אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל דעת נוטה ח"ב עמ' קצז-ר.
ייש"כ
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל דעת נוטה ח"ב עמ' קצז-ר.
ייש"כ
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל דעת נוטה ח"ב עמ' קצז-ר.
ייש"כ
אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל גם את עמ' רא
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל גם את עמ' רא
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
לבי במערב כתב:באיזה שער?
אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל ספר 'הכתב והמכתב' (להר' אברהם דוב בורשטיין), את כל פרק ז.
אשרי יושבי ביתך כתב:שער ד'.
אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל ארחות רבינו הקה"י ח"א עמ' שכ (נ"ל במהדורה הישנה).
וח"ב עמ' קנ.
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל ארחות רבינו הקה"י ח"א עמ' שכ (נ"ל במהדורה הישנה).
וח"ב עמ' קנ.
אשרי יושבי ביתך כתב:כמו"כ אשמח לקבל ס' דרכי החיים (מהגרמ"י ליפקוביץ זצ"ל), ח"א עמ' שלב.
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:כמו"כ אשמח לקבל ס' דרכי החיים (מהגרמ"י ליפקוביץ זצ"ל), ח"א עמ' שלב.
אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל את ספר 'לבנימין אמר' (גרינגרס), עמ' 158 בדפי האוצר (תשובה קיט).
תודה רבה!
גיזונטע קאפ כתב:אשמח לקבל שיעורי ר' שלמה נדרים סימן ד
רציני כתב:גיזונטע קאפ כתב:אשמח לקבל שיעורי ר' שלמה נדרים סימן ד
רציני כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל את ספר 'לבנימין אמר' (גרינגרס), עמ' 158 בדפי האוצר (תשובה קיט).
תודה רבה!
הספר אין בו תשובות.
בכל זאת אתה רוצה עמ' 158 בדפי האוצר?
גיזונטע קאפ כתב:רציני כתב:גיזונטע קאפ כתב:אשמח לקבל שיעורי ר' שלמה נדרים סימן ד
תודה רבה לך
אבל בטעות העלית את גיטין במקום נדרים
אשרי יושבי ביתך כתב:רציני כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אשמח לקבל את ספר 'לבנימין אמר' (גרינגרס), עמ' 158 בדפי האוצר (תשובה קיט).
תודה רבה!
הספר אין בו תשובות.
בכל זאת אתה רוצה עמ' 158 בדפי האוצר?
אין שם תשובות ממרן הגר"ח קניבסקי שליט"א?
רציני כתב:...
אשרי יושבי ביתך כתב:אך אני מחפש שאלה שהוא שאל שם להגרח"ק במשנה בכלים לגבי קדושות ירושלים, למה לא מנו קדושה מסויימת.
לשון התשובה היא "לא הכל מנה".
בקרו טלה כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:אך אני מחפש שאלה שהוא שאל שם להגרח"ק במשנה בכלים לגבי קדושות ירושלים, למה לא מנו קדושה מסויימת.
לשון התשובה היא "לא הכל מנה".
בספר למכסה עתיק [מהדורה מורחבת - גרינגרס] - קונטרס שו"ת לבנימין אמר [עמ' 223] תשובה קג
רציני כתב:גיזונטע קאפ כתב:רציני כתב:גיזונטע קאפ כתב:אשמח לקבל שיעורי ר' שלמה נדרים סימן ד
תודה רבה לך
אבל בטעות העלית את גיטין במקום נדרים
גבול ים כתב:אני זקוק לפירושו של ר' שמואל בן חפני הגאון לבראשית מט, יג [חבילת מוסד הרב קוק].
יאיר אתמר כתב:גבול ים כתב:אני זקוק לפירושו של ר' שמואל בן חפני הגאון לבראשית מט, יג [חבילת מוסד הרב קוק].
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 160 אורחים