בגולה כתב:1. בצד שמאל של הספר, יש איקון שנותן חלון חיפוש בתוך הספר. על זה אתה מתכוון שזה מכביד על המשתמש?
3. צריך לפנות לתמיכה.
1. אכן ממש נורא הרעיון הזה.
בגולה כתב:1. בצד שמאל של הספר, יש איקון שנותן חלון חיפוש בתוך הספר. על זה אתה מתכוון שזה מכביד על המשתמש?
3. צריך לפנות לתמיכה.
בגולה כתב:שלום4 כתב:בחיפוש מתקדם > מילים חלופיות, לא עובד. הוספתי מילה וסימנתי v לא הביא לי תוצאות עם המילה שהוספתי, לאחר מכן עשיתי חיפוש רגיל עם המילה שהוספתי והוא נתן לי תוצאות. מסקנה: החיפוש עם מילים חלופיות לא עובד. לטיפולכם.
תוכל לתת לי פירוט מדוייק של החיפוש שעשיתי, ואבדוק את זה, כך אוכל למסור דברים מדוייקים יותר
איתן נוי כתב:בגולה כתב:1. בצד שמאל של הספר, יש איקון שנותן חלון חיפוש בתוך הספר. על זה אתה מתכוון שזה מכביד על המשתמש?
3. צריך לפנות לתמיכה.
לבי במערב כתב:הפשוט ביותר: לחפש 'מע"ש', ובמילים חלופיות - 'מעשר_שני'.
מי אנוכי כתב:אולי תנסה לכתוב מע"ש במילים חלופיות רק תכתוב מע"ש עם שני גרש נפרדים (' ') אבל בלי רוח (כמו שעושים בשם של קובץ במחשב).
3. צריך לפנות לתמיכה.
בן ראובן כתב:ב) אי אפשר לפתוח ספר בחלון עצמאי מחוץ לחלון תוכנת האוצר. זה מקשה מאוד על מי שרגיל לעבוד עם מסך חצוי.
בן ראובן כתב:ב) אי אפשר לפתוח ספר בחלון עצמאי מחוץ לחלון תוכנת האוצר. זה מקשה מאוד על מי שרגיל לעבוד עם מסך חצוי.
עמקן כתב:בעבר ע"י לחיצה ימנית על שורת הספר היתה אופציה להציג כל ספרי המחבר.
מי אנוכי כתב:עמקן כתב:בעבר ע"י לחיצה ימנית על שורת הספר היתה אופציה להציג כל ספרי המחבר.
בגירסה 19 אם אתה שם את העכבר על שורת הספר, מופיעים לך שלש סמלים (ספר, אחד גדול, וכוכב) אם תלחץ על הסמל הימני יביא לך את כל ספרי המחבר (בזה זה יותר תועלתי מהגרסאות הקודמות שלא צרייך ללחוץ על שורת הספר ועוד פעם ללחוץ על האפשרות להציג את כל ספרי המחבר אלא בלחיצה אחת זה מתבצע.
(ככלל, צריך לזכור שזה ממשק חדש יחסית וככל שיעבור הזמן הוא ישתפר יותר ויותר בעז"ה...)
כמדומני שאינו כן, אלא שמשחלפו כמה שנים טובות בהן לא נערכו שינויים משמעותיים - הוחלט סוכ"ס 'להתקדם' ולבצעם.עמקן כתב:שאחר כל עדכון צריכים ללמוד כל התוכנה מחדש. זה גוזל זמן יקר, וצריך לשכוח הרגלים ישנים ולהתרגל לעבוד באופן אחר. זו רק סיבה להשאר בתוכנה הישנה ומוכרת, אם אין סיבה מיוחדת.
לבי במערב כתב:כמדומני שאינו כן, אלא שמשחלפו כמה שנים טובות בהן לא נערכו שינויים משמעותיים - הוחלט סוכ"ס 'להתקדם' ולבצעם.עמקן כתב:שאחר כל עדכון צריכים ללמוד כל התוכנה מחדש. זה גוזל זמן יקר, וצריך לשכוח הרגלים ישנים ולהתרגל לעבוד באופן אחר. זו רק סיבה להשאר בתוכנה הישנה ומוכרת, אם אין סיבה מיוחדת.
קשה אמנם להתרגל בתחילה, אך הדבר משתלם בטווח הארוך (וזו בהחלט 'סיבה מיוחדת' לעדכן, אא"כ חפץ כת"ר בספרים שהוסרו וכה"ג...).
לכשיבקע כתב:ב'הדפסה' (כפתור בצד), ישנה אפשרות שמירה כפי די אף.
אם האפשרות קיימת אך אינה פעילה - כנראה הגדרת לקובץ יותר מ-20 עמודים, והתכנה מתעלמת באלגנטיות תחת הודעת הסבר לזה...
אליהו חיים כתב:משהו משונה קרה לי בגירסא החדשה, אחד מהספרים הוא תוספות ישנים יומא פרק א', לא מופיע הספר אלא דף לבן ריק, לחצתי על ציון ה'עמודים' שם על אחד מהעמודים ולא רק שלא עזר כלום אלא תקע לי כל התוכנה, ופתחתי הכל מחדש וכשעשיתי שנית כנ"ל נתקע שוב כל התוכנה. אם זה כן רק בספר הזה ממילא, אך אולי יש עוד כמה או הרבה ספרים כאלו, ואז זה נהפך לבעיה רחבה.
מי אנוכי כתב:חבל שלא כתבו זאת במדריך שיצא עם הגירסה (חיפשתי שם ואין כל אזכור לזה).
בגולה כתב:אליהו חיים כתב:משהו משונה קרה לי בגירסא החדשה, אחד מהספרים הוא תוספות ישנים יומא פרק א', לא מופיע הספר אלא דף לבן ריק, לחצתי על ציון ה'עמודים' שם על אחד מהעמודים ולא רק שלא עזר כלום אלא תקע לי כל התוכנה, ופתחתי הכל מחדש וכשעשיתי שנית כנ"ל נתקע שוב כל התוכנה. אם זה כן רק בספר הזה ממילא, אך אולי יש עוד כמה או הרבה ספרים כאלו, ואז זה נהפך לבעיה רחבה.
תרשום לי מה בדיוק שם הספר, אני לא מוצא בכלל תוספות ישנים על יומא.
ועדיף, שתרשום גם מספר הספר (עם העכבר עם סימון ה i בשורת הספר, מעלה חלון עם פרטי הספר, ביניהם מספר הספר)
בגולה כתב:אכן, מדובר בספר שייבאת לתוך התוכנה. אפשרי גם בגרסה זו, עדיין יש כמה תקלות, שאמורים להסתדר בע"ה בעדכון הבא
בגולה כתב:אכן, מדובר בספר שייבאת לתוך התוכנה. אפשרי גם בגרסה זו, עדיין יש כמה תקלות, שאמורים להסתדר בע"ה בעדכון הבא
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 477 אורחים