סדנא דארעא כתב:אשמח בבקשה אם אפשר להעלות מספר ישראל ואורייתא (- הרפנס) סימן ג'
תודה רבה
סדנא דארעא כתב:אשמח בבקשה אם אפשר להעלות מספר ישראל ואורייתא (- הרפנס) סימן ג'
תודה רבה
בקרו טלה כתב:סדנא דארעא כתב:אשמח בבקשה אם אפשר להעלות מספר ישראל ואורייתא (- הרפנס) סימן ג'
תודה רבה
יאיר אתמר כתב:סליחות כתב:בבקשה
אמרי נעם - פירוש המשניות לרמב"ם על מסכת סוטה פ"ה מ"ה, ו'אמרי נועם' על זה. ייש"כ!
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:ברכי יוסף חו"מ סי' כה (באוצר מצוין על הכותר 'אהע"ז א', ואישתמיטתייהו שבכרך הזה יש גם את חו"מ, עמודים 584-595 מעמודי האוצר)
אבא יודן כתב:ש. שפייער, סיני, כרך סה (תשכט) עמ' שכג-שכו. (ביקורת על קינות-גולדשמיד).
עניו כמשה כתב:קובץ עץ חיים באבוב מספר יח אלול תשעב שנה ו חוברת ג
עמודים שנה - תכ
חסר הוא באוצה"ח.אבא יודן כתב:עוד אחת אנסה, אולי יישר בעיני מי ויורידהואבא יודן כתב:ש. שפייער, סיני, כרך סה (תשכט) עמ' שכג-שכו. (ביקורת על קינות-גולדשמיד).
לבי במערב כתב:חסר הוא באוצה"ח.אבא יודן כתב:עוד אחת אנסה, אולי יישר בעיני מי ויורידהואבא יודן כתב:ש. שפייער, סיני, כרך סה (תשכט) עמ' שכג-שכו. (ביקורת על קינות-גולדשמיד).
בקרו טלה כתב:עניו כמשה כתב:קובץ עץ חיים באבוב מספר יח אלול תשעב שנה ו חוברת ג
עמודים שנה - תכ
עניו כמשה כתב:אפשר גם את מה שמובא שם בראש המאמר מקובץ יז שלהם בבקשה
מוסג"פ:הצעיר באלפי כתב:חוט שני להגרנ’’ק ז’’ל סוכה עמ’ רי’’ד
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:במטותא:
ברכי יוסף <זכרון אהרן>, אהע"ז א, עמודים 584-595 מעמודי האוצר
חוקר ספר כתב:בס"ד
בתת־הפורום 'הצעות לספרים חדשים'. בהצלחה!jonkarni כתב:איני יודע היכן המקום הנכון לבקש
אור עולם כתב:אני זקוק לטקסט של הקדמת החת"ס לשו"ת חת"ס יו"ד, הנקראת "פתוחי חותם".
טקסט בלבד.
אפרקסתא דעניא כתב:אבקש לקבל:
[מאמר "משמרות הכהונה בבית המקדש" מאת הרב צבי אברהם סלושץ, קובץ שמעתין 113, תשנ"ג, עמ' 65 ואילך].
לבי במערב כתב:אם ניתן: פירוש התורה לרב שמואל בן חפני גאון [חבילת מוה"ק] - בראשית לד, יב.
בתודה מרובה מראש!
Chortkov כתב:בבקשה. אני צריך בדחיפות ההקדמה לשבחי הבעש"ט דפו"ר.
תודה רבה מראש
מה שנכון נכון כתב:Chortkov כתב:בבקשה. אני צריך בדחיפות ההקדמה לשבחי הבעש"ט דפו"ר.
תודה רבה מראש
https://www.hebrewbooks.org/24985
בקשת קבצים מאוצה''ח כתב:במטותא:
פסקי הרי"ד - זבחים מנחות בכורות, עמ' 194 מעמודי האוצר
בית דוד (מארגארטן), עמ' 207 מעמודי האוצר
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 545 אורחים