ידידיה כתב:בבקשה למי שיש את החבילה:
אנציקלופדיה לחסידות כרך ב', עמ' קח
תודה רבה
יבנה כתב:ידידיה כתב:בבקשה למי שיש את החבילה:
אנציקלופדיה לחסידות כרך ב', עמ' קח
תודה רבה
מצורף
פלגינן כתב:מחברי למדתי כתב:אפשר בבקשה מהספר 'אורן של חכמים' של הרב פרישמן עמודים 21 - 28 מדפי האוצר?
גלרשטיין כתב:פלגינן כתב:מחברי למדתי כתב:אפשר בבקשה מהספר 'אורן של חכמים' של הרב פרישמן עמודים 21 - 28 מדפי האוצר?
אשמח אם תוכל לעלות מהספר הנ״ל מעמוד קסב עד עמוד קסח, תודה רבה מראש.
גלרשטיין כתב:אני ממש ממש צריך מהספר ״וסתות בהלכה״ של הרב יצחק זילבר, סימן קפד סעיף ב, זה ממש יעזור, תודה רבה מראש.
איש גלילי כתב:גלרשטיין כתב:אני ממש ממש צריך מהספר ״וסתות בהלכה״ של הרב יצחק זילבר, סימן קפד סעיף ב, זה ממש יעזור, תודה רבה מראש.
פלוריש כתב:אשמח אם יוכל מישהו להדפיס לי לפידיאף:
משכן שלום ח"א לרב שלום מרדכי סגל, קונטרס מילי דנזיקין לגרע"א. אם הבנתי נכון, זה בעמ' 725-738 מעמודי אוצר החכמה.
(זה מתוך חבילת זכרון אהרן)
עושה חדשות כתב:בבקשה, ספר בני ראם מאת הגר"א גנחובסקי, מעמוד ריח עד עמוד רפא. תומ"ר.
אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לשו"ת שבט הקהתי (ח"ב סי' רמו), באוצה"ח המצוי בידי איני מצליח למצוא תשובה זו, יש שם רק עמוד אחד קודם לזה, ואח"ז מתחיל שמות של בחורים מחסידות בעלזא. לא ברור לי מה הולך שם. מישהו יוכל לעזור לי?
יהודה בן יעקב כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לשו"ת שבט הקהתי (ח"ב סי' רמו), באוצה"ח המצוי בידי איני מצליח למצוא תשובה זו, יש שם רק עמוד אחד קודם לזה, ואח"ז מתחיל שמות של בחורים מחסידות בעלזא. לא ברור לי מה הולך שם. מישהו יוכל לעזור לי?
רשימת הנותני מעות קדימה, שבסוף הספר, הועתקו גם במקום עמודים אלו, עמ' קצג (188) עד עמ' רח (203).
עושה חדשות כתב:ספר הישר, חלק התשובות, מהד' ר"ד דבילצקי, סימן ד'.
צורב מתחיל כתב:אם אפשר, ליקוטי הערות שבסוף נודע ביהודה מכון ירושלים אבן העזר תניינא סי' נ"ב.
עקבי כתב:בבקשה, מאמרו של הרב יעקב לויפר " גלגולי הקמץ האשכנזי" קובץ חצי גבורים חלק יא עמ' תלה-תפו
לבי במערב כתב:מוסג"פ:
אליהו בן עמרם כתב:אודה מראש לקבלת כל קובץ 'מוריה' האחרון מחודש תשרי תשפ'ב.
או לכל הפחות,
חיבור הגר'א וייס שליט'א בענין שביעית עיקרה מן התורה.
וחיבור הגר'א בוקוולד שליט'א בענין הראיות מכיתובי מצבות ישנות לשיטת הגאונים במנין שנות השמיטה.
יישר כח גדול
כתריאל כתב:אליהו בן עמרם כתב:אודה מראש לקבלת כל קובץ 'מוריה' האחרון מחודש תשרי תשפ'ב.
או לכל הפחות,
חיבור הגר'א וייס שליט'א בענין שביעית עיקרה מן התורה.
וחיבור הגר'א בוקוולד שליט'א בענין הראיות מכיתובי מצבות ישנות לשיטת הגאונים במנין שנות השמיטה.
יישר כח גדול
יש ברשותי רק את החלק הראשון של מאמר הרב בוקוולד, לגבי מצבות צוער.
Chortkov כתב:בבקשה ספר 'משבצות זהב' על מגילת אסתר, פרק ט' פסוקים יז-כח.
ייש"כ למפרע
גבאי האוצר כתב:
נ. ב. נהוג לרשום מספרי עמודים של אוצר החכמה
Chortkov כתב:בבקשה דבר יהושע - אהרנבערג, ח"ב סימן קו אות ו' עד סוף הסימן (באוצה"ח עמ' 270-300). תודה רבה למפרע
אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לשו"ת שרגא המאיר (ח"ז סי' קלט), דא עקא, שבאוצה"ח שברשותי (הגירסא האחרונה) אין כלל ח"ז אלא נגמר בח"ו. אבל מחיפוש באוצר ראיתי שרבים מציינים לשו"ת הנ"ל חלק שביעי, האם ידוע למאן דהו אם טעות הדבר, או שבאמת יצא חלק ז ורק לא נכנס לאוצר???
מה שנכון נכון כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אני זקוק לשו"ת שרגא המאיר (ח"ז סי' קלט), דא עקא, שבאוצה"ח שברשותי (הגירסא האחרונה) אין כלל ח"ז אלא נגמר בח"ו. אבל מחיפוש באוצר ראיתי שרבים מציינים לשו"ת הנ"ל חלק שביעי, האם ידוע למאן דהו אם טעות הדבר, או שבאמת יצא חלק ז ורק לא נכנס לאוצר???
https://www.hebrewbooks.org/22683
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 397 אורחים