זאת כדי להקל על צוות התמיכה במשרד במתן עזרה בעת הצורך.
יוצא פוניבז' כתב:מתי תעלה הגירסה החדשה באוצר המקוון?
בגולה כתב:גרסה המקוונת היא שלב ב'. תבוא אח"כ, קודם נשחרר בע"ה את גרסת הדיסק.
בגולה כתב:לכשיבקע, הסתדרת?
מיעוט שיחה כתב:עדכנתי את 19.0
בעיה כפולה: כל פעם שהusb יוצא מהמחשב התוכנה נסגרת, לזכרוני בעדכונים הקודמים זה לא היה כך.
2. כשהתוכנה נסגרת ואני מפעילה מחדש רוב הפעמים התוכנה נפתחת אבל החלון [של הספר] ריק, ואין תצוגת ספרים כלל, ורק אחרי פעמיים שלוש אז התוכנה כאילו חוזרת לעצמה ונפתחת רגיל.
ידוע לכם על הבעיות האלה או שזה רק אצלי?
ORI929 כתב:רק חסר הרבה ספרים שכתובים ברשימה ששלחו שיהיו בעדכון הזה
והרי זה פלא מדוע ולמה
ORI929 כתב:כנראה כל ספרי מכון עוז והדר שהבטיחו שיוסיפו ולא הוסיפו
בגולה כתב:מיעוט שיחה כתב:עדכנתי את 19.0
בעיה כפולה: כל פעם שהusb יוצא מהמחשב התוכנה נסגרת, לזכרוני בעדכונים הקודמים זה לא היה כך.
2. כשהתוכנה נסגרת ואני מפעילה מחדש רוב הפעמים התוכנה נפתחת אבל החלון [של הספר] ריק, ואין תצוגת ספרים כלל, ורק אחרי פעמיים שלוש אז התוכנה כאילו חוזרת לעצמה ונפתחת רגיל.
ידוע לכם על הבעיות האלה או שזה רק אצלי?
2. אתה בוינדוס 7 ?
איש פלוני כתב:כשאני מנסה להתקין בפעם הראשונה את הגרסה החדשה הוא נתקע לי למשך הרבה זמן ועולה מסך כמו בתמונה המצורפת.
אם אני סוגר את המסך הזה נסגרת גם תוכנת ההתקנה.
האם זה אמור להיות ככה? (אני ממתין מול מסך זה כבר זמן רב)
תודה רבה
בקרו טלה כתב:ORI929 כתב:כנראה כל ספרי מכון עוז והדר שהבטיחו שיוסיפו ולא הוסיפו
במכתב שצורף לעדכון
ORI929 כתב:לצערי הגדול העדכון הזה לעת עתה רק מעצבן וגורם בלגן אי אפשר להנות מהטוב בגלל הרע שבו
איכות הדפסה ירדה פלאים ומשום מה נראה שגם בלי הדפסה יש מראה לא טוב לכתב לעומת מה שהי' בגירסא הקודמת. אם לא יתוקן אני מעדיף לחזור לעדכון הקודם עיקר עבודתי זה עם הדפסות לצורך לימוד.
שנית. הדפסה לא טובה השוליים של הדף לא נראה וקטוע גם למטה לא רואים את הכתב שהודפס על ידי אוצר החכמה.
עכשיו לאחר עדכון לא רואים כלל כל תוכן הספרים החדשים מה ששעה קודם כן ראו והעדכון היום הרס במקום לתקן.
בעלי התוכנה נא להחזיר את האיכות של ההדפסה שהיתה קודם לכן בלי זה לא שווה כלום אבקש להחזיר לי את הגירסא 18
בהצלה להבנה ותיקון
ORI929 כתב:לצערי הגדול העדכון הזה לעת עתה רק מעצבן וגורם בלגן אי אפשר להנות מהטוב בגלל הרע שבו
איכות הדפסה ירדה פלאים ומשום מה נראה שגם בלי הדפסה יש מראה לא טוב לכתב לעומת מה שהי' בגירסא הקודמת. אם לא יתוקן אני מעדיף לחזור לעדכון הקודם עיקר עבודתי זה עם הדפסות לצורך לימוד.
שנית. הדפסה לא טובה השוליים של הדף לא נראה וקטוע גם למטה לא רואים את הכתב שהודפס על ידי אוצר החכמה.
עכשיו לאחר עדכון לא רואים כלל כל תוכן הספרים החדשים מה ששעה קודם כן ראו והעדכון היום הרס במקום לתקן.
בעלי התוכנה נא להחזיר את האיכות של ההדפסה שהיתה קודם לכן בלי זה לא שווה כלום אבקש להחזיר לי את הגירסא 18
בהצלה להבנה ותיקון
מיעוט שיחה כתב:כמה באגים לדעתי בתוכנה 19.0 [ואולי זה רק אצלי...]
1. שלחנות עבודה. השולחן עבודה הוא כלי אדיר, אבל הוא נעשה בצורה רשלנית. הברירת מחדל הוא שלחן עבודה אחרון, אבל לא מופיע כלל השלחן עבודה אחרון, אלא תמיד מופיע איזה שלחן עבודה ישן מש מהפעמים הראשונות שהפםעלתי את התוכנה.
2. שלחנות עבודה. בלשונית שולחן עבודה יש רק אפשרות ׳פתח׳ ושמור׳ אבל אין אפשרות למחוק. כך נוצר מצב שיש לי כבר 7 שולחנות עבודה וכל פעם שאני רוצה לעדכן שולחן עבודה צריך לפתוח חדש. למשל היה שולחן עבודה לדף היומי יומא כ ע״א, כשרציתי לעדכן אותו לכיוון דף ל הוצרכתי לשמור שולחן עבודה חדש לדף היומי, כשאת דף היומי הישן אין אפשרות למחוק.
3. מראי מקומות, גם כשמכבים אותם, עדין נראה המ״מ בתוך ריבוע אפור, חבל ומיותר. כמו״כ המ״מ עדיין רחוק מלהשביע רצון.
4. יש לי רושם שהאיכות של הסריקה היא פחות טובה משהיתה. [אצלי זה בעיקר בא לידי ביטוי בגמרא עז והדר, כשמגדילם קצת נהיה מטושטש].
5. גזירים. מפריע לי מאוד שתצוגת הגזירים מופיעה רק בחלקו הימני של התוכנה, ולא בתצוגה הגדולה, אני בעיקר אוהב לעבוד עם גזירים שנותן לי סריקה מהירה על התוכן. ודבר נוסף ומטריד, לוקח לתוכנה כמה שניות כל פעם כשגוללים כלפי מטה, דבר שבתוכנה הקודמת לא היה.
וא״א בלי שבחים על השדרוג.
1. המהירות של החיפוש הוא בלי השוואה, גם כשמעמיסים +- וכו׳.
2. קלה להבנה והפעלה.ֿ
עלו והצליחו.
aharoni111 כתב:ORI929 כתב:לצערי הגדול העדכון הזה לעת עתה רק מעצבן וגורם בלגן אי אפשר להנות מהטוב בגלל הרע שבו
בהצלה להבנה ותיקון
שלום
זוהי גירסא חדשה לגמרי, מלבד צורתה החיצונית של התוכנה הושקעו משאבים גדולים בשיפור הרבה אפשרויות, שיפור מהירות חיפוש, חווית משתמש וכו׳ וכו׳.
זה די ברור ומובן מאליו שבסדר גודל כזה של תוכנה יצוצו באגים, יגלו טעויות, או שיתקלו בחוסר התאמת התוכנה למחשב כזה או אחר.
אנחנו עובדים במלוא המרץ להוסיף לשפר להתאים ולתקן כל בעיה וכל תלונה שאנחנו מקבלים מהמשתמשים.
עדכונים אוטומטים לתוכנה עולים כמעט על בסיס יומי, בכל עדכון יש תיקוני באגים ושיפורי תוכנה.
כמובן אנחנו מתנצלים על חוסר הנוחות הזמנית שמשתמשים כאלה או אחרים עלולים להיתקל, אבל אנחנו מבטיחים לא לנוח ולא לשקוט עד שכולם יהיו מרוצים.
ובאותה הנשימה אני יכול להגיד שללא המשתמשים הרבים לא היתה לנו את האפשרות לעלות על כל התקלות, ישנם כל כך הרבה סוגי מחשבים, מסכים, מעבדים, מערכות הפעלה. הדרך היחידה להתאים את זה לכולם היא אך ורק על ידי המשתמשים.
אז תודה לכולם על הסבלנות ובעזרת השם הכל יתוקן במהרה.
ובקשר לבעיות הספציפיות שלך:
כל הבעיות שציינת תחת טיפולנו וחלק מהבעיות כבר תוקנו, נא לחבר את הדיסק למחשב שיש בו אינטרנט, להפעיל את התוכנה, ולבחור לעדכן.
ORI929 כתב:aharoni111 כתב:ORI929 כתב:לצערי הגדול העדכון הזה לעת עתה רק מעצבן וגורם בלגן אי אפשר להנות מהטוב בגלל הרע שבו
בהצלה להבנה ותיקון
שלום
זוהי גירסא חדשה לגמרי, מלבד צורתה החיצונית של התוכנה הושקעו משאבים גדולים בשיפור הרבה אפשרויות, שיפור מהירות חיפוש, חווית משתמש וכו׳ וכו׳.
זה די ברור ומובן מאליו שבסדר גודל כזה של תוכנה יצוצו באגים, יגלו טעויות, או שיתקלו בחוסר התאמת התוכנה למחשב כזה או אחר.
אנחנו עובדים במלוא המרץ להוסיף לשפר להתאים ולתקן כל בעיה וכל תלונה שאנחנו מקבלים מהמשתמשים.
עדכונים אוטומטים לתוכנה עולים כמעט על בסיס יומי, בכל עדכון יש תיקוני באגים ושיפורי תוכנה.
כמובן אנחנו מתנצלים על חוסר הנוחות הזמנית שמשתמשים כאלה או אחרים עלולים להיתקל, אבל אנחנו מבטיחים לא לנוח ולא לשקוט עד שכולם יהיו מרוצים.
ובאותה הנשימה אני יכול להגיד שללא המשתמשים הרבים לא היתה לנו את האפשרות לעלות על כל התקלות, ישנם כל כך הרבה סוגי מחשבים, מסכים, מעבדים, מערכות הפעלה. הדרך היחידה להתאים את זה לכולם היא אך ורק על ידי המשתמשים.
כל הבעיות שציינת תחת טיפולנו וחלק מהבעיות כבר תוקנו, נא לחבר את הדיסק למחשב שיש בו אינטרנט, להפעיל את התוכנה, ולבחור לעדכן.
מקווה מאוד שבעיית חדות התצוגה וההדפסה תתוקן כי לפי הנראה זו בעיה גדולה מאוד לתיקון על ידי עדכון באג זו בעייה שורשית בהעלאת הספרים לתוכנה שלא ברור לי סיבתה אם לא בכוונה תחילה למנוע מפריצה של אנשים הרוצים להעתיק ספרים מהאוצר. שוב נקווה לשיפור במהרה היות וזו הבעייה הכי חשובה מכל שאר הבעיות שישנם אצלי על כל פנים.
aharoni111 כתב:ORI929 כתב:aharoni111 כתב:ORI929 כתב:לצערי הגדול העדכון הזה לעת עתה רק מעצבן וגורם בלגן אי אפשר להנות מהטוב בגלל הרע שבו
בהצלה להבנה ותיקון
שלום
מקווה מאוד שבעיית חדות התצוגה וההדפסה תתוקן כי לפי הנראה זו בעיה גדולה מאוד לתיקון על ידי עדכון באג זו בעייה שורשית בהעלאת הספרים לתוכנה שלא ברור לי סיבתה אם לא בכוונה תחילה למנוע מפריצה של אנשים הרוצים להעתיק ספרים מהאוצר. שוב נקווה לשיפור במהרה היות וזו הבעייה הכי חשובה מכל שאר הבעיות שישנם אצלי על כל פנים.
זו לא בעיה שורשית בהעלאת הספרים לתוכנה אלא בעיה באופן הצגת ופענוח קובץ התמונה, בכל מקרה עדכון קטן שיעלה בימים הקרובים אמור לפתור את זה בעז״ה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 526 אורחים