פולסברג כתב:שאלה גדולה היא זו לכל מחבר ספר.
כמובן שזה תלוי בהמון פרטים סביב הספר והמחבר, ואין הדבר שווה בכל כלל.
אך אשמח לשמוע מחו''ר הפורום איך עשו מעשה בעצמם, ומה היו התוצאות [נותרו עם מאות במחסן - נמכר הכל].
יישר כוחכם!
יוסף חיים אוהב ציון כתב:אמר לי גדול בדורינו, תשיג תרומה להוצאת הס' ותחלק את הס' במתנה, וכן אני הק' נוהג וב"ה ראיתי בזה הרבה ס"ד.
חד ברנש כתב:תדפיס כמה פחות. 300 עותקים (הייתי אומר פחות, אבל פחות מ-300 בתי הדפוס לא מדפיסים אלא רק דיגיטלית).
אם הם יימכרו במהרה תדפיס עוד 300 עותקים.
שווה לך ככה מאשר להסתכן ולהיתקע עם כמה מאות עותקים ולשלם על המחסן.
תוכן כתב:הוצאתי לאור בשביל מישהו ספר נפלא ביותר, ראוהו ת"ח מופלגים ויהללוהו. הוא מכר עשרים עותקים, כל השאר שוכב במחסן כאבן שאין לה הופכים.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:אמר לי גדול בדורינו, תשיג תרומה להוצאת הס' ותחלק את הס' במתנה, וכן אני הק' נוהג וב"ה ראיתי בזה הרבה ס"ד.
תוכן כתב:דרך אגב, בכולל אחד מהמפורסמים בעולם, שבו לומדים את נושא ספר זה, הספר לא מוחזר למדף.
יהודה בן יעקב כתב:תוכן כתב:דרך אגב, בכולל אחד מהמפורסמים בעולם, שבו לומדים את נושא ספר זה, הספר לא מוחזר למדף.
עותק זה הוא 1 מתוך ה-20 שנמכרו?!
תוכן כתב:אם אגלה איזה ספר, שמי כבר לא יהיה תוכן.
למה שאנשים יקנו פה בפורום, יותר מבחנויות ספרים?
דרך אגב, בכולל אחד מהמפורסמים בעולם, שבו לומדים את נושא ספר זה, הספר לא מוחזר למדף.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:סיעתא דשמיא. הרבה קוראים בספרים ב"ה.
מה שנכון נכון כתב:השם הנ"ל עולה בגימ' כשם המחבר, וכנראה נבחר מטעם זה.
אבל אמת שעדיף להשמיט את ה'וחצי' (למשל).
מה שנכון נכון כתב:השם הנ"ל עולה בגימ' כשם המחבר, וכנראה נבחר מטעם זה.
אבל אמת שעדיף להשמיט את ה'וחצי' (למשל).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים