מה שנכון נכון כתב:פלגינן כתב:ג' שלום, 'המחבר האמתי של פירוש ספר יצירה המיוחס להראב"ד וספריו', קרית ספר, ד (תרפז-תרפח).
תא חזי כתב:דרוש לי גליון רח"צ (פרשת צו תשע"ט) של "נחלתנו" -הידיעון השבועי של מכון נחלת צבי.
אודה לכל מי שיוכל להעלות לכאן, זה יסייע לי מאוד מאוד.
תודה רבה מראש! וקיץ בריא ופורה.
נכד החתם ס' כתב:מה שנכון נכון כתב:פלגינן כתב:ג' שלום, 'המחבר האמתי של פירוש ספר יצירה המיוחס להראב"ד וספריו', קרית ספר, ד (תרפז-תרפח).
האם יש לאף אחד את המאמר השני שלו (ג' שלום קרית ספר ד' תרפ"ז - תרפ"ח) ר' דוד בן יהודה החסיד נכד הרמב"ן בPDF עדיף.
תלמוד_ישן כתב:דרוש לי תלמוד בבלי מסכת ראש השנה דף יא: מדפוס לובלין (שנת שפ"ב).
תודה מראש
יאיר אתמר כתב:תלמוד_ישן כתב:דרוש לי תלמוד בבלי מסכת ראש השנה דף יא: מדפוס לובלין (שנת שפ"ב).
תודה מראש
היה גישה פה, אינני יודע מה קרה.
ח. רוזנברג כתב:אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי את: יואל שילה, כללי התלמוד ושיטת לימוד התלמוד של ר' דוד בן זמרא (הרדב"ז), חיבור לשם קבלת תואר דוקטור,
אוניברסיטת בר-אילן, המחלקה לתלמוד, תשס"ב.
עזריאל ברגר כתב:ח. רוזנברג כתב:אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי את: יואל שילה, כללי התלמוד ושיטת לימוד התלמוד של ר' דוד בן זמרא (הרדב"ז), חיבור לשם קבלת תואר דוקטור,
אולי אפשר לפנות אליו בעצמו? [email protected]
ח. רוזנברג כתב:עזריאל ברגר כתב:ח. רוזנברג כתב:אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי את: יואל שילה, כללי התלמוד ושיטת לימוד התלמוד של ר' דוד בן זמרא (הרדב"ז), חיבור לשם קבלת תואר דוקטור,
מדובר ברב יואל שילה מרכסים המומחה לעירובין ועוד? לא נראה לי.
חד ברנש כתב:מצורף
עזריאל ברגר כתב:ח. רוזנברג כתב:עזריאל ברגר כתב:ח. רוזנברג כתב:אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי את: יואל שילה, כללי התלמוד ושיטת לימוד התלמוד של ר' דוד בן זמרא (הרדב"ז), חיבור לשם קבלת תואר דוקטור,
מדובר ברב יואל שילה מרכסים המומחה לעירובין ועוד? לא נראה לי.
אתה צודק, שאכן לא מסתבר שהוא הוא.
פולסברג כתב:י''ד גילת, מדרש הכתובים בתקופה הבתר-תלמודית, ספר זכרון לר' דוד אוקס, רמת-גן תשל''ח, עמו' 210-231.
מנחת קנאות לר' יונה אבן בהלול, י''ש שפיגל, נטועים גליון כ' תשע''ו, 143-221
בן מיכאל כתב:מישהו יכול להעלות תא-שמע, פרשנות ב', עמ' 111? תודה רבה.
מה שנכון נכון כתב:בן מיכאל כתב:מישהו יכול להעלות תא-שמע, פרשנות ב', עמ' 111? תודה רבה.
חד ברנש כתב:שלחתי אליך באישי, כי ספרים מסוג זה יש בהם בעיות לא מעטות, ואין לי רצון 'לזכות' את הרבים.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 283 אורחים