מיעוט שיחה כתב:2. כשמחפשים בתוך ספרים מסומנים, לאחר החיפוש הראשון זה עובר אוטומטית לחפש בכל הספרים, וכדי לחפש רק בספרים המסומנים צריך להסיר את הסימון ואז לחזור ולסמן אותם.
גם אני מצטרף.
מיעוט שיחה כתב:2. כשמחפשים בתוך ספרים מסומנים, לאחר החיפוש הראשון זה עובר אוטומטית לחפש בכל הספרים, וכדי לחפש רק בספרים המסומנים צריך להסיר את הסימון ואז לחזור ולסמן אותם.
בגולה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:מתי נזכה שתהיה אפשרות להגדיל ולהקטין תצוגת ספר באמצעות צביטה על משטח העקיבה (עכבר)??
יטופל בע"ה
סופר-סתם כתב:מיעוט שיחה כתב:2. כשמחפשים בתוך ספרים מסומנים, לאחר החיפוש הראשון זה עובר אוטומטית לחפש בכל הספרים, וכדי לחפש רק בספרים המסומנים צריך להסיר את הסימון ואז לחזור ולסמן אותם.
גם אני מצטרף.
בגולה כתב:סופר-סתם כתב:מיעוט שיחה כתב:2. כשמחפשים בתוך ספרים מסומנים, לאחר החיפוש הראשון זה עובר אוטומטית לחפש בכל הספרים, וכדי לחפש רק בספרים המסומנים צריך להסיר את הסימון ואז לחזור ולסמן אותם.
גם אני מצטרף.
כבר תוקן.
זכור דבר לעבדך כתב:אני נתקל בתופעה שחוזרת על עצמה. תוך כדי דפדפוף בדפי הספר יש קפיצה בדפים, התופעה מוכרת??
במסתרים כתב:הספרים אינם נפתחים אצלי כלל. לפעמים אחרי זמן ממושך זכיתי לפתיחה, ונסיתי להמתין אצל אחרים אלא שפקעה סבלנותי.
יבנה כתב:בגולה כתב:סופר-סתם כתב:מיעוט שיחה כתב:2. כשמחפשים בתוך ספרים מסומנים, לאחר החיפוש הראשון זה עובר אוטומטית לחפש בכל הספרים, וכדי לחפש רק בספרים המסומנים צריך להסיר את הסימון ואז לחזור ולסמן אותם.
גם אני מצטרף.
כבר תוקן.
ייש"כ.
אליהו חיים כתב:במסתרים כתב:הספרים אינם נפתחים אצלי כלל. לפעמים אחרי זמן ממושך זכיתי לפתיחה, ונסיתי להמתין אצל אחרים אלא שפקעה סבלנותי.
גם אצלי כך, אם כך עובד גם לרוכשי התוכנה ולא רק בעיה ברשת אז ברור שאין טעם לשדרג מגירסא 18.
נהנה מהאוצר כתב:באוצר המקוון הפתוח בחינם [ותשוח"ח לבעלי האוצר] הספרים מסרבים להפתח,
האם לזה כוונתו של במסתרים
או שמא גם בדיסק המעודכן לגי' 19 הספרים מתקשים להתפתח?
בגולה כתב:מגיע עם תתי הגרסה. במשרד מכינים את הדיסקים מעודכנים כבר.
מי אנוכי כתב:בגולה כתב:מגיע עם תתי הגרסה. במשרד מכינים את הדיסקים מעודכנים כבר.
יש"כ עצום!
אז למעשה עדיף לחכות קצת עד שיהיו העדכונים מותקנים...
לכשיבקע כתב:בגולה כתב:זכור דבר לעבדך כתב:מתי נזכה שתהיה אפשרות להגדיל ולהקטין תצוגת ספר באמצעות צביטה על משטח העקיבה (עכבר)??
יטופל בע"ה
בשורה משמחת ביותר!
זכור דבר לעבדך כתב:מה שנכון נכון כתב:זכור דבר לעבדך כתב:אני נתקל בתופעה שחוזרת על עצמה. תוך כדי דפדפוף בדפי הספר יש קפיצה בדפים, התופעה מוכרת??
היינו שאינם מתחלפים בצורה מסודרת זא"ז, וצריך לחכות או לחזור לעמוד הקודם ולדפדף. כ"ה גם אצלי, וגם אצל עוד מישהו ששאלתי. אכן מפריע מאד. [לדברי העוסקים בתמיכה באוצר האשמה במחשב שהוא איטי. והיות ובגרסאות קודמות לא היתה בעיה זו, היה צריך להודיע למעדכנים שחלק מהם יצטרכו גם לרכוש מחשב חדש].
הניסיון לתלות את הבעיה באיטיות של מחשב היא אינה נכונה, לפחות על פי המחשב שלי, יש לי את אחד המחשבים החזקים בקטוגריה (מעבד, דיסק, זיכרון ram, והתוכנה מותקנת בתוך המחשב), ובכל זאת התקלה קיימת. התקלה מציקה מאד, ומתבקש שיטפלו בה בהקדם.
בגולה כתב:הבעיה שהדפסים חוזרים על עצמם כל הזמן, לא קיימת בדיסק.
אצל מסויימים קיים בעיה שדפדפוף עמוד, הוא לרגע מציג עמוד אחר, לרגע הראשון. זה בעיה אחרת ממה שיש באתר
בגולה כתב:האם המחשב שלך מתאים לדרישות המומלצות שנרשמו כאן?
http://www.otzar.org/internetsite/19/sy ... _heb.pdf?1
במסתרים כתב:דבר גדול עשו להוסיף לינקים לספרים ע"פ הטקסט, אבל יש הרבה לשפר.
לא כל "שמיני" הוא פרשה בתורה ולא כל "כה"ג" (כהאי גוונא או כהן גדול) הוא כנסת הגדולה.
ואולי העבודה קשה מכדי ביצוע.
בגולה כתב:האם הבנתי נכון את דבריך, שאתה משתמש באוצר עם פלאג? כל החומר מועתק אצלך לתוך המחשב?
אצלי, במחשב שהתוכנה מועתקת בתוכה, כמעט ולא רואים את הבעיה הזו. רק אם אני עובד עם כונן חיצוני היא קיימת אצלי
מה שנכון נכון כתב:ב. הבעיה העיקרית היא הבלבול בעמודים. כפי שנראה לכאו' באשכול זה (וכפי ששמעתי מחבר נוסף) הבעיה קיימת גם אצל בעלי מחשב מהיר עם מעבד חזק. ואדרבה, כדאי שעוד אחרים מהמשתמשים בדיסק יכתבו כאן אם הם נתקלים בבעיה זו או לא.
שלום4 כתב:בחיפוש מתקדם > מילים חלופיות, לא עובד. הוספתי מילה וסימנתי v לא הביא לי תוצאות עם המילה שהוספתי, לאחר מכן עשיתי חיפוש רגיל עם המילה שהוספתי והוא נתן לי תוצאות. מסקנה: החיפוש עם מילים חלופיות לא עובד. לטיפולכם.
שלום4 כתב:בחיפוש מתקדם > מילים חלופיות, לא עובד. הוספתי מילה וסימנתי v לא הביא לי תוצאות עם המילה שהוספתי, לאחר מכן עשיתי חיפוש רגיל עם המילה שהוספתי והוא נתן לי תוצאות. מסקנה: החיפוש עם מילים חלופיות לא עובד. לטיפולכם.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 542 אורחים