבה ספרים הקישורים למראה מקומות מסומנים אך לא לחיצים. כלומר, אין כל תגובה בלחיצה עליהם. (נתקלתי בבעיה, רק לאחר העדכון האחרון).
בגולה כתב:מצורף בזה, הסרטה, איך ליצור מאגר אישי של ספרים לחפש בהם / להוסיף ספרים למאגר / למחוק ספרים / למחוק את המאגר
מצורף גם כקובץ להורדה
aharoni111 כתב:לכשיבקע כתב:גא''מ. כל הרואהו אומר ברקאי. ייש''כ עצום לאחראים ולמפתחים!
חוות דעת כתב:בגירסא 19, האם קיימת אפשרות לחפש בחיפושים הקודמים כמו שהיה בגירסאות הקודמות "היסטוריות חיפוש" ??
שלום4 כתב:קישור לספר לא עובד!
בגולה כתב:שלום4 כתב:קישור לספר לא עובד!
בוטל בעדכון האחרון.
כנראה יסודר בצורה אחרת.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 273 אורחים