שילה צבי כתב:מחפש מס' פלאפון של הרב יוסף אליהו (בן הגר"מ זצ"ל) ראש כולל דרכי הוראה לרבנים
י. אברהם כתב:מי יודע את מס' הטלפון של בד"צ חניכי הישיבות שע"י הרב מרדכי גרוס שליט"א ?
ספרים וועלט כתב:י. אברהם כתב:מי יודע את מס' הטלפון של בד"צ חניכי הישיבות שע"י הרב מרדכי גרוס שליט"א ?
גא"מ
אהרן תאומים כתב:האם יש אימיל של הרה"ג ר' אשר וויס שליט"א בעל המנ"א, או של מהדיר ועורכי ספריו?
יהודה בן יעקב כתב:אהרן תאומים כתב:האם יש אימיל של הרה"ג ר' אשר וויס שליט"א בעל המנ"א, או של מהדיר ועורכי ספריו?
https://minchasasher.com/he/%d7%a6%d7%9 ... %a9%d7%a8/
ארי שבחבורה כתב:האם מישהו יודע מי עומד מאחורי מכון "זכרון יעקב" שהו"ל את חידושי הרמב"ן ועוד ראשונים על הש"ס וכיצד ניתן ליצור עמו קשר?
תודה למסייעים.
עובדיה חן כתב:ארי שבחבורה כתב:האם מישהו יודע מי עומד מאחורי מכון "זכרון יעקב" שהו"ל את חידושי הרמב"ן ועוד ראשונים על הש"ס וכיצד ניתן ליצור עמו קשר?
תודה למסייעים.
ככל הידוע לי זה קשור לרב מאיר יונגרמן
נוריאל עזרא כתב:אימייל של הרב רפאל חיים איפרגן, מכון ריח ניחוח על שם מרן החיד"א זצוק"ל (טבריה). מחבר הספרים, קיצור שולחן ערוך החיד"א, קיצור שולחן ערוך הרב עובדיה ועוד.
מצר כתב:מחפש כתובת דוא"ל של מוכר הספרים באמזון חיים י היבש. (אולי זה כינוי ולא שם מקורי?)
אודה למי שיוכל לעזור לי בפרטים.
עניו כמשה כתב:מצר כתב:מחפש כתובת דוא"ל של מוכר הספרים באמזון חיים י היבש. (אולי זה כינוי ולא שם מקורי?)
אין לו שמה אפשרות ליצור קשר איתו?? זה אמזון לא?
בעל התפארת כתב:מייל / טלפון של הדרשן הרה"ג ר' אברהם מרדכי מלאך שליט"א
תודה מראש.
מצר כתב:עניו כמשה כתב:מצר כתב:מחפש כתובת דוא"ל של מוכר הספרים באמזון חיים י היבש. (אולי זה כינוי ולא שם מקורי?)
אין לו שמה אפשרות ליצור קשר איתו?? זה אמזון לא?
אין שם אפשרות כזו..
האויצרניק כתב:מחפש טלפון של הרב ישראל בונים שרייבר שליט"א מראשי ישיבת נתיב הדעת (הרב קפלן) מח"ס נתיב הדעת
תודה מראש
עקבי כתב:מחפש מייל של הרב אליהו גרינצייג בעהמ"ח ספר קרואי מועד ועוד
תודה מראש
עובדיה חן כתב:ראה לעיל וידבסקי
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 155 אורחים