עמקן כתב:דבר שחסר לי בגירסא 19 הוא אפשרות להגיע לספר ע"פ מספר הספר, שהוא נחוץ כשיש רק קישור לספר באוצר המקוון. בגרסאות הישנות היה אפשר ללחוץ על שורה ברשימת הספר ו-F12, והיה עולה חלון להקדליד מספר הספר. זה לא עובד בגרסא 19, ואני לא רואה אפשרות אחרת.
אוצר החכמה כתב:עמקן כתב:דבר שחסר לי בגירסא 19 הוא אפשרות להגיע לספר ע"פ מספר הספר, שהוא נחוץ כשיש רק קישור לספר באוצר המקוון. בגרסאות הישנות היה אפשר ללחוץ על שורה ברשימת הספר ו-F12, והיה עולה חלון להקדליד מספר הספר. זה לא עובד בגרסא 19, ואני לא רואה אפשרות אחרת.
תנסה F1
הפצת המעיינות כתב:בגולה כתב:אכן, מדובר בספר שייבאת לתוך התוכנה. אפשרי גם בגרסה זו, עדיין יש כמה תקלות, שאמורים להסתדר בע"ה בעדכון הבא
עדכון הבא? כלומר בעוד חצי שנה שנה ?
שלום4 כתב:בעיה קשה ומפריע מאוד. בגירסאות הקודמות כשהיית פותח ספר הוא נפתח בלשונית חדשה בתצוגה. כאן כשפותחים ספר חדש הוא נפתח על ספר קיים. זה מאוד מקשה! כל פעם צריך לחפש את הספר הקודם שעיינו בו.
שלום4 כתב:שלום4 כתב:בעיה קשה ומפריע מאוד. בגירסאות הקודמות כשהיית פותח ספר הוא נפתח בלשונית חדשה בתצוגה. כאן כשפותחים ספר חדש הוא נפתח על ספר קיים. זה מאוד מקשה! כל פעם צריך לחפש את הספר הקודם שעיינו בו.
עכשיו גיליתי שיש אופציה כזאת בהגדרות תצוגה שיאפשר לשונית חדשה בכל פתיחת ספר חדש.
לכשיבקע כתב:אגב, מדוע לא מתאפשר 'לפתוח' את התכנה פעמיים, כבוורד למשל? (חשש ממסופי קצה?).
עכ''פ כתב:לכשיבקע כתב:אגב, מדוע לא מתאפשר 'לפתוח' את התכנה פעמיים, כבוורד למשל? (חשש ממסופי קצה?).
באמת אפשר לפתוח התוכנה כמה פעמים שתרצה בדפדפן, וזו באמת מעלה גדולה. פשוט הדבק קישור מאוה"ח לדפדפן וזה יפתח.
עניו כמשה כתב:איך מעתיקים קישור מהאוצר לדפדפן בדיוק?
עכ''פ כתב:עניו כמשה כתב:איך מעתיקים קישור מהאוצר לדפדפן בדיוק?
יש כפתור בצד השמאל
שיבר כתב:מתי תעודכן מהדורה 19 ב'אוצר המקוון'?
עדיאל ברויאר כתב:שיבר כתב:מתי תעודכן מהדורה 19 ב'אוצר המקוון'?
?
עניו כמשה כתב:עדיאל ברויאר כתב:שיבר כתב:מתי תעודכן מהדורה 19 ב'אוצר המקוון'?
?
אמרושעובדים על זה ובקרוב וכו
אבל הם בעומס מהשידרוגים של הקשיחים וכו ולא לשכוח שזה לכל העולם גם אז עוד קצת ונראה בפועל גם שמה תוצאות.
לכשיבקע כתב:בזמן האחרון התכנה אינה נפתחת אא''כ המחשב בחיבור מקוון.
האם כך הוא אצל כולם?
יש כל מיני ספרים שאני מנסה לפתוח ולא מצליח, אני כרגע זוכר: מחזור ויטרי מהדורת גולדשמיט
עמק ברכה פומרנצ'יק (לבסוף פתאום נפתח בהפתעה יום למחרת בלי שביקשתי)
בגולה כתב:1) גם לדעתי חשוב אופציה כזו (ואאל"ט כבר העברתי בקשתי זו לפני זמןן)
2) כמדומה לי מתוקן בעדכון הקרוב ובא (כפי שהבנתי, עוד שבוע זו)
5) תוקן בעדכון הקרוב ובא, וחוזר למקומו מעל תצוגת הספר.
תודה רבה
בגולה כתב:2) ו־5) תוקן כבר לעדכון.
העדכון נמצא כרגע בבדיקות אחרונות טרם שיחרורו.
זכור דבר לעבדך כתב:קיבלתי את העדכון, וכמובן הרבה דברים השתפרו להפליא, ועל כך ראויים אנשי האוצר לכל הערכה.
כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
זכור דבר לעבדך כתב:כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
עניו כמשה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:קיבלתי את העדכון, וכמובן הרבה דברים השתפרו להפליא, ועל כך ראויים אנשי האוצר לכל הערכה.
כמה חבל, שהפונקציה הכל כך בסיסית ומתבקשת של הגדלת והקטנת התצוגה באמצעות משטח העכבר עדיין לא התעדכנה...
תוכל לשתף אותנו מה התעדכן?
תכונות חדשות
הפעלה מהירה יותר של התוכנה, תצוגת הספרים והרשימות.
הוספת לוחות שנה תשפ"ב.
אפשרות בחירת רשימת ספרים מסייר האוצר לחיפוש החפשי.
שיפור חוויית החיפוש החפשי בספר נוכחי.
הדפסת קטע מסומן.
עריכת ציונים אישיים.
שיפור במערך הטאבים בתצוגת הספרים – גרירה, נעיצה, שינוי שם והגדלה.
סימון קטע במסך מגע.
רשימת קיצורי מקלדת בתפריט – כלים – מקשי קיצור במקלדת.
רשימת מה חדש בתפריט – עזרה – מה חדש.
תיקוני באגים
חיפוש בספרי PDF אישיים.
שיפור בתצוגת ספר בחלון נפרד.
הדפסת ספר אישי.
יצירת קשר מהתוכנה עם זיהוי לקוח אוטומטי.
עדכון דף היומי בתוכנה פתוחה.
חיפוש חופשי עם סוגריים מרובעות.
חיפוש מילה כפולה.
יצוא רשימה לPDF.
יצוא רשימה לאקסל.
שיפור מהירות ההדפסה.
העתקת קטע כתמונה.
הרחבת פסי הגלילה.
דפים לבנים בפתיחת שולחן עבודה אחרון.
הדפסת הערות אישיות.
תיקון המיון ב"מיון מותאם אישית".
בגולה כתב:
א סופר כתב:שלום וברכה
האם כבר עובדים על התאמת התוכנה למק (Mac)?
בגולה כתב:העדכון עדיין לא שוחרר, בע"ה אחרי שבת.
לכשיבקע כתב:בגולה כתב:העדכון עדיין לא שוחרר, בע"ה אחרי שבת.
'אחרי שבת' כבר כאן... אשמח אם יוכל לציין אימתי יעודכן, כדי שאחבר את הדיסק. בברכה וייש''כ.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 535 אורחים