ליטוואק פון בודאפעסט כתב:ע"ז אני מחפש מקור. חזון עובדיה ואימרות מר' חיים קנייבסקי הם מקורות חלשים מאד על דבר שהיה נוגע לדורי דורות כל שנה ושנה, וגם בכל מקרה אבלות ב"מ. האיך אין שום מקור מלפני פחות משלשים שנה על דבר כזה?
יוסף חיים אוהב ציון כתב:ליטוואק פון בודאפעסט כתב:ע"ז אני מחפש מקור. חזון עובדיה ואימרות מר' חיים קנייבסקי הם מקורות חלשים מאד על דבר שהיה נוגע לדורי דורות כל שנה ושנה, וגם בכל מקרה אבלות ב"מ. האיך אין שום מקור מלפני פחות משלשים שנה על דבר כזה?
בת"ב לומר שגדולי הדור הם חלשים.
אור עולם כתב:לא פתחתי את הקבצים המצורפים כאן, אבל כמדומה שאם יש דין לשבת על הארץ הרי שא"א לשבת על יותר מג"ט, כשם שמצינו על גובה של אילן (איני זוכר כעת היכן בדיוק, אולי בעירובין או בשביעית).
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:ליטוואק פון בודאפעסט כתב:ע"ז אני מחפש מקור. חזון עובדיה ואימרות מר' חיים קנייבסקי הם מקורות חלשים מאד על דבר שהיה נוגע לדורי דורות כל שנה ושנה, וגם בכל מקרה אבלות ב"מ. האיך אין שום מקור מלפני פחות משלשים שנה על דבר כזה?
אם אתה כבר מוציא מילים, תגיד שכתבתי שהדור הוא חלש.................
כתבתי שהמקור הוא חלש. לא מתחילים סוגיא עם אימרא של הרב עובדיה, הרב חיים קנייבסקי, הרב משה פיינשטיין או הרב חיים עוזר. הסוגיות מתחילות הרבה לפני זה. יש הדורשים לגנאי את אלו הישיבישער שמתחילים את הסוגיא עם הר' ברוך בער. אני מקוה שאתה לא תובע ממני להיות כמותם.
נהר שלום כתב:חזון עובדיה אינו ספר שמועות חבל על הזלול, עי"ש בעמ' עדר
נהר שלום כתב:ליטוואק פון בודאפעסט כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:ליטוואק פון בודאפעסט כתב:ע"ז אני מחפש מקור. חזון עובדיה ואימרות מר' חיים קנייבסקי הם מקורות חלשים מאד על דבר שהיה נוגע לדורי דורות כל שנה ושנה, וגם בכל מקרה אבלות ב"מ. האיך אין שום מקור מלפני פחות משלשים שנה על דבר כזה?
אם אתה כבר מוציא מילים, תגיד שכתבתי שהדור הוא חלש.................
כתבתי שהמקור הוא חלש. לא מתחילים סוגיא עם אימרא של הרב עובדיה, הרב חיים קנייבסקי, הרב משה פיינשטיין או הרב חיים עוזר. הסוגיות מתחילות הרבה לפני זה. יש הדורשים לגנאי את אלו הישיבישער שמתחילים את הסוגיא עם הר' ברוך בער. אני מקוה שאתה לא תובע ממני להיות כמותם.
חזון עובדיה אינו ספר שמועות חבל על הזלול, עי"ש בעמ' עדר
חזור אל “בין המצרים, תשעה באב וחמשה עשר באב”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד