- המקרא והמסורה.PDF
- (528.73 KiB) הורד 238 פעמים
- מאירי מדות.PDF
- (275.89 KiB) הורד 218 פעמים
גבאי האוצר כתב:
מיללער כתב:ראיתי (בגמרא מתיבתא) ציון למכתב שנדפס בסוף חי' רי"ז הלוי (סטנסיל) על הש"ס.
בקרו טלה כתב:מיללער כתב:ראיתי (בגמרא מתיבתא) ציון למכתב שנדפס בסוף חי' רי"ז הלוי (סטנסיל) על הש"ס.
המכתב הודפס בסוף ספר חידושי הגרי''ז הלוי על הרמב"ם דף עח
מיללער כתב:בקרו טלה כתב:מיללער כתב:ראיתי (בגמרא מתיבתא) ציון למכתב שנדפס בסוף חי' רי"ז הלוי (סטנסיל) על הש"ס.
עכשיו אני מבקש ממי שיכול להעלותו כאן, ואודה לו בלו"נ
יהודה בן יעקב כתב:מיללער כתב:בקרו טלה כתב:מיללער כתב:ראיתי (בגמרא מתיבתא) ציון למכתב שנדפס בסוף חי' רי"ז הלוי (סטנסיל) על הש"ס.
עכשיו אני מבקש ממי שיכול להעלותו כאן, ואודה לו בלו"נ
יאיר אתמר כתב:אודה מאוד אם מישהו יכול להעלות את מאמרו של הרב יעקב טריביץ על סדור אזור אליהו, שנדפס בישורון כרך מא, ואת מאמר התגובה שנדפס שם.
בקרו טלה כתב:יאיר אתמר כתב:אודה מאוד אם מישהו יכול להעלות את מאמרו של הרב יעקב טריביץ על סדור אזור אליהו, שנדפס בישורון כרך מא, ואת מאמר התגובה שנדפס שם.
הסקרן_הקטן כתב:אשמח לקבל מאמרים מתוך "לקט שיחות מוסר" של רבי אייזיק שר זצ"ל
1. מאמר פתיחה ללימוד התורה
2. מאמר פרשת קין ולקחה
3. מאמר מכה ורטיה
בתודה מראש
בקרו טלה כתב:הסקרן_הקטן כתב:אשמח לקבל מאמרים מתוך "לקט שיחות מוסר" של רבי אייזיק שר זצ"ל
1. מאמר פתיחה ללימוד התורה
2. מאמר פרשת קין ולקחה
3. מאמר מכה ורטיה
בתודה מראש
דב בער כתב:אם אפשר מאור עיניים על פרשת וירא
סופר-סתם כתב:מבטאיה של העברית לאור הספרות הרבנית לדורותיה, מתוך ספר שבטיאל.
באר בשדה כתב:סופר-סתם כתב:מבטאיה של העברית לאור הספרות הרבנית לדורותיה, מתוך ספר שבטיאל.
ספרים וועלט כתב:אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי את סימן ס"א מתוך שו"ת רבינו יצחק הגדול מפויזנא (מכון י-ם)
חבר פורום אוצר החכמה כתב:ספרים וועלט כתב:אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי את סימן ס"א מתוך שו"ת רבינו יצחק הגדול מפויזנא (מכון י-ם)
דב בער כתב:אם אפשר דעת ותבונה של הבן איש חי פרק ח'.
הארי החי כתב:בבקשה - מנחת חינוך מצוה רסג (ח"ב) - ממכון ירושלים
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 386 אורחים