תא חזי כתב:.
מצפה לישועת השם כתב:בקשת עזרה:
יש לי מקבץ של כ50 קבצי וורד, שאני צריך לצרפם ע"מ שאוכל להגיהם יחדיו לפני ההגשה לעימוד, אי מי יודע איך מצרפים אותם יחדיו ללא העתק הדבק ידני?
מצפה לישועת השם כתב:כמו"כ יש בכל הקבצים הללו הערות שוליים, איך אני מוחקם לגמרי?
עמק חברון כתב:מצפה לישועת השם כתב:בקשת עזרה:
יש לי מקבץ של כ50 קבצי וורד, שאני צריך לצרפם ע"מ שאוכל להגיהם יחדיו לפני ההגשה לעימוד, אי מי יודע איך מצרפים אותם יחדיו ללא העתק הדבק ידני?
תפתח קובץ וורד חדש. בלשונית הוספה יש אפשרות להוסיף טקסט מתוך קובץ תלחץ על זה ותבחר את כל הקבצים שאתה רוצה לאחד
מצפה לישועת השם כתב:יישר כח.
אבל אני לא בדיוק מוצא למה כיוון מר.
מצ"ב צילומסך.
אולי יחכימני מר איפה בדיוק למצוא זאת.
עמק חברון כתב:מצפה לישועת השם כתב:יישר כח.
אבל אני לא בדיוק מוצא למה כיוון מר.
מצ"ב צילומסך.
אולי יחכימני מר איפה בדיוק למצוא זאת.
אאל"ט הנ"ל מופיע תחת "אוביקט"
עמק חברון כתב:מצפה לישועת השם כתב:כמו"כ יש בכל הקבצים הללו הערות שוליים, איך אני מוחקם לגמרי?
מצאתי בתמיכה של מיקרוסופט -
כדי למצוא ולהסיר את כל הערות השוליים או הערות הסיום, השתמש בכלי 'חיפוש והחלפה':
1. הצב את הסמן בחלק העליון של המסמך ולאחר מכן פתח את תיבת הדו חיפוש והחלפה מתקדמים .
* ב- Word 2013 או ב- Word 2016, הקש Ctrl + H.
* ב- Word 2016 עבור Mac, בתפריט עריכה , לחץ על חפשוהחלף חיפוש והחלפה מתקדמיםשל >.
2. בתיבת הדו-שיח חיפוש והחלפה, לחץ על הכרטיסיה החלפה.
3. בתיבה חפש את, הזן ^f עבור הערת שוליים או ^e עבור הערת סיום.
לחלופין, תוכל להזין סימנים אלה על-ידי לחיצה על לחצן עוד כדי להרחיב את תיבת הדו-שיח, לחיצה על לחצן מיוחדים ובחירה באפשרות סימן הערת סיום או סימן הערת שוליים ברשימה. ב- Word 2016 עבור Mac, לחץ על החץ בחלק התחתון של תיבת הדו-שיח חיפוש והחלפה כדי להציג את כל האפשרויות.
4. ודא שהתיבה החלף ב ריקה ולאחר מכן לחץ על החלף הכל.
מצפה לישועת השם כתב:הגעתי אכן להכל, אבל משום מה הוא לא 'תופס' את ההערות השוליים, הוא לא מוצא אותם למרות שהכנסתי אותם ב'מצא את'.
מה יכול להיות?
עמק חברון כתב:מצפה לישועת השם כתב:הגעתי אכן להכל, אבל משום מה הוא לא 'תופס' את ההערות השוליים, הוא לא מוצא אותם למרות שהכנסתי אותם ב'מצא את'.
מה יכול להיות?
מוזר, אצלי זה עובד.
ייתכן שכתבת את הסימן ^f הפוך? (צריך לכתוב קודם את סימן המשולש ולאחר מכן האות f קטנה)
מצפה לישועת השם כתב:שאלה נוספת, אם מאן דהוא מחו"ר יודע:
בקובץ וורד ארוך שיש בו כ30 סימנים [ובתוכם עשרות פרקים] וממילא אלפי הערות שוליים, ורוצים לעשות שהמספור לא יהיה אחד ארוך על פני כל הקובץ, אלא כל סימן שיהיה מספור נפרד בפני עצמו.
איך עושים את זה?
יישר כח.
סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:שאלה נוספת, אם מאן דהוא מחו"ר יודע:
בקובץ וורד ארוך שיש בו כ30 סימנים [ובתוכם עשרות פרקים] וממילא אלפי הערות שוליים, ורוצים לעשות שהמספור לא יהיה אחד ארוך על פני כל הקובץ, אלא כל סימן שיהיה מספור נפרד בפני עצמו.
איך עושים את זה?
יישר כח.
יש להגדיר שההערות שוליים יתחילו מחדש בכל מקטע.
בכל תחילת סימן להוסיף מעבר מקטע.
מצפה לישועת השם כתב:סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:שאלה נוספת, אם מאן דהוא מחו"ר יודע:
איך עושים את זה?
יישר כח.
היכן מגדירים זאת?
ומה זה 'מעבר מקטע'?
סליחה על הבורות.
סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:שאלה נוספת, אם מאן דהוא מחו"ר יודע:
איך עושים את זה?
יישר כח.
היכן מגדירים זאת?
ומה זה 'מעבר מקטע'?
סליחה על הבורות.
כה תעשה תחילה:
ובכל מקום אשר תרצה לסדור המספר מראשיתו, עשה כך:
רק שים לבך כי מקטע חדש משפיע אף על הכותרת העליונה, כלומר, מבטל הוא את הרצף.
לבי במערב כתב:חיפוש פשוט באשכול דנן יגלה את התשובה, ויַפנה לרעהו הטוב בו נתבארה בהרחבה.
בגולה כתב:להגדיר שמיספור ההערות יתחיל מחדש בכל מקטע
בבלי כתב:בגולה כתב:להגדיר שמיספור ההערות יתחיל מחדש בכל מקטע
איך?
בגולה כתב:צריך להוסיף מעבר מקטע בין כל קטע וקטע, ולהגדיר שמיספור ההערות יתחיל מחדש בכל מקטע
מצפה לישועת השם כתב:איך אני יוצר את הכותרות?
תודה.
סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:איך אני יוצר את הכותרות?
תודה.
האם לכותרות כיום יש מאפיין מיוחד? כמו גודל או גופן שונה? אפילו כמה שורות ריקות קודם הכותרת?
מצפה לישועת השם כתב:סופר-סתם כתב:מצפה לישועת השם כתב:איך אני יוצר את הכותרות?
תודה.
האם לכותרות כיום יש מאפיין מיוחד? כמו גודל או גופן שונה? אפילו כמה שורות ריקות קודם הכותרת?
הם ממורכזים, ובגופן גדול יותר כמובן.
מחשב מסלול כתב:בקובץ שיש כמה גופנים
ואני רוצה להפוך פונט אחד לפונט אחר [אבל רק פונט אחד מבין כולם [באופן שזה ביאור בין המילים בפונט אחר]
מישהו יודע הכיצד אני נותן פקודה של החלפה כזו?
צורב מתחיל כתב:מחשב מסלול כתב:בקובץ שיש כמה גופנים
ואני רוצה להפוך פונט אחד לפונט אחר [אבל רק פונט אחד מבין כולם [באופן שזה ביאור בין המילים בפונט אחר]
בחלון החלפה בצד ימין למטה לחץ על "עוד>>" ושם לחץ "עיצוב" ובחר בגופן.
מחשב מסלול כתב:צורב מתחיל כתב:מחשב מסלול כתב:בקובץ שיש כמה גופנים
בחלון החלפה בצד ימין למטה לחץ על "עוד>>" ושם לחץ "עיצוב" ובחר בגופן.
ומה בדיוק עושים?
לא מחליף
בגולה כתב:בבלי כתב:בגולה כתב:להגדיר שמיספור ההערות יתחיל מחדש בכל מקטע
איך?
במחשב שלי, הכל באנגלית, אבל הרעיון זהה
זכור דבר לעבדך כתב:אנא עזרתכם!
יש לו קובץ pdf (לא סרוק), שאני מנסה נואשות להמיר אותו לטקסט, ואיך שלא ניסיתי אני מגיע לתוצאה של כתב ג'יבריש. כיצד אוכל לחלץ מהקובץ את הטקסט בעברית???
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 59 אורחים