אוהב אוצר כתב:
כי במפתחות לא קבעת 'מיקום עצירת טאב'.
קבע מקום, והטאב יתמלא בנקודות.
אוהב אוצר כתב:
בריושמא כתב:אוהב אוצר כתב:
אוהב אוצר כתב:בריושמא כתב:אוהב אוצר כתב:
לא הבנתי איך עושים את ה'קביעת מקום' המדוברת.
מה שכן, עוד דבר שלא הבנתי אם יש סתירה בדברי כב', כתבת 'והטאב יתמלא בנקודות' אבל במפתחות שם זה בסדר מבחינתי, אני רוצה שכך יהיה בתוכן.
אולי לא מבינים מדוע אני צריך כל זאת [וכמו שאחד כתב לי באישי] אבל זה ממש נצרך, כי אני מכין את התוכן למעמד שיהיו כמה שפחות שתי שורות בכל מ"מ.
לכן ביקשתי את עזרת הציבור
אוהב אוצר כתב:
בריושמא כתב:אוהב אוצר כתב:
כמו שאומרים שכנינו: החיפזון מן השטן, ואורך הרוח מן הרחמן.
סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:בריושמא כתב:אוהב אוצר כתב:
מה שכן, עוד דבר שלא הבנתי אם יש סתירה בדברי כב', כתבת 'והטאב יתמלא בנקודות' אבל במפתחות שם זה בסדר מבחינתי, אני רוצה שכך יהיה בתוכן.
אולי לא מבינים מדוע אני צריך כל זאת [וכמו שאחד כתב לי באישי] אבל זה ממש נצרך, כי אני מכין את התוכן למעמד שיהיו כמה שפחות שתי שורות בכל מ"מ.
לא ראיתי שיש שתי שורות בתוכן העניינים, אבל ראה אם יישר בעינך, או שתבאר מה אתה צריך בדיוק.
אוהב אוצר כתב:סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:בריושמא כתב:אוהב אוצר כתב:
לא ראיתי שיש שתי שורות בתוכן העניינים, אבל ראה אם יישר בעינך, או שתבאר מה אתה צריך בדיוק.
עזר לי מאד! יש"כ עצום!
אוהב אוצר כתב:אני רוצה להוסיף עוד פרט: בקובץ של התוכן העניינים, לא רואים את הרווחים עד לסימון פיסקא [כמו שלא רואים נקודות בטאב]
לבי במערב כתב:'התעלם פעם אחת' (יש שמופיע בהגדרה 'התעלם' סתם).
לבי במערב כתב:אפשר לנסות דרך 'סקירה' > 'איות ודקדוק' > בחירת המילה הרלוונטית.
בחלון שיופיע בשמאל המסך אמורה הפקודה הזו להופיע מן הסתם.
מגדל כתב:האם ישנה עצה כיצד לנהוג כאשר רוצים להביא ציטוט הנגמר ב ' ולא רוצים שבצירוף לגרשיים של הציטוט יראה הכל כשלשה '.
לדוגמא "אין קדוש כיי'".
בגרסאות הישנות יותר, כמדומה.מגדל כתב:אצלך זה מופיע בעכבר ימני על מילה מסומנת?
מגדל כתב:האם ישנה עצה כיצד לנהוג כאשר רוצים להביא ציטוט הנגמר ב ' ולא רוצים שבצירוף לגרשיים של הציטוט יראה הכל כשלשה '.
לדוגמא "אין קדוש כיי'".
בריושמא כתב:מגדל כתב:האם ישנה עצה כיצד לנהוג כאשר רוצים להביא ציטוט הנגמר ב ' ולא רוצים שבצירוף לגרשיים של הציטוט יראה הכל כשלשה '.
לדוגמא "אין קדוש כיי'".
אין מוותרים על הגרש הנוסף.
אין מוסיפים רווח - שמא תישבר המילה וגרש אחד יופיע בסוף שורה א וגרש שני יופיע בתחילת שורה ב.
מה עושים?
פיזור.
לשם כך נועדה הפקודה פיזור.
כלומר: גרש או גרשיים - עיצוב רגיל.
הגרש הנוסף - פיזור של 0.2 או 0.4. תלוי בגופן.
או אז יש מרחק בין הדבקים, אבל אין פירוד בין השורות.
מגדל כתב: את פקודת הפיזור לא מצאתי
בריושמא כתב:מגדל כתב: את פקודת הפיזור לא מצאתי
לא עיצוב פסקה. אלא עיצוב גופן.
עיצוב > גופן > מרווח בין תווים > מרווח
כך ולא אחרת!
מחשב מסלול כתב:איך אני הופך את המידה מנקודות לסנטימטר?
בריושמא כתב:מחשב מסלול כתב:איך אני הופך את המידה מנקודות לסנטימטר?
בוורד הישן:
כלים > אפשרויות > כללי > יחידות מידה
אני מניח שגם בוורד החדש צריך ללכת להגדרה כללית שקובעת לתוכנת וורד כולה.
מחשב מסלול כתב:בריושמא כתב:מחשב מסלול כתב:איך אני הופך את המידה מנקודות לסנטימטר?
בוורד הישן:
כלים > אפשרויות > כללי > יחידות מידה
אני מניח שגם בוורד החדש צריך ללכת להגדרה כללית שקובעת לתוכנת וורד כולה.
יש לי וורד 2010
אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
הכנס להחלפה (קונטרול H), הכנס שם את מספר הרווחים הנוכחי, ובהחלף הכנס ^t.
אוהב אוצר כתב:סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
כן, הבעיה היא שהם [הרווחים] לא במספר קבוע ואחיד.
סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
אם זה המקום היחיד שיש רווחים כפולים ומעלה, תוכל להחליף כל שני רווחים לטאב, ואח"כ תחליף טאבים כפולים לטאב אחד.
אוהב אוצר כתב:סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:סופר-סתם כתב:אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
אם זה המקום היחיד שיש רווחים כפולים ומעלה, תוכל להחליף כל שני רווחים לטאב, ואח"כ תחליף טאבים כפולים לטאב אחד.
סליחה על ההטרדה, אבל תוכל להסביר כיצד זה מועיל ברגע שיש 6,7,8 רווחים ?
בגולה כתב:הייתי מנחש, שהנך משתמש בפרנקרוהל מודגש, אבל היות ואין לך גופן BOLD (מודגש) מותקן במחשב, הוא עושה בעיות.
בגולה כתב:הייתי מנחש, שהנך משתמש בפרנקרוהל מודגש, אבל היות ואין לך גופן BOLD (מודגש) מותקן במחשב, הוא עושה בעיות.
אוהב אוצר כתב:האם ניתן בהוראה אחת להפוך את כל הרווחים לטאב אחד בין ערך להפניה? לדוגמא: פירות שביעית רווחים........ סימן ג, כב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 94 אורחים